AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 123456780
打印 上一主題 下一主題

戰場上純近戰是否只有守護者這個職可用?   [複製鏈接]

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

123456780 發表於 2014-4-29 13:45
猛虎連擊~不知是遠打技還是~純近身技呢

你post討論近戰唔講近身技唔通遠攻咩~加上守衛有遠攻係D人唔用ja
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

都係咁喇 冇理由自己冇實力就話隻職廢

EXP
1181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

benny65421331 發表於 2014-4-29 12:56
聽聲? 過百人既戰場 你聽到幾多

你話技能d聲個個差唔多就難分姐…但例如神狐反咁佢開技D聲好特別 同埋佢開左技之後再打佢重會有叮叮聲講你知 如果聽到都重要打佢就真係抵死啦 戰場係多人 有時重會夾硬熄晒d特效 但佢唔會熄你聲, 呢我覺得對晴空有認識同埋有打開戰場既玩家黎講都唔會話聽唔到或者分唔到架喎。

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
F仔﹏ 發表於 2014-4-29 14:54
話人白痴之你也用用你個白痴既腦想想煉星既反同樣會被人解。哈哈...你講四策你公會D人唔係無人幫 ...

又係一個以為自己好醒的白痴傻仔來~請你把我全部的帖看一次~我那一篇有提過煉星的BUFF是不能解除?~白痴不要緊~緊要係唔知自己白痴仲以為自己好醒~我的標提是~(戰場上純近戰是否只有守護者這個職可用?)知道什麼是可用又加上一個問號嗎?~什麼神坦你又說說~我開POST 就是想知(戰場上純近戰是否只有守護者這個職可用?)不過我想白痴又懂得幾多~希望你真的不要是白痴仔好了~

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
F仔﹏ 發表於 2014-4-29 15:01
你post討論近戰唔講近身技唔通遠攻咩~加上守衛有遠攻係D人唔用ja

原來白痴都知守衛是有遠攻技的~別人用不用是一回事~那守衛可以叫做純近戰?~什麼叫純近戰白痴的你知道嗎?

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
LaZyCaT 發表於 2014-4-29 17:23
都係咁喇 冇理由自己冇實力就話隻職廢

我一睇就知你不是用純近戰的~等你用了才來說吧~真心不想串死你~我如果不是試了全+10全2攻符石80LV 33311融身~用了2年多才現在來開個這樣的POST?

主打遊戲
新晴空物語
EXP
723 點
123456780 發表於 2014-4-30 09:04
我一睇就知你不是用純近戰的~等你用了才來說吧~真心不想串死你~我如果不是試了全+10全2攻符石80LV 33311 ...

矩係瀧職 緊係咁講啦

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

我一睇就知你不是用純近戰的~等你用了才來說吧~真心不想串死你~我如果不是試了全+10全2攻符石80LV 33311 ...

咁你豬lo 咁都忍到2年

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

LaZyCaT 發表於 2014-4-30 15:10

Lazy算啦,人地好似唔知全+10係基本……符文全2攻係最低要求,寵33311都只係基本……加上人地要用自稱用左兩年時間研究我相信人地係戰場日日比人sm先咁激動ja……講近戰ac我又唔會比人小旣……加上我放緊米當位人幫我隻震靈同煉星ac賣廣告lo

EXP
768 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

戰場煉星成棵樹咁打人rj比人無視有屁用

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
LaZyCaT 發表於 2014-4-30 15:09

講得呢句就知你係豬咁蠢啦~我玩得2年幾先來講就係純近戰比4策~解BUFF杖~攪到廢晒~我先來開POST~你連諗都唔諗就回人POST~你話你係唔係豬咁蠢呢?

主打遊戲
晴空物語
EXP
49 點
F仔﹏ 發表於 2014-4-30 15:35
Lazy算啦,人地好似唔知全+10係基本……符文全2攻係最低要求,寵33311都只係基本……加上人地要用自稱用 ...

原來全+10係基本~全2攻最低要求,寵33311都只係基本 咁即係比晒你全4攻石55511都係個人仔比夠你多左20%攻 咩多左20%攻就可以變無敵咩~你就係好天真~比夠你物攻去到3M攻戰場上你都秒唔,到一隻有4策御靈啦~仲有你想埋人身~人地拉遠打都拉死你啦~傻HIGT~仲有原來高手你都要好X勁要升幾隻純近戰~但又好X勁咁唔用要放左佢~你真係好X勁啊~係囉咁勁唔用拎來放唔係用來做咩~我睇你真係比人SM左好耐~唔係放來仲咩啊高手唔係SM人咩?我係唔係比人SM~我回左上面果隻豬~你去睇下~不過我不見得你同果隻豬有咩分別~(PS 我從來SELL過A/C)

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

123456780 發表於 2014-5-1 08:57
原來全+10係基本~全2攻最低要求,寵33311都只係基本 咁即係比晒你全4攻石55511都係個人仔比夠你多左20%攻 ...

你明唔明架 你出到去咪又係出鳳J比炮GG 近咩戰姐 你明唔明行到去佢前面既機率係幾多呀 DEEDEE?

EXP
707 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

同D小學雞溝到唔到
一句講哂, 你覺得玩晴空玩得不爽就唔好玩, 咁簡單
你用盡你既能力又玩唔好隻GAME又覺得隻GAME咁多問題, 點解仲要玩呢??
仲要開埋哂D FORUM分身 係到嘈, 又唔開GAME 名等人知你高姓大名

主打遊戲
晴空物語
EXP
7009 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

玩近戰玩得勁既人大有人在
你玩唔掂近戰同時覺得遠攻係屈機既時候
點解唔去玩遠攻?

再唔係你咪玩煉星做樹囉

我都好想睇下樓主玩遠攻同煉星有幾勁

EXP
707 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

JulianC 發表於 2014-5-1 14:36
玩近戰玩得勁既人大有人在
你玩唔掂近戰同時覺得遠攻係屈機既時候
點解唔去玩遠攻?

留名等睇人表演 不過我覺你唔好抱太大期望好D XD

主打遊戲
新晴空物語
EXP
637 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

真心想問..有人逼你玩純近攻職咩?定有人逼你玩晴空吖?

p.s.吾滿意咪吾好玩囉...仲要開分身ac係度嘈

EXP
707 點

billyihy 發表於 2014-5-1 15:33

totally agree with that, (利申無指名道姓)如果香港既學生識凡事諗開d
近年來就唔會成日係報紙新聞見到某某小學生自殺等等新聞

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

billyihy 發表於 2014-5-1 15:33

WOW 抽得令