AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2814|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

有冇人可以祥細介紹AYUMI 優股 q仔 黃勁威 [複製鏈接]

EXP
582 點
樓主
祥細介紹AYUMI 優股 q仔 黃勁威:em800_111:
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
10 點
優股係ayumi既老公[ayumi[真人係男人仔]:em800_137:

EXP
10 點
ayumi 最愛24小時不停殺人殺到你無得升級

EXP
20 點

細佬黃勁威7頭一名

有咩直接搵我 唔洗比d冇謂人 係度 某某某咁借題發揮:em800_52:
我份人出左名超低能 又成日比係game度比d 飲醉左既惡霸蝦...:em800_27: 不過我都有班好頂得既戰友... 我勁威以我身邊既戰友為傲佢地全部都義氣仔女黎

真係一個都不能少 hahahaahaha:em800_18:

EXP
10 點
你要ED野做咩,想起佢地底;P

EXP
686 點
原帖由 冰乂影 於 2009-9-29 21:20 發表
小朋友- -講錯野比人打死嫁- -
細聲(AY亂殺人)

我唔驚:em800_18: 我綿花糖

EXP
400 點
小朋友- -講錯野比人打死嫁- -
細聲(AY亂殺人)

EXP
70 點
邊個黎架...:L :L

EXP
88 點
原帖由 凜冽 於 2009-9-28 07:47 發表

i think so  我都比ayumi殺左好多次 , 但我唔覺得有咩問題
仇視ayumi之前 請先想想幾個問題:   (尤其 永恆之翼)

Q1.閣下為何仇視ayumi?
A 如果是出自正義感的話 令人敬仰。 如果僅因為閣下被殺而感到不憤 則幼稚 ...

Ayumi既所作所為,你唔覺得有問題唔代表其他人唔覺得有問題,佢既所作所為反映出佢係一個自私既人.玩遊戲都玩到犯眾憎,玩來為什麼?如果你認為佢做既事係一位有實力既人應該做既事既話..咁你錯了,你對波板糖ser既玩家係絕對造成影響

從來沒有仇視,只係對佢既人格覺得好反感,無論係為自己既利益,定係損人不利己既事都見佢做得多..佢咁既行為何嘗唔係幼稚呢?

Q2.ayumi在何種場合p人?  
只能說..能pk既地方佢都會殺人,無論比武場打boss,定係80以上地圖都係佢既殺戮戰場,只要你有份搶王..無論搶既係佢食唔到既空佛,定係進入佢視線範圍之內佢都會照殺,之後你想係80上地圖升lv都幾危險

Q3.動機係乜野?
講得岩,無論對佢有冇利益既事,只要佢覺得唔順眼都會照做,完全唔識體諒他人,咁佢同幼稚園生既行為有咩野分別?讀左咁多年書都唔見得佢有咩野禮儀,唔通係遊戲就可以為所慾為?0nline game係要黎同人玩同溝通既,佢既所作所為為既係成為最強實力,但佢成為全ser最強之後再當其他玩家係狗咁看待,唔通係網上成為霸主就係佢玩黎隻game既目的?如果係既只能夠話佢心理係有問題,唔係既就係佢思想太過幼稚

Q4.易地而處 , 假如你擁有ayumi既壓倒性實力 , 你又是否會為保障個人利益而有相同舉動?
我玩過咁多隻game,未見過有出現一個能夠引起接近全ser玩家都對佢不滿既人.可能係因為一個放咁多錢落隻game,但又唔明自己為咩野而玩既人實在太少,亦可以話係冇人好似佢咁"聰明"選擇同其他玩家對抗都唔同人和諧咁相處落去.想想吧,玩家一個一個為佢而退出,對佢真係有好處咩?

Q5.最後一條問題 , 你嬲一個人對你有咩好處?
當你放過錢落去玩,但因為唔夠其他人用錢用得瘋狂而比人處處為難,實在係好難唔嬲..難度你比人哈個陣,會因為怕自己死幾億個腦細胞而開心咁笑咩?係咁既話人類根本唔須要有嬲既情感,遇都咩野事都笑笑吧?

玩遊戲都玩到咁自私,有問題的應該是Ayumi本人吧

EXP
19 點
原帖由 檬o3o 於 2009-9-24 18:36 發表

搶王人人都會啦- - orz
唔好對AY存有偏見~ 佢唔係甘衰既我覺得

i think so  我都比ayumi殺左好多次 , 但我唔覺得有咩問題
仇視ayumi之前 請先想想幾個問題:   (尤其 永恆之翼)

A 如果是出自正義感的話 令人敬仰。 如果僅因為閣下被殺而感到不憤 則幼稚得很

Q2.ayumi在何種場合p人?  
A 在一個本質就是互搶的活動中 , 官網的活動介紹亦已明言「小心被其他玩家攻擊」

Q3.動機係乜野?
A 個人利益及團體利益 , 為損人利己不見得有品 , 但畢竟人之常情 , 亦無甚值得評批的地方

Q4.易地而處 , 假如你擁有ayumi既壓倒性實力 , 你又是否會為保障個人利益而有相同舉動?
A.如是者 , 就即係雙重標準,冇資格批評他人

Q5.最後一條問題 , 你嬲一個人對你有咩好處?
A.沒有,憤恨不能改別人行為,不過是自己白死腦細胞 , 何必?

玩個遊戲都玩到好似比人殺左老豆咁嬲 , 又冇著數 又幼稚 玩黎做乜呢

EXP
179 點
我係好人:em800_08::em800_08:
:em800_38::em800_38::em800_38::em800_38::em800_38:
檬檬~~~鍚鍚~3~

EXP
247 點
-0-睇唔明講咩

EXP
161 點
原帖由 ooo444 於 2009-9-24 00:49 發表
AYUMI

搶王人人都會啦- - orz
唔好對AY存有偏見~ 佢唔係甘衰既我覺得

EXP
10 點
佢黑人名係追殺佢10個人有7~8個~你都識講

EXP
10 點
AYUMI<<根本天羽佢玩晒佢追殺d玩家令到玩家一個一個走晒~
所有王佢都打晒:'( 搶佢既王比佢追殺:'( 無啦走晒舊果d人都比佢打到走晒......天羽沒落了....ayumi..玩晒..惡晒

EXP
161 點
AYU- -> (我見好多人都好唔鍾意佢哦 @@! 本人應為無論點唱佢話佢都係無用嫁~ 10個有7,8個都比佢黑左名~) 我覺得AYU唔係真係甘壞'

股股- -> (好人一大個哦@v@! ~ 性格好易相處 , 對人好好XD' good people~

EXP
115 點
原帖由 paul.yy 於 2009-9-23 19:49 發表
好事 囧事 衰事 點勁法........

吾覺某某某好勁-v-
有既 罵人功力無人及佢!

EXP
582 點

回覆 5樓 心醉 的帖子

好事 囧事 衰事 點勁法........

EXP
686 點
原帖由 pokeken2000 於 2009-9-23 18:40 發表

個個我諗係你囉

小明 妖你- -
我往日同你無仇 今日同你無怨
做咩句句都疾住晒
打40副都預埋你 只不過係你死左姐- -洗唔洗咁

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

你去穩拒啦- -
AYUMI最鐘意穩藉口殺人:@