AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1323|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[其他] 官方人員請入 [複製鏈接]

EXP
106 點
樓主
你好,我係海神花園入面既小豹哥,今日我入黎想講既係,比返件七十金塔皇手我!!
話說三月二十一日早上十二點(即凌晨),我係ser3(無記錯既話)入面打七十金五十九副,打左兩場,出左一件人地既金裝啦,到最後一場,我一入圖,乜鬼與伺服器斷線,ok,到我入返game後,果場出左我打左兩個幾月,就快三個月既塔皇手出黎,我即刻問候曬屋企人,興到火屎咁,就算平時我掛波,打戰場,水色,王怪等等,成日斷線,咩事先?搞到我地啲玩家唔可以好流暢咁玩game比個交代我地啲玩家,比返隻七十金塔皇手我!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
147 點
R.I.P.

實際D希望可以加高金裝掉寶率好過:X!

打左2個幾月先出到陰公:(

EXP
1037 點
算吧,啲官方理_你咩
打左年幾晴空知晒佢地會點應付我地啲弱勢玩家
成日只係講問題係我地到,完全推卸責任

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
3042 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

21/3台版更新(新節日活動.2款新時裝)
http://forum.agames.hk/forum.php ... &fromuid=250007
路過賣廣吿~

一級新手會員

Sword Art Online Player❤

主打遊戲
新晴空物語
EXP
34 點
D GM一定話你冇證明比吾番你sad= =''