AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1211|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

有无人话我知咩事?  關閉 [複製鏈接]

EXP
90 點
樓主
有冇人话我知發生咩事!!果阵我要反大6..所以我叫左戀睛帮我升LV (o0雨蓝0o<---E个系我换既AC)...我惊距5系成日玩,升5到...SO..我再叫砵仔糕(我姐夫)帮我升...*有相为证* 到左8月1号到..我系大6上MSN....晴话我知上5到我个AC...因为我改左密码先走...5记得话距知..之后糕又话果阵无上到我个AC...E+点解有人换到我个AC家..?
PS. 如果你地5信...以下有图为证...你地中可以问下SAKURA既人..果段时间我系米反左大6..

...................................................................................................................

.......................................................................................................................

水調歌頭AC 已收
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
89 點
原帖由 ~影~ 於 2009-8-19 15:54 發表

呢句好深;P;P
===================
總之 小心永呢個人吧:pig::pig:

我錯,:em800_105: 轉左.:em800_34: 影thx 你:em800_47:
暗B恰我所以發佢D行街片比大家分享去片

EXP
700 點
原帖由 傷王1 於 2009-8-19 15:47 發表
轉帖師天:你想知都係到
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=42861&extra=page%3D2

師通常比卒食

呢句好深;P;P
===================
總之 小心永呢個人吧:pig::pig:

EXP
89 點
轉帖帥天:你想知都係到
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=42861&extra=page%3D2

帥通常比卒食

暗B恰我所以發佢D行街片比大家分享去片