AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 942|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

1月11日更新後BUG/偷改(持續收集中) [複製鏈接]

EXP
732 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

樓主

1.星空武鬥場/國戰 改為分流2進行,以致玩家不停斷線
以往打星空都會見吾到所在分流,但系今次更新之後好明顯見到去左分流2
就算入左星空武鬥場 都會見到自己位於分流2既霜之森-.-

2.據說射手技能"遊擊形態" 就算升到5級,有時候施展後仍會顯示1級技能及效果(by某雲狩)

3.組隊狀態異常(已經吾系呢個星期既事),離隊後再組人/某人退組後,依然會有舊隊友名稱存在

4.團隊模式下會有隊友(間歇性1~2個)補吾到血/+吾到buff

5.公會會員列表錯誤,沒有上線的會員會顯示為上線,分身正身同時出現
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
365 點
最新BUG    公會會員ON左     但密佢係不在線上

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

3有時都試過~~

EXP
732 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

有機會我會叫影相...
第2點吾系我發現的~要搵反果位會員幫忙
第3點呢...亦吾系成日都有~不過出現次數都幾頻密

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

關於第二、三點,請問你地有無相關圖片?我地已經同原廠回報左,但需要進一步資料

n027  其實一直都只係回報問題… 點解你地無團隊可以做一個緊急維護? 唔通每一次更新有問題,都要玩家等下星期更新?  發表於 2012-1-15 17:11:18

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

組隊bug超煩,以前最多都係出錯名,今次係離晒隊都組唔返人,成日要重登,超煩
雲狩個bug係真的,我公會已有幾個人中招

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

無啦啦改去s2...捐到無人玩pvp

EXP
222 點
BUG對晴空物語黎講係正常架,無人理架喇