AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7550|回復: 41
打印 上一主題 下一主題

(大記)傻仔真係有樣睇~??   [複製鏈接]

EXP
1160 點
樓主

用七色換套裝,點知有條友密2400收~

點知條友唔識字既,唔賣比佢就話人77地~?

9唔搭8,我搵你出氣~?

好似係你自己密我2400金收七色,收唔到就發脾四喳喎~

自己上黎睇圖啦~傻仔~
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

hehehahaya  開頭以為佢受害者~估唔到佢惡人先告狀=_=  發表於 2013-11-20 18:17:43
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
242 點

認同標題+1
有人7左 仲兜
又要撩人先 又扮晒野受害者咁
2400G慢慢 收啦

EXP
1160 點
火柴人 發表於 2013-10-23 13:33
認同標題+1
有人7左 仲兜
又要撩人先 又扮晒野受害者咁

睇佢打D字,九成都係大記多~

EXP
242 點
卍xx鼠xx卍 發表於 2013-10-23 13:40

佢可能飲緊奶

EXP
2695 點
比著我回佢都嫌浪費氣力......

EXP
1090 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

卍xx鼠xx卍 發表於 2013-10-23 13:40

大記:0…………

EXP
1160 點
SUET. 發表於 2013-10-23 14:30
大記:0…………

全部書面語,九成都係大記~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

支持樓主~
條友一係文盲定係色盲
大記就一定係咖啦

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

IamAzYui 發表於 2013-10-23 15:14
支持樓主~
條友一係文盲定係色盲
大記就一定係咖啦

大記文盲多~密人唔睇字~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
佢真係KAI架== ..自己夾硬想金收你7色...仲要話你

EXP
707 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

典型既"惱羞成怒" XD

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
呢個呀
73lv夜瀧...公會 櫻花樹下的約定..
昆完人錢仲扮能哂野話人昆佢:$
公會話到自己幾慘..比人屈..仲話我係昆狗
一唱佢就off..擺明作賊心虛:$

EXP
1467 點
先伸利 : 本人係 櫻花樹下的約定 副會長

先說明一件事.

於25/10 下午約3 :00 公會內一名新入會沒2日的會員突然聲稱 寄錯數百金給另一個會員 "零冰緣"
要求取回不果後 隨即退會,退會前 只係會頻說了一句
        "   你唔俾返錢我,我搵銳兒吊你   "    ...
接後沒事發生... 零冰緣 繼續打機,直至下午6:00... 零冰緣 下線後,世界頻就出了數句類似13樓留言的說話...
包括"大記, 昆狗"等相當侮辱的字眼 陸續出現...
本來我上GAME SET一SET 掛波就出街了,看了世界頻..就忍不往,回了數句,結果
不了了之..

13樓的留言沒講明 佢點樣昆你錢,
尋日25/10/2013 下午6:00, 係世界頻 講到聲大大,結果:沒圖 , 沒開POST, 就咁係舊POST 留個言..算點?
我相信你 會寄失金額而氣憤,而做出一連串行為, 但 開名發炮, 開人公會名前, 可唔可以 理智D?
由頭到尾我只會說一句 : 沒圖沒真相 , 如果你真的有証明 你是寄錯金俾 零冰緣 ,請回貼!!!!!!!!!!

原意我并不想再論壇 就呢類 無聊 指控 回貼澄清,
所以沒有CAP圖,因為同一件事如果發生自己身上,
我只覺得白白寄錯金俾人,係自己過失,錯不在人
零冰緣 從來都沒係會頻 訴苦過...只是一笑置之,

以上係 櫻花樹下的約定 副會長 月光吉百利 的立場及見解..
我不知該名寄錯金額的人..正身是誰,佢點同自己會的人講
但 歡迎 銳兒 及其好友/會友/網友  回應~ 謝謝!!

四級霸王會員

陳信宏♥MAYDAY

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
996 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

開埋名

EXP
1160 點
bravecollection 發表於 2013-10-26 10:13
先伸利 : 本人係 櫻花樹下的約定 副會長

先說明一件事.

一時就話人寄錯比佢~

之後又話從來無收過有人寄金比佢~

都話左係你個好會員,開左退會果位個AC,偷完錢就扮唔知~

你成日都話要圖,咁你係呢個貼到睇到你果位好會員幾有品未~?

無啦啦又點會寄錯比你果位好會員【零冰緣】呀~?

係你D無腦既人先會信佢話寄錯~不過轉頭又有另一位話佢從來無收過有人寄金比佢~

咁到底係銳儿寄錯比佢~? 定係佢從來都無收過有人寄金比佢姐~?

第一,如果係用打字既方式去寄信~除非你退左會果位(即係本來既收件人)個名都係【零冰X】

咁就有可能係銳儿打錯字,先會係佢自己寄錯人,打錯左【零冰緣】

第二,如果係用好友既方式去寄信~銳友同【零冰緣】根本唔識,會唔會有機會選錯人寄左比佢先~?

你話100%信你果位好會員前,麻煩你都理智D自己諗下,佢所講既有人寄錯金比佢,合唔合情理~OK ?

不過點知轉個頭一陣就有人話佢從來無收過有人寄金比佢~

我就真係唔明你地有幾多個版本啦~

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
姐係咁...
係 櫻花樹下的約定 個公會入面..我個fd <幸福了然後呢>講得好清楚
我 (銳儿) 係吾知道 (零冰緣)有(無尾熊oVo)呢個AC...
10月25日朝早..(無尾熊oVo)(第一手)whatsapp我同我講放200點
之後佢又要返學..我又要返學..佢早放學..米先比左錢佢..要佢留張點比我..
fd開既有咩所謂?? 仲有埋電話/聯絡方法。
我7:30am寄左750金去(無尾熊oVo)個AC到...(未知零冰緣有(無尾熊oVo)AC
之後就趕時間去返學..到後期先講返 (零冰緣) 有 (無尾熊oVo) AC
我叫我個fd同(零冰緣)講返...我都預左拎吾返架啦..諗住都算..
但係你地又點?? 係到唱我個fd..同我(銳儿)係昆狗?? 仲叫我地昆人行遠d?
姐係你立埸係...對公會既人有200%信心..佢就吾會咁做?
副會長你咁覺得好正常...咁吾通個個人入你公會做昆狗都係咁樣講?
再者,吾通你同fd交易又會cap圖??吾通你同fd交易又會拎住部cam係到錄住??
你個好會員正係回左句話(我朝早上過個ac..但係我無見到wo)<-之類
之後佢又話 [無收過信] [見吾到] [要屈人行遠D]
你係 <櫻花樹下的約定> 個會長..你幫你會員係應該..
你個所謂好會員有無做過就自己知道啦...
又話自己係比人屈..我開頻戈陣佢又吾出聲..
我吾再開頻戈陣佢先出聲...算點??
我講過呢750金..我吾會再諗住要返
但係你地呢?? 就係到唱返我地係昆狗??
佢身無屎既..米返個ac出黎...問GM拎紀錄囉..
人又係到..人又識郁...世頻叫又吾應..密頻又吾認..無做過又怕咩比資料gm查?
定係你覺得..(你寄錯比我米你7囉...我收左你件你都吾知架啦..米由得佢..等你係到叫囉
如果係話公會有人撐就可以為所欲為..你公會都幾好。
你200%信心..吾代表佢無做過

EXP
1467 點
就16 及17樓的留言, 有以下回應

1. 17樓的版本,可能你唔係第一次講,但本人 係第一次聽,因為尋晚世界頻入面全無提及(本人ONLINE時)

2. 我只可以講呢件事係羅生門事件, 只有當時2個人知...你點肯定只有"零冰緣"1人有"無尾熊oVo"的AC,又知道佢
當天會收到銳儿 的750 金而上佢AC 拎錢, 又可以 肯定係佢拎???

既然你唔只開佢名,仲開埋公會名,我就有責任交代立場,信佢沒拎過,對於有會員俾人屈,我唔會無視!

3.本人宣誓 :從來沒話 任何1個人 係昆狗, 發文 字眼自覺 溫文, 可能立場唔同, 令你地覺得我講野有骨

4.就16樓 樓主, 係GAME內論壇內, 字眼句句惹火, "無腦既人""大記""昆狗"等等助語詞不絕於耳,
既對事件無幫助,只會令人對佢品格反感 , 徒令事件火上+ 油

5. 最後...你叫GM 查, 請先成為VIP ,先有"可能".... 呢個係忠告,GM 先唔會為呢D 小事費心

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
我個fd (幸福了然後呢) 比左(無尾熊oVo)個ac(零冰緣)
而家個AC已經上吾返..即密碼已改..除左佢吾通仲有第2個?
加上佢都話過佢有上過個AC..我肯定係佢

5. 最後...你叫GM 查, 請先成為VIP ,先有"可能".... 呢個係忠告,GM 先唔會為呢D 小事費心

咁你好明顯個意思就係想講:
想查? 入2萬點做VIP囉....吾入既話仲想查落去?
我都承認我吾會蠢到為D咁既事去入2萬點做VIP..
定係你想講會員既立埸係話 :
(反正都吾會有傻仔為D咁既事入2萬點做VIP..我想點米點囉...吾比返D錢你都吹我吾漲)咁?

EXP
1467 點
feveriove 發表於 2013-10-26 14:09
我個fd (幸福了然後呢) 比左(無尾熊oVo)個ac(零冰緣)
而家個AC已經上吾返..即密碼已改..除左佢吾通仲有第2 ...

我只係見你係度開左個POST限GM 睇,估到個POST 想講咩 而話你知...
GM 唔會理你姐..
你覺得我係衰人,我講咩你都覺得係諷刺緊你,唔入耳姐