AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 892|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

雲狩金裝入石問題 [複製鏈接]

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

樓主
我玩異痕 入抗石好定力石好? 另外想問1力=?攻 玩抗有咩優點 玩力又有咩優點?二轉技搵人教我點配 唔該
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2468 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

1力=6攻擊(好似)但是玩法傷好過物理小小

EXP
73 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

我也是玩物傷
武當然合力石比較好
云狩主要是攻擊力&爆擊值

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

1力=5攻,如果唔計所有有關寵,符文,BUFF,被動技能等等既攻擊加乘既話

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

力轉功,個個Lv都唔同,,大概就係5左右...?冇計過:P不過咁上下..愈高Lv轉得愈小.
玩云守,,都係炮轟秒泥秒去架啦,,上力啦.

PS..術同物都有好處唔好一面講術好L0L

物:防禦難撐高,布有50%減傷都難.打布好易秒,
而且風屬打風抗75%,同物功打物防75%比,物功會痛D
術:分5種,對手咁岩冇你個隻抗佢就GG,而且扣抗係直接扣%

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

helix5b28 發表於 2013-1-25 00:26
力轉功,個個Lv都唔同,,大概就係5左右...?冇計過:P不過咁上下..愈高Lv轉得愈小.
玩云守,,都係炮轟秒泥秒去架 ...

但我覺得炮轟打d人 唔係三連- - 仲廢過流星 唔知點解...... 物真係勁好多 早就對術冇哂興趣 會參考你既意見 我計番 真係好似1力=5攻咁

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

水水bb 發表於 2013-1-25 07:46
但我覺得炮轟打d人 唔係三連- - 仲廢過流星 唔知點解...... 物真係勁好多 早就對術冇哂興趣 會參考你既意 ...

點解唔係3連...?
但係流星施法一秒.又直線,,打PVP冇人會比你射中..(5色玩5好計
一係用一轉新技咩加濃炮囉..會痛D但係冇推冇流星加傷...

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

helix5b28 發表於 2013-1-25 23:51
點解唔係3連...?
但係流星施法一秒.又直線,,打PVP冇人會比你射中..(5色玩5好計
一係用一轉新技咩加濃炮囉 ...

唔係流星先係三連咩...