AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1007|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

GM無故封我號?這遊戲還叫我怎麼玩下去? [複製鏈接]

EXP
2 點
樓主
本人在交易市場那買賣東西.忽然掉線..在上帳號凍結?請問一下GM這是為什麼?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

封左?點解我見到你online中既?

EXP
11 點

大概是8月12號下午13點-16點這段時間!

GM你給查查啊.霜之森這個區帳號是oldaanye1遊戲名字是94喜歡你..你給看看為什麼封號啊.!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我幫你查下,你記唔記得大概係幾時俾人封號?

EXP
5 點
哈哈!!  同志   我同我個FD都比GM封左   ON居居   同個FD一齊打任務同隻副本BOSS  打到無Q哂D  HP戈時  行下行下齊齊彈GAME  甘就凍結左   不過我地比你好  我地先25~26LV  你43LV就慘D既0 .0

隻GAME甘既樣   好在唔係成時玩姐   如果係成時玩  甘樣真係火爆到咩甘囉~~

同埋係封掛名單到都無我同我FD既名出現-.-  都唔知佢地係封我同我個FD  D物野-.-真係ON 99
唔通凍結同   外掛名單無拿能???

EXP
2 點

有沒有友友碰到一樣的情況啊.無故給GM封號?

本人帳號在遊戲里的交易市場買賣東西..忽然掉線..在上號給凍結了?我就想不明白為什麼凍結我帳號?本人帳號oldaanye1。。GM亂封號我怎麼玩下去啊?好不容易打了快一個月到43級...號無故給封了..你說叫人怎麼玩下去?