AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 985|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

少少意見  關閉 [複製鏈接]

EXP
154 點
樓主
我想曙光制造人:em800_02: .可以做一個比D抵lv人去打團戰:boxing2: .星期幾都無所謂:question: .因為打得團戰的人都有55lv以上:em800_11: .我地抵lv去到門口都死左:bigcry: .我比少少意見就係找個星期比D20lv至40lv的人:yeah: .可以入去玩團戰:em800_35: .好像D零塔限lv入去玩:em800_27: .我地D抵lvD先可以玩落去.:fly: 多謝收看我的意見:em800_137:

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
784 點
古靈我95LV都可以入去- - 是但開隻分身入去之後同心
話明團戰 有能力者就是王道 不爽自己升高D 仲有入團戰打 無返個7字頭都唔好出啦 出去又做唔到D乜 係到企=.=
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
154 點
原帖由 段天 於 2009-4-12 16:55 發表
古靈我95LV都可以入去- - 是但開隻分身入去之後同心
話明團戰 有能力者就是王道 不爽自己升高D 仲有入團戰打 無返個7字頭都唔好出啦 出去又做唔到D乜 係到企=.= ...

你有入過去.你會開心.,有D抵lv都想入去玩下,我係想比制造遊戲D人睇到,易晤係.做晤做到王者的問題,多謝你的發表,