AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1127|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

{見習記者}家族專訪(傷心乂夜族) [複製鏈接]

EXP
1033 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
好開心請到傷心乂夜族大頭目黎我地呢到接受訪問

家族名稱: 傷心乂夜族
伺服器: 快樂王子
大頭目: 夜靜月
小頭目:戀愛的天使,小煩b
小嘍囉:羽海,小木屋,暗神仔仔...

念:念卦babii 月:夜靜月

念:好高興請到你做呢個訪問啦~
月:我都好高興接受到你ge訪問

念:請問你家族依加幾多LV呢?
月:9LV

念:升族升得辛吾辛苦阿?
月:好辛苦~~因為d卡好難打=.=

念:咁你開左呢個家族咁耐,有冇d咩開心的事可以同大家分享下?
月:好開心可以係呢個月升到9LV族啦~~

念:咁又有冇d吾開心的事呢?
月:吾開心就係呢排個族好多人比人爆ac同昆人-.-

念:咁樣你有冇同d族人搞家族活動架?
月:有丫,例如去彩虹城搵我分身,搵到就有野送咁啦~~

念:等我問你一條處境題,如果我係你家族的人,但有一日話你聽我要入第個家族,咁你會有d咩反應同行動呢?
月:問佢點解啦~

念:咁樣你有d咩想同族人講?
月:諗吾到~"~

念:最後你有冇d咩心願想係童話到達成呢?
月:係童話入面可以識多d人啦~~

念:希望你可以達成心願啦。好多謝你同我做訪問ar ^,<
月:唉

去相~~

多謝支持~~~
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1033 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 CAT22 於 2009-7-24 23:21 發表
=.= +油@_@:)

多謝你對我ge支持 我不會令你失望 寫更多更好的文章

EXP
60 點
=.=
..........

EXP
73 點
=.= +油@_@:)