AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1260|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

近排興搶場咩.\/."  關閉 [複製鏈接]

EXP
1 點
樓主
我睇呢排D人搶場食飯.\/.
新手地方唔洗講,E加殺埋入中手地方
D人就咁行入泥,問唔問就咁搶場:@仲要係成班人"
鬧佢呢,就同我講:吹咩(得呢句)
好心話佢又冇反應,惡D又吹咩,最火係要用某程式泥搶,整唔走
大家有咩高見,教下小弟:@ :@ 咁落去我唔洗升=___="
曙光名:魔影淚,極惡喵,SiU楓,SiU笨貓
職:賊↗,戰↗,幻↗,仙↗
團:TW
生息地:1SER天女
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
545 點
搶場既事城日有啦= ="
*1:其實~如果你冇組佢地又冇組~一齊組都OK
*2:放王
*3:叫多D人黎搶反走= =
*4:同佢傾掂叫佢走
*5:自己走
*6:再搵場
*7:同佢嘈..嘈到走
*8:佢外X既話= =叫GM捉走佢
*9:唔理佢...自己打自己既- -
*10:引晒D怪自己打唔比佢搶= =
註:本蝦係邪惡之人~比我我一定會CALL GM/叫FD一齊串佢= =(1人我都串到)
主動既人先可以稱霸被動既人永遠比人恰左先會去恰人
PSP3000支援ISO/CSO..5.03GEN-A(FULL)

EXP
66 點
原帖由 ★﹏貓影淚 於 2009-7-29 00:17 發表
我睇呢排D人搶場食飯.\/.
新手地方唔洗講,E加殺埋入中手地方
D人就咁行入泥,問唔問就咁搶場:@仲要係成班人"
鬧佢呢,就同我講:吹咩(得呢句)
好心話佢又冇反應,惡D又吹咩,最火係要用某程式泥搶,整唔走
大家有咩高見,教 ...

你想搶番轉頭,call 我 我幫下你
哈哈

EXP
564 點

回覆 樓主 ★﹏貓影淚 的帖子

點解會多左人搶場其實係因為d人不停升d分身去放比人如果冇人收ac甘他地就升來冇用啦重有鬼人成日搶場咩10居其9去搶場d人都係帶升分身中:em800_66:
曙光ac名:軒轅皇
職業:犬幻
團:(軒轅王國)招收長期升onlv(唔會昆人物品同ac)及(唔會亂甘生事)和(鐘意玩團戰)曙光之友加入本屯

EXP
135 點
原帖由 蝦仁炒飯 於 2009-7-29 00:40 發表
搶場既事城日有啦= ="
*1:其實~如果你冇組佢地又冇組~一齊組都OK
*2:放王
*3:叫多D人黎搶反走= =
*4:同佢傾掂叫佢走
*5:自己走
*6:再搵場
*7:同佢嘈..嘈到走
*8:佢外X既話= =叫GM捉走佢
*9:唔理佢...自己打自己既- - ...

d人次次一係組左又唔打,一係拒絕
http://agames.com.hk/viewthread.php?tid=44244&pid=346968&page=2&extra=page%3D1#pid346968

EXP
545 點
原帖由 雪湘※﹏月 於 2009-7-29 12:55 發表

d人次次一係組左又唔打,一係拒絕

唔緊要
一齊坐一齊吸~@@你唔打我都唔打
主動既人先可以稱霸被動既人永遠比人恰左先會去恰人
PSP3000支援ISO/CSO..5.03GEN-A(FULL)