AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1259|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[疑難] [投訢] GM請入 [複製鏈接]

EXP
1172 點

試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章

樓主
我8月29號收左本

果陣明明係+HP 力轉爆, 5% +攻速
今日就變左咁

之後我今日上官網睇睇

WOW, 真係好野!!!
8月27 出E圖, 係9月2 話我知有錯, 仲要無特別公告, 只係更新公告入邊1行提到, 仲要提得1個E圖個名
咁8月27-9月2 收左果D人點算 (我唔知有無其他人都有收錯其他E圖)

收果度$都幾百, 話少唔少, 話多唔多
但係最大問題係, 宜家收野之前, 我係唔係收野之前, 要同條友講
"你等等, 我上網CHECK下樣野有無BUG 到先"

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
新晴空物語
EXP
373 點
8月27日維護完成公告

親愛的玩家您好

遊戲更新維護作業已經完成,伺服器已經開放,玩家更新後可以正常登入遊戲伺服器!

新開放神器部份能力有異常情況,經已通知原廠,預計將於下週維護時修正,請各玩家注意。

《新晴空物語》港澳營運團隊 祝您遊戲愉快

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2352 點

友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 趣圖分享勳章

V囝獸 發表於 2013-9-4 06:34
8月27日維護完成公告

親愛的玩家您好

秒殺