AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7422|回復: 75
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 回應:垃圾公會闇月破曉PVP做馬洗分   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
2526 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

樓主

事先聲明 我吾系闇月既人
首先e+個傻仔丸分明吾想比人搶走個第1先開呢個post la
你甘想拎個第1米自已比d實力lo
我次次見你條友入到競技場 靜系幫人放1層小情歌
又吾幫人回血自己打塔拎分(系我都走啦...系米呀?
講到打人啦..打人輸出又少又比人幾下秒(你真系[零]生產力
都吾明點解你可以第1(港起ec大把人勁過你la系米呀
你條垃圾系黑騎ser出多0n9架la
又話自已做緩交大把錢打機1Q 二百幾蚊
聽你港野真系笑死我
就算人地洗分又點?合服之後你都收皮架啦7.7

傻仔丸 繼續密我吊我老母la
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
1411 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

EXP
3620 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

EXP
10129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

dizidizi511 發表於 2014-1-10 22:29
甘佢都幾好彩場場撞好隊友 ~

哈哈        

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

colourp 發表於 2014-1-10 15:02
主補唔難 回血有分

甘佢都幾好彩場場撞好隊友 ~

主打遊戲
即刻槍戰
EXP
3008 點

EXP
10129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

dizidizi511 發表於 2014-1-9 12:38
PVP 補師第一甘犀利?

主補唔難 回血有分

主打遊戲
幻想神域
EXP
305 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

我想學野~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章

PVP 補師第一甘犀利?

主打遊戲
幻想神域
EXP
2526 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

cskm2005 發表於 2014-1-8 16:05
唔係唔可以.
只係覺得非該會既人/未許可,唔應該代表該會既人發言.
你個人名義係可以點話佢都得.

我不嬲都系以個人名義話條友..
我就系知有人會甘講 所以我post第1句已經話我5系該會既人

其實合服都唔一定阻止到洗分,
因為我地ser次次都系岩岩好10個人/開5到波
合完ser 其實都冇乜分別 戈1x個人影响不大

最有效既方法只好要求GM睇場/更新個PVP 30-60秒吾郁就退出/扣分

EXP
4537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

babii小憶 發表於 2014-1-8 13:18
乜賣AC吾可以開post?(而且有人收我先5玩
吾系''闇月破曉"既人就5可以評論個xx丸?(只系睇5過眼開post

唔係唔可以.
只係覺得非該會既人/未許可,唔應該代表該會既人發言.
你個人名義係可以點話佢都得.
(見留言我都覺得佢都有問題)

另外,合服係多咗人,但都難保系統抽中5,6個同會既人一齊打....
所以先希望減少呢啲情況.(唔係指"唔會有")
我呢到都有好多玩家退會等合服清泉.

而PVP我每次入去,同會既人都常有洗分/避人喎....
論壇都有好多人話呢啲情況常有,好正常(但唔啱就一定唔啱,唔係話常有就代表默許)
可能你運氣好,咁啱入咗有骨氣既場.

最後...
可能你地服少人先易第一,我呢到有啲人打餐死都未必第一.

巴哈對合服後PVP洗分+補師1層小情歌:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=24451&snA=47523&tnum=4

合服都唔一定阻止到洗分,希望各位玩家認真對決.

主打遊戲
幻想神域
EXP
2526 點

cskm2005 發表於 2014-1-8 12:05
樓主唔係"闇月破曉"既人,就唔好出聲做代表啦= =
而且聽聞你賣緊你個AC喎.
唔玩係到做代表?

乜賣AC吾可以開post?(而且有人收我先5玩
吾系''闇月破曉"既人就5可以評論個xx丸?(只系睇5過眼開post

我只系見個薔薇丸吾甘心比人搶左個第一系到發懶渣我先開post姐
你都識港合左服吾會有洗分既情況la(甘都合服條xx丸仲開post做乜?
另外...又吾見我入到PVP有人洗分ge@@?(見吾夠打掛機就有
其實薔薇丸拎到第一好出奇?e個pvp甘少人玩 玩幾場已經好高排名la
而且條xx丸長玩PVP ge 人地又5系成日入PVP 拎第一好難?

EXP
4537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主唔係"闇月破曉"既人,就唔好出聲做代表啦= =
而且聽聞你賣緊你個AC喎.
唔玩係到做代表?
同大陸裸官有乜分別?
===================================
依家合服,好多玩家都希望公會唔洗再清一色....
成日見到自己友就有人掛機/幫人同洗分....有啲串既人,仲會用區頻,隊頻"講戰術"= =

其實,薔薇丸係呢個環境下都拎第一係好勁架啦!唔洗係咁強調.
強調得太過火,同小學生無乜分別.
跟住對岸啲小學生又係到一齊嘈...
你有幾可見到牛高馬大既動物會好似雞仔咁雀仔咁吱吱喳喳?

再講...合服之後...(雖然有小部份勁人走咗)
你都唔一定會保持第一落去?我地呢邊都有兩位琴師一直吃住大公會既琴師.

另外琴既分數多數都係補血分....
如果係自私既人純為個人分數,當然唔會上太多小情歌.....
轉用瞬補,等回血量大既技能保命+拎分...
(唔知係咪有人咁樣多得濟....有次副本個琴都先只係放1層小情歌...)

主琴都話啫...
我呢到部份法書都係副琴上陣.....
PVP場成隻坦咁....血量雖多,但好易被扣,因為佢自己唔扣血又點會有補血分?
結果有啲殺人數多既法書分數及唔上補血量多既法書.

主打遊戲
幻想神域
EXP
1114 點
線上遊戲,"左手打右手" 形式的洗分方法,都經常遇到,原來呢隻遊戲都有這情況。

EXP
10129 點

樓主呢?咁快無花生

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
14383 點

麻雀勳章 友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

babii小憶 發表於 2014-1-7 22:49
甘都認錯...我正常甘多

樣子問題~_~

主打遊戲
幻想神域
EXP
2526 點

fung13111417 發表於 2014-1-7 22:05
其實我想說......我認錯樓主做xx丸了/w\

甘都認錯...我正常甘多

主打遊戲
幻想神域
EXP
71 點
IamAzYui 發表於 2014-1-7 20:50
不是樓主針對問題~
是薔薇丸針對整個公會的説

其實我想說......我認錯樓主做xx丸了/w\
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿