AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: hu001yus
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 最新“屈”人既手段!警惕! 涉案者:銳兒,幸福了然後呢   [複製鏈接]

EXP
1467 點
不如我落一個總結 : 成件事係咁
24/10 下午6時... 零冰緣 買了 無尾熊oVo 呢個AC ,
25/10 上午 銳兒 自稱 寄了 金 給 無尾熊oVo ,因為佢唔知無尾熊oVo 已經是 零冰緣
25/10 下午 開始有人叫 零冰緣 俾番錢 佢 ,但 零冰緣 開了 無尾熊oVo 的AC,跟本沒人寄錢俾佢
跟往開始,某大會就不斷 開頻發炮, 有理沒理, 銳兒是1個全+10的長期玩家,不會隨便屈1個人,更不會寄錯俾第個自己唔知,

好了,事已至此,先不說一堆 人身攻擊的回覆
告人 拎証明,天公地道, 責任係告人的一方,不容置疑..
你沒有方法證明,
我只係站係GM 的立場, 呢類私人糾紛, 唔好講幫你,宜家GM 連1句回應都冇~我覺得係正常
如果GM 肯 幫手查,零冰緣 第1個交過AC 俾佢查, 但GM 會唔會咁做先.?
此例一開,日後無數糾紛 都叫GMGM, 邊有咁多義工GM

我講成件事係 羅生門, 已經對你地好客氣, 我個人認為,就係你"銳兒"將金無寄俾 無尾熊oVo
而寄錯俾其他人,

如果你拎到證據http://gd.alta.hk/gamenews/2997?time=1382787520
GM 證明 "銳兒 "係25/10 上午 真係將金寄左俾  無尾熊oVo 呢個AC

你今年 至26/10 為止, 仲差幾多先儲夠20000點 .. 我以$50/200 點比例 過番錢落你銀行戶口,
你AC 今年1點都無儲值既, $5000 我照比番你,并且道歉+ 拍片刪人 退GAME,當我有眼無珠
信錯人的代價!!
以下係我主要AC :
月光吉百利 75 玄陽 ,火焰百力滋 65 神巫 ,雷電粟一燒 71 神略 , 滄海阿華田 68 獄魂,
鋼鐵葡萄適 64 滅呀,光明手指餅 74 御靈 ,星光爆炸糖 71 震靈,花靈鈣思寶 74 玄制,
晨光萬樂珠 75 夜龍,幾套  攻時 ,血時, 超過30隻金寵, 比哂你!!

個AC 係你自己, 我拎再多錢都叫唔到GM 查你AC,你要證明自己清白,就自己搵證據!!唔係叫自己FD講幾句就
當自己沒錯, 我押哂全部晴空既野信 "零冰緣 "無收過你果幾百金, 你夠唔夠膽 玩落去
沒既,唔該件事 告一段落, 唔好再含血噴人!!!!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
晴空物語
EXP
979 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

遊戲。。。
認真就輸了。。。

主打遊戲
晴空物語
EXP
398 點
feveriove 發表於 2013-10-26 17:32
首先..我開世頻係因為你地個副會長 幾次強調:
我只係見你係度開左個POST限GM 睇,估到個POST 想講咩 而話 ...

你理解到呢個解釋@@我都吾深究啦
大家理解既意思都可以吾同~_~
可能你吾認識佢`
但我同族相處左一段時間
所以我認為佢只系講番句意見表達下者
並無意誘導其他人昆人既意思

而我立場吾系話你扮哂野扮sd 零冰無錯
我只系覺得你吾應該因為呢d原因
話哂成個族
話埋我地呢d 細到無得再細既族員
甚至d 連發生乜事都吾知就俾人話埋

就系今簡單

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
遺愛` 發表於 2013-10-26 17:12
另外吾記得回番你話見吾到=冇呢個問題

見吾到吾=冇

首先..我開世頻係因為你地個副會長 幾次強調:
我只係見你係度開左個POST限GM 睇,估到個POST 想講咩 而話你知...
GM 唔會理你姐..
之類呢D說話
咁好明顯係話緊比零冰緣聽..你米去昆人囉...反正GM都吾會理條友..
立埸好清晰啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
怎麽沒人囘了啊,我還很期待你們要用什麽證明自己是對的呢,原來只是靠把口啊?還假設我拿了錢然後del信?我也可以假設是你自己寄信寄到不懂哪裏咯,或者根本沒這封信?好笑~

一個二個全部只會說廢話,一點建設性都沒有,真悲哀  

另外我很支持 遺愛 的説法 這關到公會什麽事?講不過我,所以打算 用 公會 “大石壓死蟹” ? 要講道理?可以,拿證明來,不然說廢話很沒意思

零冰緣 留

主打遊戲
晴空物語
EXP
398 點
jeff3131 發表於 2013-10-26 16:42
首先第1樣野 你係邊個
某公會既人定係會長之類咁既人?
我地冇講過佢一個人代表晒成個公會 但係事實月光 ...

另外吾記得回番你話見吾到=冇呢個問題

見吾到吾=冇
但系你見吾到更加吾=有
好似有d亂
者系 你見吾到你更加吾可以假設系有發生過

而我系族員之一
我好清楚 月光吉百利 系從來無教族人昆人的情況下
你地講出呢番言詞

主打遊戲
晴空物語
EXP
398 點
jeff3131 發表於 2013-10-26 16:42
首先第1樣野 你係邊個
我地冇講過佢一個人代表晒成個公會 但係事實月光 ...

我系 櫻花樹下的約定 既族員之一 遺愛
我無話要企系邊一邊講野
雖然我系同一個族 我對於 零冰緣 呢個人無任何意見
我同佢3吾識7 無話要幫佢

我亦都講左我對於邊個屈邊個我無興趣知
因為我無牽涉事件` 對事件所以事吾系清楚哂
我吾會加把嘴入黎

雖然你話無代表哂成個公會
但系就無緣無故系到話哂成個族- -

我吾知系咪你話啦` 系一個叫淚v3v既人 (or類似名既人- -我記吾清楚咩名)
呢個做法系岩? 你肯定到成個族都有問題?

另外, 你條link入面 副會 講既野
相信自己族員我覺得正常 同你地又吾識- -
你地又無證據 會吾會系無啦啦就相信你地講既野就話族員系昆狗~_~

EXP
376 點
遺愛` 發表於 2013-10-26 15:48
你地邊個屈邊個我吾知
我只系介意點解你可以因為一個人就要話哂成個族- -?
佢一個代表哂成個族-.-?

首先第1樣野 你係邊個
我地冇講過佢一個人代表晒成個公會 但係事實月光吉百利 一個好好既副會長 係好明顯冇講到道理 ok?
link在此:http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D1

另外我想問一樣野 係唔係我見唔到個賊開槍 見唔到個賊偷野搶野=佢冇
點解e賊d屋企人/朋友比警察的返差館問e樣個樣 你都幾好笑嫁wor
見唔到=冇 你係唔係想表達咁既意思
可能你想幫人 但係亦都唔該你睇完上面條link d圖& post先 望一望d道理係邊面 先企出黎講野

主打遊戲
晴空物語
EXP
398 點
你地邊個屈邊個我吾知
我只系介意點解你可以因為一個人就要話哂成個族- -?
佢一個代表哂成個族-.-?

另外你地仲要話副會長教成個族昆人- -?
你有系族到見到- -?
點解可以自己自以為事就大大聲系到亂講
講到成個族都系昆狗?

鬧人還鬧人 請只針對當事人
吾好拉埋吾關事既人落水

EXP
2695 點
你地誤會啦~最新屈人手段係指樓主自己

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
mandyok 發表於 2013-10-26 15:32
大家何必為左果500金而出賣自己人格呢

係750金
仲有..樓主你吾好以為扮哂野吾知就無事

EXP
572 點
大家何必為左果500金而出賣自己人格呢

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

原來萬幾金唔係可流動資產~難怪要密細茄講唔夠金

龍仔~.  好耐冇見拉=]  發表於 2013-10-30 22:25:18

EXP
531 點
um 我岩岩睇到最後1張圖
佢有萬幾金同細茄講唔夠錢 叫細茄幫佢收住先
收d咩萬幾金都唔夠錢阿
信譽唔係3 兩日就有既
係慢慢累積番黎
日常傾計 用分身開世頻 叫人幫你都要呃呃騙騙 你信譽應該唔錯:)

EXP
531 點
我冇醉 我真係冇醉 我地繼續飲
有邊個醉酒佬話自己醉:)?

EXP
376 點
唔知呀 可能潛左水了 明明琴晚有人好威話自己會成日上agames之類個d呢
不過點叫都應該唔肯拎出黎嫁啦
要做強國人最大既條件係咩? 面皮厚
佢心諗:我打死都唔認呀 吹波呀 我唔拎你又吹我唔帳
不過比其他人知咪算A_A

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
jeff3131 發表於 2013-10-26 14:34
算啦 e d咪強國人既心態 多就唔可以貪? 咁就唔會咁多個高官比人鬧佢貪啦 傻既~~~
另一樣野 del封信有幾難 2 ...

吾通D賊會話自己係賊??
緊係要做手腳啦a_a

零冰緣...叫你拎d資料出黎同gm對質呀..又淆左去邊呀??
而家邊個驚邊個呀??

EXP
376 點
算啦 e d咪強國人既心態 多就唔可以貪? 咁就唔會咁多個高官比人鬧佢貪啦 傻既~~~
另一樣野 del封信有幾難 2個制 收信 del信 ~鬼知道你張圖真係你冇郁過先cap?我夠可以咁做啦
你估你開post先道理就企你個面嫁啦? 笑

主打遊戲
新晴空物語
EXP
211 點
雖然唔係話唔信你
但係我又覺得佢冇必要'屈'你既真係

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
真係好好笑wo...
我個fd放左個AC比你...你已經改埋密碼
我吾知道佢放左..寄左750金去 無尾熊oVo 個ac到...
你DEL信吾得既??DEL左你講哂啦...
多錢就吾會??有人撐大哂??
你同fd交易會吾會拍片呀傻仔

有種既就拎埋個AC出黎同GM對質囉