AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 832|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

天羽更新後問題 [複製鏈接]

EXP
1746 點
樓主
GM!我不懂是我電腦有問題 還是隻GAME/你問題
我唔明白點解更新完之後

我每次用飛天仙羽番城 城中總會得番1~2個人
唔係冇玩家係城中 係顯示唔到出黎
我想沖星都沖唔到 npc唔見埋
OK 我重on囉
之後我仲發現左樣驚世大發現...

我玩左天羽感耐....
我發現我等級0Lv
無論係生命 法力 物理攻擊 法術攻擊 法術防禦 物理防禦
全部都係0!!!
之後算啦 我番去掛機 最驚奇事出黎啦!!!
我一打死隻怪 見到+8e4千幾百萬經<-(我之前儲左8e4千幾經的)
之後我即刻再看經驗值個到見到8e4千幾萬經/1
但我再打怪d經又變番正常+千幾經每隻....

我背包D野全部封住曬(好似過期的6格背包裝住的東西,但可以使用的)
我d技能全部冇曬 就算我再學番 佢都冇得比我學*(佢技能到冇顯示到可以學既技能,只有鑽研,我按 都係冇反應的=.=!)

↑我都可以忍
但係我今日約好曬FD去打地下城 我打左好多粒月光寶石就係等今日
你E家感樣算點 我明明組左人 又顯示唔到組員名單
好友名單又冇曬
唔知有冇人同我一樣尼-0-""?

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
147 點
一重登就係咁

EXP
39 點
係囉..都唔知搞乜鬼
我又係咁樣

EXP
1746 點
我d好友呀/口\今日地下城有3隻boss架 12個箱呀 比佢感搞一搞 我d行程亂曬\口/!!!!