AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1370|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

只係想知乜野叫做搶場?想發洩下~  關閉 [複製鏈接]

EXP
1176 點
樓主
有無人可以話我知,點叫做搶場?點叫做個場係佢既?

第1次  
我一上game 打左成兩個幾鐘,突然殺出一個人出黎,打你打緊個位,叫都5肯走仲要話佢打開,打左幾日= =''
呢d係咩理由?仲要死都5理,話g你同佢講咩野,佢有佢搶,理都理你,最後居然要係我走...無天理~~~

第2次
明明打左成日,一見佢上,見佢係死左,等ec救,我見到佢已經即刻提隊員小心佢會去佢個位搶場,點知真係,一救起左,居然去搶場,明明有兩隻戰打緊個場,佢居然仲可以話無見人打,佢咪打囉! 真厚顏無恥>.<
都係好似上次咁,死都5走,咁係咪姐係佢中意點就點先,搞到我再次好嬲咁,5鬼升>.<

我次次成日見人話: 有人企左係度,個場緊係我啦
但又有人話: 你企係度姐,都無打,個場咪我打囉!

咁我真係好想知,邊樣先係岩?我見人打緊,我一定5去搶,我見人企左係度無打,我會出聲問:係咪無人打嫁?

但原來自己點做,5代表人地都係咁,咁個d人應該叫佢咩好:em800_101:
我呢排真係因為呢d咁既人搞到自己好嬲

以上係我發洩既一段文,只代表本人感受,你地有無遇到呢d咁鬼黑人憎既人呢>.<?
我有影低相,不過費事po上黎,我都5想話係咩人,我都係一心玩game姐,使5使咁呀
緣份〃﹏真的可靠嗎?
      或者我們根本沒有緣份可言。﹏
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1746 點
咪豬==冇相..要去吹水區架
咪豬==我今日比人搶左4次埸 哎佢又唔走~~d人真係勁衰囉! 之後仲要話佢黎打先
同你遭遇一樣

EXP
1176 點
我諗住係發洩麻= =咪係發洩區囉,不過幫狙黎啦~~~thx godzilla~
唉~我都5g d人點諗,5通個個5玩,得佢一個玩哂會開心d咩:bigcry: :bigcry:
緣份〃﹏真的可靠嗎?

EXP
1176 點
咩名都5重要啦~我都放棄同佢計= =
緣份〃﹏真的可靠嗎?

EXP
582 點
原帖由 傻咪豬 於 29-3-2009 11:29 發表
咩名都5重要啦~我都放棄同佢計= =

好心灰意冷咁wor...

EXP
1176 點
因為我好怕同人嘈交,由其係搶場既問題= =居然俾我係兩3日內因為俾人搶場而同人嘈>.<好煩嫁~:em800_101: :em800_101:
緣份〃﹏真的可靠嗎?

EXP
700 點
打咩地圖?
不知d象!?

EXP
1176 點
唔係,升緊隻幻咋,打虎踞, 不過呢兩日無升啦
緣份〃﹏真的可靠嗎?

EXP
0 點
企左個人係度,你地仲要去打
我覺得好唔應該囉
就等如:冇警察,你地可以去打劫嗎?