AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3951|回復: 37
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 戰機終於登場+2699點.......   [複製鏈接]

EXP
575 點
樓主
終於見到戰機上左..都算有點安慰..
跟住見到上面堆紅字...飲飲下水即刻噴左出黎=_=

元氣舖上架商品:和風武士長袍轉蛋、夢幻和風女僕裝轉蛋、酷炫手染和風武士長袍、手染夢幻和風女僕裝、帥氣手染和風武士髮型、可愛手染和風女僕頭飾、高級和風武士長袍.閃耀紫、高級夢幻和風女僕裝.粉嫩橘、高級和風武士髮型.神秘紫、高級和風女僕頭飾.粉嫩橘、和風武士長袍.迷幻灰、和風武士髮型.清爽藍、夢幻和風女僕裝.優雅綠、和風女僕頭飾.優雅綠。

注意事項:本週新時裝特別上架單件購買,藍色品質原價2999點,特價2699點。綠色品質1499點,特價1349點優惠期有限,請把握機會。

果然人要去理解人係好難...我唔明呀
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

2699點。姐係成600hkd買佢一件道具衫.好過開時裝店

EXP
575 點
DENNIS 發表於 2012-11-13 13:31
2699點。姐係成600hkd買佢一件道具衫.好過開時裝店

最頂引個係單件...一套多謝5400點

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

不過實有人買既@@咁多有錢仔

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

手染夢幻和風女僕裝<- 想睇下係點樣
姐係可以用點買?
成2千幾點

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

好貴=.= 藍字都要2699點..仲要特價左

EXP
575 點
YAU♥. 發表於 2012-11-13 13:52
手染夢幻和風女僕裝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
575 點
DENNIS 發表於 2012-11-13 13:41
不過實有人買既@@咁多有錢仔

晴空依家係度製造通漲=_=

EXP
1596 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

夠買兩件婚妙-.-

EXP
208 點
我好想知有幾多個人會買...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

件時裝麻麻
聽日更新姐係可以用點黎買藍字時裝?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

可以用點直接購買,適合運氣不佳既玩家

另外轉蛋都會照出,大家可以好似以前咁抽

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

2699應該抽得中藍/紫囉

EXP
2695 點
膠力無邊

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

3C. 發表於 2012-11-13 15:26
2699應該抽得中藍/紫囉

我想講市面上無人會用成三千幾金買件紫時囉
何況係藍時,,市面上3千幾金咩藍時都收到啦,,,
仲要係一套有多而唔係一件,搵鬼買真係

你話2xxx點係紫時,1xxx點係藍時,都無咁激氣,同埋綠時一定無人買,個個向前行換晒一身紫時,依家黎賣藍時,搞複古咩

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

cac00065 發表於 2012-11-13 15:31
我想講市面上無人會用成三千幾金買件紫時囉
何況係藍時,,市面上3千幾金咩藍時都收到啦,,,
仲要係一 ...

抵我咁中意你
講野咁到point

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我地只係提供一個必中既方法,至於大家買既意願係公開既,相信大家都有自己既諗法同埋決定

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

我都想講
假若有一日係你屋企樓下開左個巴士總站開左好多條巴士線標傍住不停站直達某個地方(如,旺角,尖沙咀,中環等等),每幾多分鐘就會開出一班,話有多一個選擇俾乘客,方便乘客,但係收費就貴過坐的士既~
你估有無人會坐,有無人會投訴佢收費有問題,投訴佢佔用馬路空間(用有限既時間更新d不切實制既野,應該岀既改造膠,裝備熟練重置水,防増,瑪刀又唔見出)~巴士公司仲要蝕油錢司機錢,可能你地d虛寶係無本生利,但我想講做生意唔係咁做囉,
如果收得貴過坐的士,我直接坐的士(用金收),或者搏亡命小巴(用hkd收)好過囉,點解要坐架爛鬼貴價巴士,搭左架巴士識飛咩,會變左做李+×?
況且依家交通網絡發展得越黎越多,好多人都搭地鐵(用紫時),巴士(藍時)既市場已經細左,何況貴價巴士(藍時)

EXP
980 點

Dele咁多左下

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

其實個門檻設計到咁高,即係變相叫大家死左條心唔洗直接去買,要大家去抽
官方真係_ _的天才,小弟無語