AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5608|回復: 60
打印 上一主題 下一主題

可封POST了,THX  關閉 [複製鏈接]

EXP
184 點
樓主

話說今日在戰場我用霸星拉左佢幾拉...佢就開始發作...圖片如下

12月12日更新多張圖片,事隔幾天,窮會D人重係覺得佢地個晴兒寶貝是對的,又有另一位想引起罵戰,圖片如下.

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
119 點
好彩我已經拿到戰場坐騎.暫時不用再睇住d人系戰場洗頻..lag死人既戰場可以改下應該會多人玩

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

2邊都咁好火~到始一遊

EXP
87 點
是誰撩起罵戰  你擺攤好像是寫什麼命令排排坐囉  真可愛的你  

EXP
2036 點
又唔好咁話晒佢地,只係某D人小學雞姐,入面仲有大把正常同好人

EXP
381 點

趣圖分享勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 麻雀勳章

不知所謂!!!!!!
成個會都係小學雞....

EXP
68 點
樓主都幾搞笑(事)?
你原先掛攤的文字好似不是這樣

EXP
702 點
w0w 個大海膽想出名

EXP
184 點

今日打算在霜之森收新會員,點知....窮會既人又發作了

EXP
184 點

哈哈,今日經過霜之森SHOPPING緊,窮會D人重係串串共,好野

EXP
702 點
除非佢當自己係神打a_a

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

KIKI108 發表於 2011-12-11 15:22
wooo !好同意呀!! 其實死左咪死左lo! 唁系唔死得呀?!

玩得呢dgame 就吾好怕死啦 就算全身+10都死啦

EXP
37 點
路飛仔 發表於 2011-12-11 00:17
HI,我係"窮人"的路飛仔~
(第1點,我想講我公會只係一個團結既公會,係唔係大會就見仁見智~_~",
而我都知一個 ...

而我都知一個會,無論係唔係大會,都應該要有品~_~,但自己會友對事情既睇法,同其他會既人對事情既睇法一定有出入,
咁大家既然同公會,咁相信返自己會既人,唔通有錯?難題會友比人蝦,比人串,我地要冷眼旁觀?~"~)
<<< 下 好多公會有時都出現騙子呀 個會長都會出來道歉同踢走那個人呀! 是不是help你個會員都要看下你會員做的事對不對先得呀 你個公會是好團結呀 不過是不是你個會員做衰野你都help呀? 你們都有思考 懂得分是非黑白呀!

仲有呀 說vintv post左個post出來 是不對 拿小事來講 禁你個晴兒就可以出世頻來發洩下個人感受,唔通就唔比人地用post來抒發下感情呀?! 禁不是好奇怪咩?!

我都系講下自己的意見 不喜歡就算!

EXP
37 點
dizidizi511 發表於 2011-12-11 00:55
仲有... 我想講 俾人拉完 自己死左 只可以怪自己技術差 :)

wooo !好同意呀!! 其實死左咪死左lo! 唁系唔死得呀?!

EXP
37 點
kevinCCK 發表於 2011-12-11 11:22
又係小學雞一隻,咁都要開世頻,話霸星拉到佢就係到嘈,咁比火盾反到果D要點呢?學你開世頻呀?到時咪要叫GM del ...

又係小學雞一隻,咁都要開世頻,話霸星拉到佢就係到嘈,咁比火盾反到果D要點呢?學你開世頻呀?
哇!!好同意lo! 我做武者成日比陰陽反死呀''' 都不會吵啦!禁是人地的招來嫁!
開世頻狂吵 自己落自己面同公會面呀!!

EXP
164 點
我成日都唔明大家都有唔同打法就算唔一樣唔係跟你心意去打都唔駛出動到世頻~個日我都係戰場一開始開區頻鬧的就是晴儿先開罵仲要帶粗口~我明一個公會點都會幫自己人~但係有d事實就真係事實~係蓋唔過去~可能我呢番話會得罪好多人~唔岩聽就當我冇講過啦~就算別人唔岩~冇可能扯到別人的父母頭上~呢d已經唔關於過火與不過火言語的事~至於關d咩我都唔詳講~我係一個但求和平既人~關左電腦我都係c奶仔一個~個game度有幾勁有幾叻都係過眼雲煙~當然呢d都係純屬我個人想法~一個人係點樣既人唔係一個講或兩個講就等於事實.係要自己親眼親身去感受先知道~將心比己~轉個角色~本c奶發傻完畢~不喜物插~以上純粹個人意見~與本會立場無關~請大公會別遷怒於本人所屬公會~謝謝

EXP
2036 點
又係小學雞一隻,咁都要開世頻,話霸星拉到佢就係到嘈,咁比火盾反到果D要點呢?學你開世頻呀?到時咪要叫GM del晒D陰陽?自己用果腦諗下,你係咁開世頻=你有幾多錢?唔好整臭自己公會啦,3日唔埋2日就見你係世頻到嘈,人嘅容忍係有限度,係咁叫人入火山口就=件事可以解決?入去嘅人= 自己嘅IQ同EQ都有問題.口角途中都有D正義朋友出嚟幫口,更有D自稱係中立嘅人出聲,但係咁話VintV錯,但係咩都冇講晴兒有D咩錯嘅人都可以話自己係中立嘅人.仲有D低LV分身講完一句野就off,驚死唔知佢係分身咁.相信觀眾嘅眼睛係雪亮,事實嘅真相大家有目共暏.你係大會唔係代表你有道理,反而係要少心講野同做事,唔好似某人開膠post搞到自己公會將近滅亡,你見到仲有幾多人個頭頂仲係瘋狂?全部去晒虹色.我奉勸你多行善積口德,入戰場唔係你死就係我亡,比人打死冇得怨,唔好令自己公會步瘋狂後塵,入面仲有好多無辜嘅好人,你自己多仇家唔好連累自己公會.希望以後唔好再成日都係世頻見到你,祝你好運

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

dizidizi511 發表於 2011-12-11 01:23
我都係邊行邊吹水

神器都整好 XD   HAAA   

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

孤單心事 發表於 2011-12-11 01:12
-_-  我入戰場打1下柱  跟住掛機
臨尾4MIN再出黎殺人咋

我都係邊行邊吹水

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

dizidizi511 發表於 2011-12-11 01:06
有仇家咪好 戰場好悶

-_-  我入戰場打1下柱  跟住掛機
臨尾4MIN再出黎殺人咋