AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2568|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

新手一問 [複製鏈接]

EXP
6 點
樓主
我係新手...有兩個問題要問問...

1)靈魂寶石點先可以囉到...我意思咩途徑...

2)戰馬點囉到...同埋的盧馬點囉到...

答到我既唔該哂...
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
234 點
戰馬50lv
的盧馬100lv

EXP
8 點

征途轉國一問~

我問下轉國之後可唔可以轉返反去自己本來嘅國家ga??

唔該各位︵︵"

EXP
629 點
原帖由 時音 於 2008-4-8 22:54 發表

唔該各位︵︵"

如果你本來個國家唔係強國既就可以轉返,都係要用50兩金轉
但不幸國家係強國,咁就要等佢唔係強國先轉到啦:loveliness:

七級帝王會員

☆Prince★}+}|電腦王子

EXP
6040 點

友誼之星勳章

原帖由 時音 於 2008-4-8 22:54 發表

唔該各位︵︵"

如果你想轉返反去自己本來嘅國家係好浪費錢

EXP
234 點
叛國

玩家不能脫離國家,成為一個無國家屬性的角色,但玩家可以透過以下方法變更國籍:

要叛國前需退出所在家族和幫會,如果沒有家族和幫會則不需要此步驟。
在中立皇城地區尋找叛國者(857,703),繳交50兩金子。
選擇想要變更的國家,完成以上操作即可叛離原有的國家。
這邊要注意的是,叛國除了需要支付大量金子外,該玩家和祖國的一切關係,包括幫會、官職、家族、稱號、夫妻關係……等都會被清除(好友關係除外)。另外,人物當前未完成的任務,以及倉庫內的所有物品均會被清空。

雖然叛國給玩家帶來了重新選擇國籍的機會,但對國家的忠誠度還是非常重要的,叛國一次後,玩家必須在真實時間三天後,才可再叛國。