AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 鳳凰傳奇
打印 上一主題 下一主題

給桃園團長  關閉 [複製鏈接]

EXP
0 點
咩叫忍呀?..忍左兩個星期?呢d叫咩
係咁叻就打一個場打足幾個月..

你以為一個人做得d咩...痴膠花呀?
你之所以可以咁大聲係到講野...唔係因為你特別比人勁!
桃團我呸!自認咩係大團...你一個人我睇你做得d咩
咁冇品既團?有做大團既資格咩?
我遲d叫晒你團d人退團...我睇你仲有冇大團做...曙光到時就少左個叫桃園既公會..睇下你到時仲惡唔惡得出樣

咩四大公會..人地比面你就係...唔比面你..隨時要你解散就解散
而家曙光你玩晒?唔好意思wo...我一向都好鍾意舉報外掛
你到時咪搶天光lo..雖然我唔係當時人,睇到你都眼火爆
搶人場?大聲夾惡?....團長就好巴屎閉?外掛掛到d人物咁高lv就叫勁?

比面你就叫下你..你再係咁..後果自負啦...曙光唔係你話惡就惡晒
畢竟呢隻只係online game  冇人際關係,咩都唔洗諗...
睇你遲早冇晒d朋友...自量下啦,桃團團長(段天)   呸

----------------諗下後果-------------
身為一個大團,應該有番做大團既品德
到時因為自己,令到個團散左就邊個都唔好怪啦~
大團唔只你一個..仲有大把團可以收人...桃團出名係戰?咁走清光仲出咩名
你冇腦諗後果..我而家都話你聽呀...好好留省下啦

如再存心挑釁或引起罵戰,即時封ip不再作另行通知,敬請自重

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
272 點
唉,分SER升LV,Y唔分SER擺攤,如真係有人可叫GM分1SER俾佢,先叫勁同有實力LO,如玩D咁,不如你自己1人玩LO,玩GAME其實多人玩先好MA

EXP
198 點
D人又開新AC入黎嘈  5知正AC係咪5可以講野呢?
我地重新講多一次我地冇講過自己係大團 如果你搵到我地有講個GA  
你咪POST出黎囉  如果你有能力叫走曬成個桃園D人走的話
隨便~~!!

EXP
0 點
原帖由 魂靈包子 於 2009-5-18 12:46 發表
佢地可能6個人一組  冇搶人場 但6個人每個人企一個地方  
其他人都冇位啦 岩5岩先
我想問邊個放王??

唔好意思,我想問你開唔開到6開...
如果唔係一個人開6個?咁有6個玩家..各自打唔同地方..咁又點呀?
其他人冇位當然去另外個ser...而家搶場?放王?

EXP
198 點
原帖由 鳳凰傳奇 於 2009-5-18 13:19 發表
唉,分SER升LV,Y唔分SER擺攤,如真係有人可叫GM分1SER俾佢,先叫勁同有實力LO,如玩D咁,不如你自己1人玩LO,玩GAME其實多人玩先好MA

分SER呢樣野 睇你點睇啦
如果你覺得冇必要分SER GA
你可以邊到有位邊到打
但會5會有人搶場  我真係5知

EXP
62 點
霸ser就一定要100lv先霸得???會唔會好笑左d呢?
你自己有能力咪試下霸ser囉!
=
我自認冇能力,不過搶場呢d冇品野..我係唔會做既.....就算唔覺意搶左,,知道都即刻走人啦..唔好意思架
[ing]http://kuso.cc/4B@$[/img]

EXP
0 點
原帖由 魂靈包子 於 2009-5-18 13:25 發表
D人又開新AC入黎嘈  5知正AC係咪5可以講野呢?
我地重新講多一次我地冇講過自己係大團 如果你搵到我地有講個GA  
你咪POST出黎囉  如果你有能力叫走曬成個桃園D人走的話
隨便~~!! ...

哈哈哈,唔好意思wo..我正身知名度高
唔方便係呢d場合同d咁冇品既人..做d咩罵戰

我只不過用我既立場,對你地桃團作出個警告
後果係點,自己諗啦

EXP
198 點
原帖由 段天_廢 於 2009-5-18 13:27 發表

唔好意思,我想問你開唔開到6開...
如果唔係一個人開6個?咁有6個玩家..各自打唔同地方..咁又點呀?
其他人冇位當然去另外個ser...而家搶場?放王?

其實我都問左好內邊個放王  冇人答我  
你知邊個放王  可以話我聽嫁

EXP
198 點
原帖由 死村 於 2009-5-18 13:30 發表
總知一句...夠做.埋黎囉!
講咁多廢話都唔知做乜(xxx)

5知係咪豬王呢??
A GAME有親咩事都有佢份GA

EXP
198 點
原帖由 死村 於 2009-5-18 13:32 發表

有機會係佢-3-

佢講到自己知名道咁勁  
5係佢我都5知邊個喇 !!

EXP
0 點
原帖由 死村 於 2009-5-18 13:28 發表

我想講!由頭到尾"桃園冇自認係大團)
只係你地d人覺得我地係大團
講一段廢話出黎都唔知做乜"你咁威威咪叫哂桃園d人出團吧-3-
多一個唔多,少一個唔少!你拉得郁先講吧!
朋友要係online game先搵到?搞笑"""
[畢竟呢隻只 ...

咁咩叫分開四個團..人團霸返一個ser話?
如果係有分server..你地去晒4ser  我就係唔信你地冇去過1,2,3ser丫
係威咪日日開正身去人地搶場lo
而家分身又唔係冇...多的是 d80幾lv90lv計計下都有十幾隻
你咁有本事咪如你所願..成個團去搶場~

EXP
62 點
你知自己冇能力....咁多爹做乜呢?

呢d都係見仁見智既..我認冇能力既......好過d人冇品仲惡死過人...高lv戰未必勁晒(再講96lv都唔係最高LV)

點解佢地唔搵次開個post
給夜血團長/給戀雪團長?.?
偏偏就給桃園團長!
好怪!

甘就要問下你d屯長做左乜了

[ing]http://kuso.cc/4B@$[/img]

EXP
0 點
仲有啦...注意一下幾時比人封acc

睇緊d...萬一一覺唔覺意...比人封左一個又一個....唔知點呢

係wo你地咁高lv個個都用外掛升...又點會怕比人封acc..封左咪再升

笑~

EXP
198 點
原帖由 段天_廢 於 2009-5-18 13:34 發表

咁咩叫分開四個團..人團霸返一個ser話?
如果係有分server..你地去晒4ser  我就係唔信你地冇去過1,2,3ser丫
係威咪日日開正身去人地搶場lo
而家分身又唔係冇...多的是 d80幾lv90lv計計下都有十幾隻
你咁有本事咪如你 ...

"威"就一定要開正身去搶場@@"
都係第一次聽

EXP
62 點
佢講到自己知名道咁勁  

唔比你見識少..唔知姐

EXP
198 點
原帖由 魅云 於 2009-5-18 13:37 發表
佢講到自己知名道咁勁  

唔比你見識少..唔知姐

我見識少  5通你見識又高得去邊= ="

EXP
62 點
原帖由 死村 於 2009-5-18 13:37 發表

做左d乜我就唔想知,,,但好明顯你玩針對!

唔想知就唔好話人玩針對

EXP
198 點
原帖由 死村 於 2009-5-18 13:37 發表

做左d乜我就唔想知,,,但好明顯你玩針對!

我都想知我地團長做左D咩
不如你講黎聽下

EXP
62 點
原帖由 魂靈包子 於 2009-5-18 13:40 發表

我都想知我地團長做左D咩
不如你講黎聽下

點解要我講比你知...你係屯長??????????????????????????

我見識少  5通你見識又高得去邊= ="

好似我冇話我見識高哦

EXP
0 點
而家係你自己答把咀埋黎比人話
冇話係咪特別針對你~
全部都係你自己覺得姐~
呢d野好主觀...如果自己係都要話比人針對..咁冇法子
又冇拎支槍對準你個頭...你自認見識少都冇辨法