AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1043|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

諗住玩返點知.... 唉 [複製鏈接]

EXP
10 點
樓主
之前暑假玩晴空玩到開學就無玩
近排諗住考晒試交完ASSIGNMENT又會比較得閒D 諗住玩返喇
點知一開個人叫我入角色密碼 我R爆頭都諗唔起自己有SET過D咩角色密碼
轉去開倉庫人物佢又真係有叫我SET角色密碼播
gm大老~我個AC係唔係已經畀人爆左喇T_T
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
如果你註冊帳號時所填寫的資料正確,請將身份證副本寄至客服電郵。可重置你的角色密碼。但若發現帳號被非法使用,建議先報警比較保險。
客服電郵: cs@gd.alta.hk

EXP
10 點
你當我真係傻到連佢係叫我set個新定已經set左都分唔出咩= =?
我係有2個遊戲AC一個係主玩既人物 另一個AC入面都係放雜物同原料倉庫人物
#2 講既入2次SET密碼只係得我放雜物原料AC有出現到
另1個主AC個個人都係無叫我入2次SET密碼
入咩我會用既密碼都係錯誤

EXP
135 點
小題大作,我重玩果陣都係咁,我知道我冇SET過密碼
所以我諗係叫我SET返個密碼落去,咁就OK左

EXP
3309 點
佢唔知邊次更新硬性規定左要你設定角色密碼

你之前未set過既話入返隻人佢叫你叫set的,
好似會叫你輸入2次,