AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2945|回復: 36
打印 上一主題 下一主題

咁多位大家好 [複製鏈接]

EXP
20 點
樓主
我只係棉花糖既一名小小玩家 黃勁威

今日比我一個曾經出身入死既好兄弟出賣:'( 再加以殺害
雖然 我點都打唔贏佢 不過冇埋由就咁屈服係佢既 "淫" 威之下

冇錯 係隻game度好打 真係惡晒既
不過好冇品LO你個人 我唸 Mr鏡 你呢一世都去唔到 Q仔 果個 境界要 "贏" 仲要贏埋人心:time:

點都好LA 想當年 我地好兄弟到 你開聲話要上7石我自巳未上都比左2粒你上先....
其實 去到E+你仲差我一粒 7石架:em800_101:  你自巳知唔知衰架??? 不過 你E+比返我都唔會要你LO 唔想做人做到好似你咁冇品... 咁多位玩家 其實玩ON LINE GAME 打打殺殺好 平常...

呢D野 好死既姐 我勁威都唔係 死唔起 都唔痛既:no:

不過呢條友真係 好冇品 我先要將件事講出黎:
佢要殺我既原因 係因為佢怪我 打比武大賽果時殺我唔死 HAHAHAHAHA 你地都覺得勁好笑呢

呢條友 就黎癲架LA :em800_105: 自我彭脹得好西利 應為自巳可以 霸晒 棉花糖D 100王黎 打不突止 仲以為 自巳可以 操縱晒 比武大會既戰果 係比武場 殺我唔到 輸左就 要空人

佢今日 話 黃勁威 所有同你有關係既人 (同組 同部 同頻)都冇得升LEVEL,

佢仲話 佢MR鏡做人就係咁X串...

你地覺唔覺得佢 係咪好似以經癲左線:lol

不過最搞笑既係 我同TEAM 同部既人 一次都冇死過 我E+仲升緊藏弓一 :victory:

自大狂 聽到就黎殺我LA:em800_18:

真係估唔到想 當年 你仲同我申 話阿豬 借左你元寶唔還 嬲到要走部... 到今時今日你竟然可以調轉搶頭黎殺我 你地果D兄弟情 真係唔該 同我慳返去喂狗:em800_89:

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
129 點
黎睇戲嫁.....
唔會嘈埋我呢個黎睇戲既人掛-口-''

EXP
582 點
我人在朱古力睇戲食花生:em800_35:

但e+好靜:bigcry:

EXP
686 點
咁快就嘈完既:yeah:

EXP
686 點
得番48個:bigcry:

EXP
570 點
原帖由 happyboy 於 2009-9-15 09:52 發表

肥成同我都係度食花生:em800_66:

:em800_34: 仲有50個炸 係呃就呃快d喇 角~

EXP
686 點
原帖由 紫成 於 2009-9-15 09:25 發表

:em800_66: 佢地講哂出黎 就會有個結論嫁喇 :em800_66:

肥成同我都係度食花生:em800_66:

EXP
570 點
原帖由 pokeken2000 於 2009-9-15 08:17 發表
你地....唉....
搞到咁做咩呢...
玩隻online game 姐
洗唔洗咁丫
by siu乂明

:em800_66: 佢地講哂出黎 就會有個結論嫁喇 :em800_66:

EXP
237 點
你地....唉....
搞到咁做咩呢...
玩隻online game 姐
洗唔洗咁丫
by siu乂明

EXP
21 點
原帖由 faifaijoey 於 2009-9-15 00:55 發表
:em800_34:

自巳講過話冇講 仲屈9人虛構 做左綠夢隻狗 醒左wo 豬哥:time:
識得講 狗話 你口中既 shing 同武 都係我呢邊 仲有 7 8個 唔駛比名la:lol
直情仲多人過 你去左綠夢"學技"時期既 獨酌...
心照la 豬哥 係 ...

你係要話我有講都無計..可能我訓覺發開口夢講掛...
綠夢-.-? 緣同綠都吾識分? 加埋10個都無-.-
佢地係你個邊又點呢-0-?即係要話你叻既- -
你依家個部d人咪又係我之前獨酌既...
甘點樣多過我去緣夢學技時期既獨酌呢借問???
你吾係諗住自己又勁又威ah?
你係咪想我讚你依家個部??
嘩..黃勁威個新部真係無得頂:em800_111:
人又多.....d人又高lv..d裝又勁..!!!wow
最緊要成個部都好有品..天羽第一大部...
獨酌細部仔黎架姐..得我一個架姐..
高抬貴手 吾好打我@@

EXP
230 點
你好大家好

你唔好我仲好;P

EXP
115 點
原帖由 faifaijoey 於 2009-9-15 00:59 發表

死開la 烏蠅 咩都要關你事.......
我個個都彩 係唔鐘意彩你:em800_18:

咁又係既 有d人講完野吾應= =
淨係識叫人死開
= =你鬧我 吾關我事?

EXP
20 點

d烏蠅好煩

原帖由 心醉 於 2009-9-15 00:50 發表

你心虛? 講完吾應?
叫人死開?

死開la 烏蠅 咩都要關你事.......
我個個都彩 係唔鐘意彩你:em800_18:

EXP
20 點
:em800_34:
原帖由 lEmOn 於 2009-9-15 00:40 發表

你打機真係打到shot左.....打到自己虛構d野出黎=.=
我同shing/丫武..都講過....獨酌之前既人我吾會殺-.-
何況我黑名單左你...點同你講要殺晒你地- -?
心理醫生吾知邊個要睇na-0-
依家獨酌有我同亞仔囉... 我講左 ...

自巳講過話冇講 仲屈9人虛構 做左綠夢隻狗 醒左wo 豬哥:time:
識得講 狗話 你口中既 shing 同武 都係我呢邊 仲有 7 8個 唔駛比名la:lol
直情仲多人過 你去左綠夢"學技"時期既 獨酌...
心照la 豬哥 係咪要衰到貼到 先肯應:em800_34:
慢慢同你果個 唔多on既亞仔 過 2人世界la 首領:em800_124:

EXP
115 點
原帖由 faifaijoey 於 2009-9-15 00:47 發表
講野尊重一下人 尊重一下自己 黃勁威

你岩岩係世頻講d野吾見得有品去邊
又x我老母 又話我老母比狗x
講野一d品都冇 最憎人話我牙爸牙媽
-下刪100字-

你冇資格要我彩你 都係講句: 死開la 你好狠煩呀 ...

你心虛? 講完吾應?
叫人死開?

EXP
115 點
仲有吾該你 你吾好講到自己好重義
重義呢2個係你口中講出黎一d說服力都冇
我地只有利益? 冇重義?
你講野可吾可以吾好掉轉頭黎講?
你真係以為我冇同你個團d人傾過?
佢地只係想話一心搞好個團
你去搞埋d小動作去搵人黎反我?
你真係冇野阿@@?
開頭又係你撩我 好喇 我吾撩你
你而家就黎撩我 你係咪得閒過頭?

EXP
20 點

唉你條豬西今日比我小唔夠...

-下刪100字-

你冇資格要我彩你 都係講句: 死開la 你好狠煩呀

EXP
21 點
原帖由 faifaijoey 於 2009-9-14 23:18 發表
殺完人可以話冇殺
講完D野 可以話 冇講 你話: 要殺晒我地 你一個巳經可以剷起晒我地 成班人
係咪真係痴左線架你??? 駛唔駛 帶你睇下心埋E生:em800_82:

咁借問聲 你E+獨酌有幾多人:em800_18: 講呀 講出黎型下LA
你個 ...

你打機真係打到shot左.....打到自己虛構d野出黎=.=
我同shing/丫武..都講過....獨酌之前既人我吾會殺-.-
何況我黑名單左你...點同你講要殺晒你地- -?
心理醫生吾知邊個要睇na-0-
依家獨酌有我同亞仔囉... 我講左出黎na..我有無型到?@@
威哥...叫你聲大佬威-0-你個樣好狠ah....:em800_89: 狠樣

EXP
115 點

咁樣係咪顯得你又有好品呢!?

鏡個出發點根本吾係比武場
係你係我個團吾夠5分鐘 無啦啦話人老豆老母
鏡叫你吾好嘈吾好講粗口
你就即刻爆晒粗x鏡
你咁樣又又係咪好有品?