AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 784|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

討論 - 星空武鬥 應對技巧 [複製鏈接]

EXP
958 點
樓主

一起討論應對技巧 ---- (先假設無暈技吧~ 因為可以食防暈水 ~ 亦唔係每個職有暈技 )

1. 對戰 御靈 :
- 遠距離冰腳 ~ 破火盾 ~ +10 武~  未埋身已死 (有咩方法對付方法 ?? )

2. 超高血 + 10武 霸星 狂衛
- 13xxx 血 50-75% 反傷 ..... 點打 =___= (自己無暈技, 唔計寵既暈技) -- (有咩方法對付方法 ?? )

3. 超高攻 雲狩 (呢個最麻煩)
- 11000攻~ 8500血 up ~ 火彈暈 ~ 旋風定 ~ 流星秒 (有咩方法對付方法 ?? )

4. 高抗 万血 0cd  復活御靈
- 本身爆盾已經超補~ 暈唔到佢~ 佢又起勢復活隊友........ (有咩方法對付方法 ?? )

5. 高攻 119% 火盾 神巫
- 遠有冰腳 ~ 近有 火刃 ~ 本身又有嘔心 119% 火盾 (有咩方法對付方法 ?? , 我知可以冰解火盾 )

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

好簡單, 你搵d咁樣既隊友咪得

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

「4. 高抗 万血 0cd  復活御靈
- 本身爆盾已經超補~ 暈唔到佢~ 佢又起勢復活隊友........」
pvp我邊到搵隊友比我復:(?

EXP
758 點

pvp有防暈水食架?_? 唔係武鬥先有架咩:(