AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4323|回復: 45
打印 上一主題 下一主題

台灣今日更新裝備+15同埋道具進化系統   [複製鏈接]

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

樓主
如題。
大家點睇
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=19778&snA=24837&bpage=1
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

大家發表下,我地都想聽下大家點睇

EXP
988 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

+10都咁難仲要+15
好難想像成功率低成點
除非成功率提升
否則我覺得+8已經好好用
p.s 早就唔想玩了 希望快d出 我即刻刪game 免得再浪費時間^^

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

"新增物品進化系統,玩家可由背包內點擊物物品進化按鈕來開啟介面,並於介面內放入欲進化的道具材料,即可進化出更高階道具。現階段可進化道具:寶石、B級強化鎚、藥劑、時裝、釣竿、傢俱原料、變身杖、王怪寵物蛋、符文。
注意:時裝部分,只有新品時裝轉蛋才可進行物品進化,且進化後會喪失改造效果"

好似好屈機@@

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

+15只會令+5平民裝同有錢沖裝既人既距離越黎越大
1隻GAME   如果呢D距離拉得太大
好快就無哂人流     開左我固然會沖
但係隻GAME無左1堆人流   沖左又有咩用
+10已經好夠
好多人E+ 已經破2M攻      而平民仲係1M都未達到
距離拉太大

EXP
637 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

咁辛苦3隻AC 升晒D野+10晒 爆晒熟練 搞好晒符文 時裝  依加又玩咩+15  仲要出D咩改造 又會無晒D改造效果 咁我地之前用$買返來沖好個D膠囊做咩? 白沖? 如果真係出 我真係令原轉GAME 放棄算了 打機打到迫我地D玩家返工咁~!

EXP
476 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

出左我地公會即刻全部人唔玩

膠囊出完個個沖好. 出個進化系統. 咩改造效果全部無曬. 咁我地D玩家之前買咁多復活包為咩
+15裝備. +10已經夠曬勁. 75抗75減傷. 係+10已經做到. 你出+15 人地攻擊力可以提高. +15 減傷抗性又唔會再可以高
你咁出黎隻GAME個個一下秒人. 你想D人點玩? 唔用錢玩既得+5-+8  你出加15走埋E班玩家. 我地D+10玩家玩黎做咩?小圈子遊戲?

pgchicken  舊果d用唔到進化系統,已經用左膠囊既唔會有影響  發表於 2012-6-15 09:53:24

EXP
412 點
認同...出左+15根本令+5平民裝同有錢沖裝既人既距離越黎越大...而家出左裝備熟練d爆率同攻擊力都大大提高左...出埋+15就真係迫平民唔洗玩..

主打遊戲
幻想神域
EXP
973 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

出佐+15 好多人唔會玩
唔出+15 冇咁多人買點

EXP
381 點

趣圖分享勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 麻雀勳章

沖加10都咁難既時候仲要沖到+15...??!!!
星光機...抽到窮都抽唔到防增...而家又冇人放...
沖裝難上加難......!!!!!同意上面講既....有錢人越黎越勁...
唔比錢玩既人永遠都只係得+5......相差咁大....玩到人都灰~
而家都仲未出到65LV....玩既人1日比1日小...新GAME越出越多~
講真...HK真係出+15既...你地可以準備接埋隻GAME~

花曉語  唔接得唔得呀:'(  發表於 2012-6-14 13:41:37

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

sonson 發表於 2012-6-14 13:10
咁辛苦3隻AC 升晒D野+10晒 爆晒熟練 搞好晒符文 時裝  依加又玩咩+15  仲要出D咩改造 又會無晒D改造效果 咁 ...

認同!我同我男朋友2個人玩左5個AC+哂10,得知台灣開放左+15真係好灰,雖然D裝備我冇時間升,符文唔係特別靚,但都叫做俾左好多心機去玩,強化1件裝+10已經唔係1件易事,如果HK真係開放埋+15的話......

EXP
283 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

孤單心事 發表於 2012-6-14 13:08
+15只會令+5平民裝同有錢沖裝既人既距離越黎越大
1隻GAME   如果呢D距離拉得太大
好快就無哂人流     開左 ...

Yes

其實依家班變態都已經好變態
再係咁落去會成妖...

到時戰場,水色都無人咁就唔好喇....
依家都話多d+5既人可以同+10抗衡一下.

出左+15....
+5既人無奈,總係面對失敗
+15既人寂寞,總係一下秒左

EXP
2164 點

yomas 發表於 2012-6-14 13:24
出左我地公會即刻全部人唔玩

膠囊出完個個沖好. 出個進化系統. 咩改造效果全部無曬. 咁我地D玩家 ...

認同,之前個排買左勁多復活包,為既就係D膠囊走去強化時裝,如果出左進化系統,變相之前所做既野白廢哂><

EXP
283 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

sonson 發表於 2012-6-14 13:10
咁辛苦3隻AC 升晒D野+10晒 爆晒熟練 搞好晒符文 時裝  依加又玩咩+15  仲要出D咩改造 又會無晒D改造效果 咁 ...

讚~~~~~

沖完又沖.... 其實賺錢唔係咁賺...
真係愈黎愈似現實社會咁.

上層既人愈黎愈勁.
基層既就愈黎愈悲劇

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

花曉語 發表於 2012-6-14 13:37
Yes

其實依家班變態都已經好變態

+10我沖左好多   
出左+15我固然玩哂  -.-  
但係咁會好悶   +10裝打戰場  人地+5既人多d  +返少少+10人
都有d反擊能力
出左+15=.=  真係無視精靈守護  
1出直接秒   咁戰場1開始出精靈守護既意義就無左
1開始就係唔想+10公會既人封門而出
e+出+15    根本同1開始既意思違背左
另外  佢出+15  1定會調整+4~+10既機率
咁同本身沖左既人 更加唔公平  
防爆防增唔會比返我地  機率又調整

EXP
2164 點

孤單心事 發表於 2012-6-14 13:41
+10我沖左好多   
出左+15我固然玩哂  -.-  
但係咁會好悶   +10裝打戰場  人地+5既人多d  +返少少+10人 ...

十分認同呀!

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

我夠膽講出加十五 最少無左一半人玩。到時加十五玩比自己睇?

EXP
442 點
搵定有錢人收AC:(:(:(

EXP
366 點
+15~?  甘4-10級係咪會調整個%到返好高先~令到平民都可以好似+8~10先!
出+15真係好多魚!!!!    點解你地有甘多時間去搞雪廊丫~猜謎~熟練果d~
點吾出65拉返人流!! 出+15我無意見~
不過只係覺得~  而家都有好多玩家 吾止平民~都有d+8~+10裝既人比人秒
甘出15目的係為咩~? 為左打怪勁d?  基本副有人都夠打~而家仲出埋單人副
尼隻game個原意係以pk為主架咩~?  如果係我想退game wor~
而家布袍系好弱雞wor~  我指防果方面!  

EXP
552 點

麻雀勳章

+15 我唔玩啦..
依家打紫料又搵唔到食..俾單人副玩哂
出埋+15
我唔會沖..又冇新野玩..會轉GAME..

花曉語  出完一人副紫料又縮大半水...  發表於 2012-6-14 19:28:47