AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 粒蓓;蛇淚;)
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

EXP
417 點
:yeah: :yeah: ,,,洛,,抵死,,肥又姣,,哈哈
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
417 點
第拾百集;
洋;你叫令仔,,我想笑囉,,咁7咪係超級無敵超超超令仔爆
蓓;你痴左丫,,洋,洗唔洗咁誇呀 =v=
黑崎;唔覺洋靚仔,洋靚仔個天榻啦
全班;哈哈哈哈哈哈哈哈,,,,,,
[蓓都有笑,,,,呵]
洋;蓓蓓你衰啦,,唔要你,錫我啦,,我先消氣
蓓錫左,,蓓;okay,,啦
樂;,,sweetsweet丫,,我要荳荳錫丫
荳;耶,,唔制丫
荳鍚左,
樂;抵錫既ia,,衰荳豬,,,,,
樂;三界:em800_35: ,,冇老婆鍚,,
界;好啦,,,我地錫錫囉
啡;嗯嗯嗯啦

洛;哼,,我要人錫t>t
有一個肥婆又姣既女仔,
肥姣a;耶,洛豬,,我錫既 [追住佢]
洛;肥豬丫help me [走走跑跑]
肥姣a;耶,洛,,,
洛;;;;;幫手,,,
蓓&洋&啡&界&荳&樂;抵死,,,哈哈哈哈哈,,,

哈哈哈哈哈哈哈哈
呵呵呵呵呵呵呵呵
送粒歌比大家
我的離開也是愛  訐廷鏗

和你走近 要多少犧牲 假如天意 也想我安份

沒原因        未合襯 仍可緊守著護蔭

就算分開不要去憎恨

難再擁抱 沒熱吻 竟能感覺 愛得震撼

像留低 著烙印 人生豈可沒淚印

無用計較以後有著別人 還是上心

逐段逐段舊情似是遺憾 就是日後共誰有著緣份

始終不可取替著這親切質感

若有天跟你再度走近 如同陌生也不驚震

你的餘生再別要傷心

逐段逐段舊情已是無憾 日日夜夜為誰也是緣份

不枉一生緊抱著這安慰使命感

若有天因有這段感慨

才珍惜你的所愛 我的離開也是愛

離去走近 像律韻 感情相距 再不過問

是前因 淚在滲 重複追憶著熱吻

才學會去放下繼續做人 無謂強忍

逐段逐段舊情似是遺憾 就是日後共誰有著緣份

始終不可取替著這親切質感

若有天跟你再度走近 如同陌生也不驚震

記憶猶新 每日每分 動人吸引

逐段逐段舊情已是無憾 日日夜夜為誰也是緣份

不枉一生緊抱著這安慰使命感

若有天因有這段感慨 才珍惜你的所愛

我的離開也是愛 記憶留低這份愛

http://www.youtube.com/watch?v=h-AiRAd2ho8

@v@thz,,
我太愛了
啡啡作;$

葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
899 點

回覆 240樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

快啲快啲啦;->
蓓蓓蓓蓓蓓baby:em800_16: :em800_16: :em800_16:
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
417 點
:) 好快作的啦
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
899 點

回覆 237樓 -詩詩=]` 的帖子

點會小左你姐;耶;$;$;$
                             重新開始;D

EXP
100 點
Ha~y0 放左100萬係屋企:P

EXP
372 點
e.有埋詩詩哦:$:$
啡啡babii gd.(kk)
我第壹個sup您阿.:kiss:
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
100 點
放左喇自己去拎

EXP
899 點

回覆 233樓 洛逆凜殺 的帖子

最好啦#31;;
                             重新開始;D

EXP
4 點
:L 那麼開心的事y0

EXP
100 點
:eeeee: 放100m係屋企
比你3日後確認強制離婚

EXP
899 點

回覆 231樓 洛逆凜殺 的帖子

對不起;我家沒有老鼠.__.
如果你叫帥;那麼世界沒人醜了;-)
                             重新開始;D

EXP
100 點
吊你老鼠
本人明明是大帥哥
你說到咁差:bigcry:

EXP
899 點
推推推推推;D
                                      我要撕m牙:cheer: :cheer: :cheer:
最好就投舊GP黎啦;D

再只系睇唔比撕m
我地唔作嫁啦;@
                             重新開始;D

EXP
899 點
第十七集a___a::yhaaaaaaa=]
上集講到界界同啡啡終於好番啦>w<;
蓓蓓同洋洋就,,sweetsweet啦a"a
樂同荳就依然咁sweetsweet啦唔洗講;D
依家終於出第十七集啦>w<yhaaaa;
老師;各位同學=]甘日我地有2個插班生---詩,,,
啡;耶:fly: 詩詩詩詩詩>3<;我好掛住你牙#39<3
詩;啡啡:kiss2:
啡;MISS,,我要同詩詩座!!
老師;下,,但系,,,
啡;系咪唔能得牙依家?!(睥住佢;D
老師;得得得.......-口-;
啡&詩;yhaaaaa=]
界;-____-'''
老師;仲有個---洛(姐系天寧個個葬囉!o!)
洛;大家好,,i'm帥哥a"a
姣婆a&姣婆b&雪;嘩>w<
啡&蓓&餅&糖&檸&荳;得-__-;嘔哂-___-;發姣死銀開-___-;;
老師;好啦,,,依家個座位表就系咁::::
           老帥桌
  x x     姣a&姣b      xx
雪&豐    黑崎&懧     甲&乙
荳&樂    小時&餅     丙&丁

洋&蓓    詩&啡       界&洛
----------------------------------------------------------------
洛;(望住荳)受媾?!
樂;你戇嘟嫁?!
洛;,,,,....-口-;
洛;(望住餅)受媾?!
小時;你仆嘟啦-.-
洛;.....-口-;
洛;(望坐蓓)受媾?!
洋;含能啦你-.-
洛;......=口=;
洛;(望住糖同詩)受媾?!
啡;媾你媽嘟牙-.-;戇嘟嘟-.-;
洛;我媾佢地關你咩事-口-;
啡;你溝d姣婆我唔能理#89;但系你依家溝我啲baby,我就系唔能比-___-凸''
洛;哦-口-;(行埋去啡度-.-)咁我媾你得唔得?![感覺好色:s]
界;你收皮#89[好型:em800_16: ;不過現實佢應該唔會咁做;比本小姐花痴下啦;D;D;D]
洛;點睇都系我令仔啲啦B-)點會唔夠搶
全人類嘔哂:em800_34: :em800_34: :em800_34:
到蓓作啦喂;D

重新開始;D

EXP
899 點

回覆 227樓 .★﹑小唯× 的帖子

學以至用姐;:em800_137: :em800_137: :em800_137:
                             重新開始;D

EXP
403 點

回覆 226樓 c0ffEEava 的帖子

kai兜:L 呢個名甘似我幫你改既

EXP
899 點

回覆 224樓 .★﹑小唯× 的帖子

你呢d唔系叫單純;
你呢d叫kai兜;D
                             重新開始;D

EXP
538 點

回覆 224樓 .★﹑小唯× 的帖子

哦哦哦哦哦哦哦-.-..........:(
-
SAD

EXP
403 點

回覆 222樓 c0ffEEava 的帖子

:L  媽咪話我呢d吾系傻 呢d叫單純