AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2571|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

陰陽轉神巫可以點配點~ [複製鏈接]

EXP
83 點

試帖勳章

樓主
如題
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

補充火刃流配點,,

灼燒1        天生就有,,

火刃10       主打技,打人打怪係咁出就係了..點高想佢打得長D,覺得夠長,點7就夠.

天火風暴7  為左個抗降20%+術爆率

再生術10    陰C唔會唔點E招吧,,,??

復活1         你中意可以點高,,等復左個D人唔會咁易死..

魔眼3         15%爆值,好技能

術法界限3  15%爆傷,,好技能

火焰護盾5  嗯,,,陰陽C神技,,唔洗講了

火焰真言3  打多9%,好技能

極凍冰錐1 打怪方便,定一定,有錢剩

暴風雪1     多個媛速,可以變身彈怪>>天火>>暴雪>>天火..冇限倫回清怪,唔中意可以唔點,,

虛空幻步5  都可以唔點,,個人中意,

睿智符文5   加埋腰符文(20%才智轉術爆)再加埋3轉幻空靈絕,好多術爆,仲有功~正技!!

一轉剩1點,自己中意,個人會點冰盾,10%防,好過冇,,

二轉

專精火刃 15%爆率,點左火刃係咁爆

專精天火風暴  降20%抗,加埋術爆率,放火刃你估下術爆率高唔高~?

全神貫注/巫法精通 5

呢2招睇人,,
全神貫注點5普功50%二連,好好..
但係如果...你出火刃係點地下,唔係點隻怪架話,,,係會冇普功架...所以!!!睇你習慣!~
點地面放火刃用巫法精通加15%爆傷~300%爆傷好易姐~!
爆率方面可以120個放心,用一套正常術爆裝,,40%術爆率點都有,加埋火刃個15%咁就60%加埋天火咁又70%爆率~

炎魔召喚2-3

炎魔要泥坦BOSS好用,幫隻野上再生,一時三刻又唔會咁快死的~

烈炎標記0-1

如果唔多中意炎魔,可以點1,打PK會好用吧

三轉

大招點一好用
神能提升 點4,打多20%唔死!?
幻空靈絕 最小點1,好物
烈火巫炎 如果你術傷唔多夠,,米用E招囉,,但係唔多有用,因為佢CD16秒,點4先持續10秒,仲要係咁放,,冇乜用囉,,
五行歸一 打PK就點LA

希望對你有幫助

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

神巫有二條路線一係灼燒一係火刃
火刃我覺得會好D因為火刃可以邊走邊打~
灼燒因為強制普功,所以出個陣會怪怪地,,行唔到,,打副煩好多,,
火刃都有2個大大大缺點,
1=距離冇灼燒咁長,,
2=你同個敵人中間有野左住會打唔到,,
但我都係中意火刃流多D,,因為上左高LV,火刃好似痛好多-0-''

四級霸王會員

。✪‿✪。

主打遊戲
晴空物語
EXP
865 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

炎魔學爆,活血,復活

主打遊戲
新晴空物語
EXP
592 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

點火技
至少點一點復甦術
講完好似冇講咁- -|||