AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3260|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

言心之重大公告兼絕筆.  關閉 [複製鏈接]

EXP
175 點
樓主
丹丹.唔洗引發[腥風血雨]嚕
我ac俾人hack左.just now!幾好笑咯.我十點幾off   11點幾就on唔到.
都好爛下.開第2個ac走去當冇事密拒:心心  心心 好掛住你呀.
拒可以唔so人.到我買虎邦石飛過去.oh sh1t  裝呀 云呀 武器呀.冇曬嚕.就今日洗完sp黎.(笑了)
到我同拒講.就算你要曬我所有野 我冇所謂.但你都俾個名我  俾我得個知字呀 等我知道  如果我真系識你  都俾我 知道    我識錯你啦  系咪先?
最黑人憎就系死都唔出聲呀又唔俾我知.等我連咀咒hack我ac噶人噶機會都冇/.\
宜家我最怕都系我第2個ac都俾拒hack埋呀  ac唔系我噶/.\''
橫掂我都玩左差唔多年半嚕.差唔多厭嚕.咪當施捨俾 你呢個乞丐咯.so what?
套裝+武器+云=千幾m  姐
或者 可能偷我ac多左千幾m  ok 如果你會開心d噶  得 我俾你. 唔夠?  唔好問我啦.問其他玩家啦.    不過,上得山多終遇虎. 系到奉勸你一句  請君當心!
講真呀  我好唔捨得我d裝噶.對左肥心咁耐    同拒扮靚靚 影左唔少相  務求盡善盡美 多多少少都有感情噶.
在此:
若有人在曙光2 上   冒 言心 之名與各位  扮fd 借野 交易都好 惹是生非 等等的.
都與本    無關  !!!

請 各 位 小 心 ! !

咁我就退出都放心d啦^^
以後就算有言心呢個名存在
你地可以當拒冇到^^
但系在冇言心噶真正主人噶存在噶啦.
好多人問我點解我唔打俾gm
我只可以答 我身份證系--->亂填
打黎都曬氣 攢搞到自己勞氣
同埋
一直以來我都用一句說話黎話俾自己聽"
最好噶復仇方法就系----->原諒他人
就系咁多.
                                           請大家珍重
                      有緣再見
                                           言心之絕筆
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
175 點
絕筆都搞下爛gag  呵呵

EXP
711 點
嘩。。。第一句就我個名
你唔好誤會,我絕無向你搞事之成份

不過,我都唔多明你呢個PO想講D咩=0=
黑字果D全部都唔明!只係明白有COLOR既字眼...

EXP
175 點
..........
我回你係p0相區果到個coment
黑字我想講我10點上到   11點之後我完全係log in唔到.好唔好笑?
一個鐘姐.招我d fd佢破code都要花3    4個鐘...佢可以咁快   高手
重有  我話   我唔見d野係當豪比佢
color係再冇言心呢個人係曙光出現  代表我以後唔會再玩.

EXP
700 點
唔好 言心
我成日同你升lv/__\
你依家一句話唔玩就唔玩
最多我借隻66戰比你升/_\

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 ~影~ 於 2008-10-20 06:40 發表
唔好 言心
你依家一句話唔玩就唔玩

唔好玩曙光=       =
而家連agame都唔同曬~
灰曬

EXP
175 點
原帖由 ~影~ 於 2008-10-20 06:40 發表
唔好 言心
你依家一句話唔玩就唔玩

冇人可以替代肥心地位...
我對佢咁好 肥肥白白  又乖 又聽話.我哎佢去死佢真係去死囉 之後我要買噹噹糖比佢食
好多情景重係我個腦入邊.  你話借比我  根本唔合理囉..
我將所有心血放曬落肥心到.結果我一舖清袋  冇曬.
你問我重想唔想玩?

EXP
175 點
原帖由 幻乂影 於 2008-10-20 14:54 發表

唔好玩曙光=       =
而家連agame都唔同曬~
灰曬

變左成世啦  
p0上區變左篤人背脊區
吹水去就變曬白木區.
好多好多都變曬.根本就冇眼睇.

EXP
175 點
有冇人幫我計下我蝕幾多
雷裝包披盾全加6防
68重鞋  加4體
耳 3體6防     鏈 5會6防  浮8戒
祕法鏈耳戒
火妖披  90血
高盾弓x1   加4會   x2    爆閃x1    4精56弓x1
+2法靈
50+3雲
倉存 一套65血體重裝  6防披

唔該你地知價噶幫我計下啦  唔該曬><"

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

心你介唔介意我幫你移去吹水區,因為依度係主版
而依個主題都好似變左做吹水帖=0=
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
517 點
唔好啦心心>"<
我好掛住你哩

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
原帖由 siu心 於 2008-10-20 15:37 發表

變左成世啦  
p0上區變左篤人背脊區
吹水去就變曬白木區.
好多好多都變曬.根本就冇眼睇.

認同-_-
PO相區變左  映人搶場  昆野區-_-
吹水區變左不停講某D人既區-_-
LAM不如改下制度-_-''
PO相區吾好再比人PO D咁既野-__-

同埋板規話 吾可以人身攻擊
但係D人就係咁PO人地昆野..搶場既相 同埋對話
咁同人身攻擊有咩分別-_-?
就算真係比人昆-_-都吾好講名啦~__~成個區都係呢D  PO-.-
都冇心機睇-_-:L
之前板主仲叫人PO埋証據...咁咪同板規 自相矛盾LO-___-...

我講下-__-可以吾理我

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 笨BE 於 2008-10-20 20:31 發表

認同-_-

咁同人身攻擊有咩分別-_-?
就算真係比人昆-_-都吾好講名啦~__~成個區都係呢D  PO-.-
都冇心機睇-_-:L
之前板主仲叫人PO埋証據...咁咪同板規 自相矛盾LO-___-...

我講下-__-可以吾理我

依個..好難做下
不過...如果將係PO相區同吹水區D搶場/對話/昆人果D帖將佢關閉+下沉晒..你又有咩意見?
同埋其實我覺得提防昆人果D帖都冇咩問題..都係提醒各位玩家小心有人昆野同昆既手法係點
但係如果搶場同對話記錄就...................有D似唱人
所以如果要禁...就禁搶場同對話同D
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

EXP
1551 點
姐係...提及人名就有D離普-0-!
不過你都要開PO 通知-__-''

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笨BE 於 2008-10-20 20:55 發表
姐係...提及人名就有D離普-0-!
不過你都要開PO 通知-__-''

嗯...
不過依樣我都係要諗諗先
冇咩理由連昆人,對人場果D都唔比POST
而且依排比較忙,暫時做到既都係睇下有冇帖犯規,提升檢查線果D
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
599 點

趣圖分享勳章

88  曙光3見

EXP
711 點
原帖由 笨BE 於 2008-10-20 20:31 發表

認同-_-

咁同人 ...

BE~呢個問題我都覺得存在左好耐=-=
PO相區真係變晒...不過版冇講到明要限制相既類別
而個名又真係叫做『曙光PO相區』D人又真係PO曙光既相
咁都吹佢唔漲,呢樣野俾哥哥拉都禁制唔到
因為講真,世界上唔係只得D好既野,我都覺得我地無奈地都要接受

另外對話同昆人野既人名,而都係存於一個灰色地帶
俾人PO得相,就預左會PO埋D對話(因為對話都係屬於相既一部分)
而版,又係冇文明限定:只係俾PO公仔,其他野唔俾出街
我諗,如果真係做左呢D制定出黎,只會有更多人係到嘈/反抗,到時更加一獲粥!

加上,昆人野果D出唔出名,根本就可以自制
若果冇人昆野既,人地想屈都屈唔出=0=(個人意見)
呢個世界,有雞就有蛋,有蛋也有雞
只係一個自然既定律

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

回復 16樓 的帖子

下世見=3=

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-10-20 23:44 發表

BE~呢個問題我都覺得存在左好耐=-=
PO相區真係變晒...不過版冇講到明要限制相既類別
而個名又真係叫做『曙光PO相區』D人又真係PO曙光既相
咁都吹佢唔漲,呢樣野俾哥哥拉都禁制唔到
因為講真,世界上唔係只得D好既野,我都 ...

我都知好耐~__~所以咪想話...新版主可以改改LO~~~
改吾到都冇咩所謂=_+
但係可能一直咁樣落去...成個版都係咁PO D昆人相出泥-_-

EXP
711 點
宜家已經係了~不過都吹佢唔漲>"<
慘得過呢個又真係事實...

有時我真係唔明...
點降D人成日口口聲聲話想曙光執硬,乜乜物物/點點點
又叫人唔好玩啦,一齊轉GAME......
又話個壇唔好,版主唔識做...<~呢D人咁唔鍾意個壇,為咩仲要成日上黎?
如果要做返好個壇,守返好個版,係咪應該要先禁止呢D語句發生=-=?

其實我覺得,各人有各人喜好
果D唔玩曙光既人係閣下既事。為咩成日把口就話唔玩,
有D更加係開埋PO叫人同佢一齊轉(呢D野私下做冇人理,公開晒係咪威D?)

論壇論壇,邊個上都冇咩所謂~
不過其實有時呢D PO/語句真係好影響到玩家們囉