AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1031|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

《晴空物語》之夢想成真! [複製鏈接]

二級平民會員

躍日舞月

主打遊戲
晴空物語
EXP
156 點
樓主
label25000 玩家發表於 2013-11-23 17:46:13 帖子

事關咁樣, 依家就算係星期6,日 已經再冇人打星空了, 本身隨左公會戰 戰場之外, 星空都係一個好好玩既地方, 而且全日不同時段同項目,
但係, 可唔可以同隻GAME 與時並進呢, 以下有幾個針對星空既方案, 希望你地可以考慮一下

一, 原先 5VS 5 既團戰 改為 3VS3 或者增加勝方獲得幣數

二, 挑戰MODE 王怪換變身杖 改為2粒 , 或者直頭唔好換杖喇, 改換其他野啦不如, (不可易防爆等等), 因為老實講, 你地出左英雄杖, D人跟本就懶打星空換杖了

一支熊仔HP杖 2000G, 英雄HP杖500金一支, 我就算4個AC, 買4支英HP杖, 都先抵消你一支星空既HP杖, 咁我地仲打呢仲咩? 咁姐係星空可以汁笠了

三, 寵戰勝方改2粒幣 敗方1粒幣 / 勝方3粒 敗方0粒

之後雪戰就可以唔洗改了, 係得呢個叫做有D人打下, 因為有D箱令麻 :X, 好明顯 D人係睇"送"食飯啦, 咁以往舊有既星空GAME 係咪都應該改下,

話哂都出左咁耐咯

P.S 順便推任都改改佢啦...依家冇人入星空D推任都做唔到跟本, 一日唔改 果D推任係唔會完成到的

於台版遊戲版本更新公告2014/4/10 夢想成真!
調整武鬥場規則及優化獎勵:

①.進行時間由 10分鐘調整為 5分鐘,勝負判定皆採 3戰 2勝制。
②.輸方可獲得符合等級的獎勵經驗(或寵物經驗)。
③.雪廊戰場更名為雪廊武鬥場。
④.星空武鬥場:調整為3 vs 3,輸方可獲得武鬥幣 2枚,勝方可獲得武鬥幣 4枚。
⑤.星空武鬥場─挑戰模式:五人輸方可獲得武鬥幣 2枚 ,五人勝方可獲得武鬥幣 4枚;
 王怪輸方可獲得王怪紀念幣 1枚,王怪勝方可獲得王怪紀念幣 2枚。
⑥.星空武鬥場─寵物對戰模式:輸方可獲得寵物戰幣 1枚,勝方可獲得寵物戰幣 2枚。
⑦.水色武鬥場:調整為5 vs 5,輸方可獲得武鬥幣 2枚,勝方可獲得武鬥幣 6枚。
⑧.雪廊武鬥場:調整為3 vs 3,輸方可獲得武鬥幣2枚,勝方可獲得武鬥幣 4枚。

完全一樣
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
晴空物語
EXP
105 點
有心

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
2808 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

好有心真係 希望隻隻game都係咁啦hk戈邊 因為個個想玩既鍾意既都唔同

主打遊戲
晴空物語
EXP
65 點