AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 603|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

對A-Mall全新道具的感想 [複製鏈接]

EXP
1057 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

樓主

之前GM出個預告話A-Mall全新道具-「「會任x5」」會上架
我當時真係好開心,因為會任真係好貴下(對我黎)
到左出果日,我即刻去買
我心想$19有5粒都幾抵
點知入左之後原來得果一粒
我即刻反感~
不過都算…好心GM之前唔好出預告話A-Mall全新道具-「「會任有5粒」」,引人買,又要騙人
仲有GM應該都見到有幾多個人買,根本係完全吸引唔到人
係要益玩家就大方少少,況且又唔係要你地送點物,你地唔會虧

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
477 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章

當日等上架個日我都滿心期待有5個會任買
不過買左個時先知原來得1個,都真係幾失望下。。
去到遊戲度拎取,又發現拎取個時係寫住:會任X5
點知最後係包裹度出現既都係1個><

不過算啦,回覆儲夠錢就有得換野,已經好好嫁啦
只係今次既野無咁豐富~睇開D啦樓主

EXP
83 點
-0-  

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 趣圖分享勳章

之前公告方面係我地出錯!係呢度講聲唔好意思!
其實A-MALL 只係想大家係AGame 吹水之下又可以有道具拎下!同埋如果太平會影響遊戲內既價格!

EXP
1057 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章