AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1482|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

心自在人心  關閉 [複製鏈接]

EXP
154 點
樓主
帖相係開心的事.‧帖相好友下次批評人先想下自己的說話.不要寫人(未到家)D說話好冇品的人用.THX
影相係比人睇.不是批評.影得好5好.自己同好友開心就ok.多謝大家

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
154 點
原帖由 小真夜 於 2009-4-10 21:21 發表
帖相係開心的事.‧帖相好友下次批評人先想下自己的說話.不要寫人(未到家)D說話好冇品的人用.THX
影相係比人睇.不是批評.影得好5好.自己同好友開心就ok.多謝大家 ...

不想比人改.謝

警告:請善勿連帖

EXP
1898 點
原帖由 小真夜 於 10/4/2009 09:21 PM 發表
影相係比人睇.不是批評.影得好5好.自己同好友開心就ok.多謝大家 ...

你講日日到出現ga果個人?

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
認同樓主-_-帖相係分享, 而吾係比人批評...
除非帖相個個人 問人地意見啦-_-

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
154 點
原帖由 笨BE 於 2009-4-11 00:47 發表

多謝大家同一個心太去睇相:em800_05: .(同D好友一齊影令令相係最快樂的事情):yeah: .因為係遊戲都可以找到好朋友係好開心的事:em800_38: .仲可以用遊戲人物影相係好好的:fly: .下次見到大家有機會一齊影番張相:em800_02: .最後多謝大家:handshake

EXP
154 點
原帖由 kennykin6280 於 2009-4-10 23:59 發表

你講日日到出現ga果個人?

請大家:em800_02: .去睇下我的相片你就明白:bigcry:

EXP
1746 點
原帖由 笨BE 於 2009-4-11 00:47 發表

BE~你也許講得岩吧~因為帖相真係分享~而唔係批評!!
但係適當既批評..可以令影相技術更好^^令令+油丫-3-努力 學習接受批評~
也許別人的說話幾難聽^^~你都應該先反思一下~如果覺得佢講得唔岩..先話佢^^
感樣既話~可以得到意外收獲尼@@令你下次影相@@影得更加令@@拎得更多分xdddd:time:
本:pig: 祝福u=3=:em800_38:

EXP
468 點
原帖由 心霜乂碎 於 2009-4-11 23:21 發表

BE~你也許講得岩吧~因為帖相真係分享~而唔係批評!!
但係適當既批評..可以令影相技術更好^^令令+油丫-3-努力 學習接受批評~
也許別人的說話幾難聽^^~你都應該先反思一下~如果覺得佢講得唔岩..先話佢^^
感樣既話~可以 ...

你講到咁=0=比個中間線我~
點樣先算影得好點樣先算影得衰?

EXP
1746 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-11 23:46 發表

你講到咁=0=比個中間線我~
點樣先算影得好點樣先算影得衰?

=0=其實e樣野係交比睇相既人決定的~
每人價值觀都唔同
所以我先哎樓主反思..諗清楚人地講d野岩唔岩先囉~我唔係話曬樓主錯曬~
不過我認為要諗下人地講d野~

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
各花入各眼@_@!!

我覺得 就算映得吾好..要批評..都留返D餘地好D-0-
始終...人地都係想分享一下..
其實只要講返好聽小小 例如 下次努力-0- 咁樣
人地都易受落D-_-  但係話人地技術未到家 .. 就真係絕左丁丁-0-

明吾明我講咩-___-

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
198 點
講句真心話
每個人都想影相可以影得靚
lam比ga意見  佢出發點都係想大家影到靚相
但最緊要ga係 你自己覺得影得靚咪得囉^^   
意見可以聽 可以5聽
每個人都有佢第1次   影得5好在所難免  
我相信每個人1出世都5係    即刻識行路啦
慢慢學   聽下身邊朋友ga意見    身邊ga人應該多多支持
但如果說話上面傷害到人就5係咁好啦
[未到家}呢幾隻字  都幾傷到人ga

EXP
124 點
意見接受態度照舊不要太認真人地講d野自已開心咪得囉

EXP
154 點
原帖由 笨BE 於 2009-4-12 00:22 發表
各花入各眼@_@!!

我覺得 就算映得吾好..要批評..都留返D餘地好D-0-
始終...人地都係想分享一下..
其實只要講返好聽小小 例如 下次努力-0- 咁樣
人地都易受落D-_-  但係話人地技術未到家 .. 就真係絕左丁丁-0-

明吾 ...

多謝大家:bigcry: 我會努力加油:cheer: :boxing2: 影D令令相和風景相比大家收看:em800_02: