AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4817|回復: 64
打印 上一主題 下一主題

反晴空呃人名單【下個比人屈可能係你】 GM 板主 必入    關閉 [複製鏈接]

EXP
136 點
樓主

首先開呢個Po唔係想引起罵戰, 本人睇過 (晴空呃人名單) 所有po
有部份有相有足證據
但有部份係 求求其其 打個名上去,
本人之前都好支持  (晴空呃人名單) 呢個po
但希望有證有據先Po 玩家名稱
希望 GM 板主 留意  
有必要封Po/多加留意
很影響玩家

致:晴空呃人名單
因為你多日不回應我的澄清,所以逼於無奈開左此PO,我已經講明左我立場,我認同你個PO部分糸昆狗,但吾代表糸真相全部,我知你甘做糸吾想有人再比呃,但另一方面可吾可以企下比屈人既心情?我認為甘樣帶有攻擊性同影響力既PO,既然要搞可以搞得好D,吾糸可以比D人冇證據比個名你就隊埋上名單..有哂漏洞甘樣既話對部分人真糸好吾公平...而吾糸一句参考就吾洗負責..嚴重D講可以糸誹謗..我個人物糸靠自己辛辛苦苦升反尼,吾想因為得罪左人就咁比人毀左聲譽,麻煩你審查thx~

晴空呃人名單  其實有玩論壇都知我唔係 求求其其打上去 重點:話明當作參考 信不信你地自己黎確定 你反我 我都係咁講  發表於 2012-10-28 20:26:05
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
38 點
好狗0.0

EXP
1359 點

儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

如乛唔記得影咁點-0-

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

晴空呃人名單 一句話只係作參考你都冇聲出啦
圖都唔洗比 求其隊個名上黎就得

反晴空呃人名單  E.g 講句說話得罪左人就比人隊左個名上黎,訊息反<晴空呃人名單>澄清成件事,佢一個回應都冇.  發表於 2012-10-28 17:46:33

EXP
347 點
都岩既假如真係無圖既話對某d玩家黎講可能係昆狗 但係根本就五係 有圖有真相 無圖俾人屈既話又係衰既
支持~

EXP
896 點
做得昆狗預左個名係果到啦
反咩野對 ?

helix5b28  就係話得罪左人,就比人亂放上去,,,樓主又冇審查,,  發表於 2012-11-1 17:58:33

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

唔同意反對囉 有大把人枝持 話明參考 咁認真做咩 認真反對個個通常是昆狗 個人覺得 仲有佢講果d昆狗既人 有大把人比佢昆過 相信d人唔會冇啦啦屈人 咁叻you搵証明佢地唔是昆狗囉 又要人搵圖自己又唔搵圖? 咁唔公平架??? 叫人搵圖唔該就自己搵圖証明先啦 參考呀 睇清楚啦 定隻眼有d問題睇唔清楚? 咁鐘意有証有據? 得 you自己搵有証有據証明果d名冇昆過人 搵唔到唔好嘈

EXP
136 點
如果咁樣個個Po可信性咁低...我覺得要Del左佢..
講到尾都會影響人既信仰
如果有新手睇到入面既名單...但入面可能有D係比人屈
我覺得好唔公平   板主做野
重新一次...我係支持 晴空呃人名單   但太亂黎!!!!!!
THX   
再者我現左會去  晴空呃人名單  亂PO幾個人個名  
睇下大家會係咩感覺   要求跟進!!!

romifung424  影響人既信仰.. :O) 乜拿野信仰.. 我笑7左.  發表於 2012-11-1 14:58:45

EXP
720 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 在線勳章 用戶勳章

水水bb 發表於 2012-10-28 15:07
唔同意反對囉 有大把人枝持 話明參考 咁認真做咩 認真反對個個通常是昆狗 個人覺得 仲有佢講果d昆狗既人 有 ...

冇你名梗係唔洗認真啦:)假如你得罪某某,某某又好小學雞咁爆你個名係果個名單到
你會點? 你會唔會認真就咁算?你會就咁比人屈?你會唔會搵圖證明自己唔係昆狗:)
如果你證明唔到自己唔係昆狗咁姐係你都係昆狗:)????

helix5b28  支持加1= =  發表於 2012-11-1 17:59:44
HELLOKITTY  SUPPORT!  發表於 2012-10-29 14:57:29

EXP
136 點
尐乂風
你明白我想講咩 :) 多謝支持 :)

如果個PO係 官方人員  既PO  我都無話可說   但只是一個會員仔..
就影響所有玩家   是否有點離譜?
現在不是 說  我邊個係昆狗 邊個唔係...
個問題係  個Po 好 亂黎  你認真睇一次  冇證無據  都要上名?
人多話係都要上名? 人多=證據? 我開多幾個帳號 不就是嗎??
希望  更多人支持  要開這種Po 希望官方人員開:)  thx

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

尐乂風 發表於 2012-10-28 17:02
冇你名梗係唔洗認真啦:)假如你得罪某某,某某又好小學雞咁爆你個名係果個名單到
你會點? 你會唔會認真就咁 ...

I know that feel bro.
同埋可以點用圖證明自己唔是昆狗

EXP
136 點
請大家留意   新晴空物語 - 呃人名單 - 希望幫到你地 2012.10.25 已經更新   
本人已經留言

S流星S
紅發
本多
大奶chu

以上全部都係呃人    無圖  Thx
請板主做野:)

有人回我

kenny2883  無圖 咩都得啦  發表於 20 分鐘前

EXP
1359 點

儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

老實講.咁樣既話唔通次次交易都要影相?
傾句計又要影張相?心計咁高唔好玩game算啦-_-
有時真係未必次次影到相記底圖既…滅罪行動組咩-3-
同埋都係參考姐-3-我我都有個交易係名入面無呃人-3-

EXP
136 點
個問題唔係參考不參考問題
第一  開PO 既人 唔係官方人員  但開帶有影響性既PO 本人認為帶有攻擊性
第二 名譽問題  可能有部份人會信一些係比人老屈..但新手睇到呢個PO呢? 個問題係未有呢?
第三 點解有名氣既  就話要有圖  如上 【kenny2883  無圖 咩都得啦  發表於 20 分鐘前】 <----可以自己去 晴空呃人名單  個PO睇
點解我PO 呢班人 就有人不服?  但其他 人氣小D 就要比人 推上去? 唔公平
如果 晴空呃人名單 <---呢個PO咁多 流動不如封左佢  THX 都係個句  GM  板主留意

EXP
376 點
其實我都認為有呢個post係好 因為可提醒其他玩家
不過我覺得要有圖/証據囉@@
因為如果一個清白既玩家無故俾人屈都幾慘架…:(

EXP
136 點
Thx 支持  希望  係官方人員/板主  開呢D Po
一個普通玩家 開一個咁大影響性既Po  真係好亂黎  

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

尐乂風 發表於 2012-10-28 17:02
你會點? 你會唔會認真就咁 ...

唔該自己睇下個個po多唔多人枝持先 仲有我相信開個個po既人唔會咁傻放d冇昆過人既名上去 唔好咁樣諗人地啦 認真??? 咁其實大家咁想要圖又話要証又話要據 咁唔該自己搵下証據証明佢是冇昆過人 自己又搵唔到又叫人搵 總知我相信開個個po既人唔會傻既 個名放左上去既話個個人人品又會好得去邊?

EXP
1359 點

其實覺得比人屈既上黎放証據同有解釋咪得@@?!

EXP
896 點
不如你直接打你個ac名出黎啦
係到扮咩晒野姐

EXP
929 點
講真,唔好屈得就屈啦?
冇圖就唔好po假野誤導大眾啦