AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1297|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

從今以後,現實才是我最重要的部份...  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
以我而家既負擔...我已經冇咩可能再日日on咁耐升上去了=口=....
或者我會盡量令我兩隻ac用到+1蝶同埋+2小刀...然後都唔會點再升架了....
到左呢個地步...我都唔想...但我同你地唔同既係...我依然有能力讀好書...所以我先會俾人逼...
呢個或者就係現實既束縛...我既無奈.......
呢段時間入面...曙光一直係我最重要既活動...甚至連波都唔打=v=
但往後我應該會好少on曙光了~.~
升到黎呢個lv數...我都疲倦了...
但各位我既好fd記住=0=有咩唔開心搵我^_^"
我自問也算是很會安慰人xD
最後...Thank you
小織&小淚你們的捨不得@v@""
liu的十卜
lam的鐺鐺=口="

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

.......................................................................
咁你上到果陣都要上黎吹下水la
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
475 點
凸= =你無上咁我升隻弓到時同你PK,睇你技術有幾勁-口-
小雞雞

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-8-17 20:25 發表
凸= =你無上咁我升隻弓到時同你PK,睇你技術有幾勁-口-

小弟乃廢物一件=.=想當年同低我1lv既卍迷打完一場...先知定身原來係有用=口=白痴...
ps.上年佢27我28...後尾佢52我36...而家我63佢59....原來佢大我好多年=口=佢仲帶過我入血色添....
當日我就係俾小魔踢左出團...我本來想50左入返去..點知我50左那時血色已經冇左=口=
今時今日小魔蝎係87戰士...血色幻影都轉左做月色幻影><我個時仲以為係抄襲團=3=

EXP
475 點

回復 4# 的帖子

小弟=v=3lv比人請左去血色,之後考試無on比 人踢左@@
小雞雞