AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6116|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] [海國花園] 銳儿 到此一遊 之 澄清文   [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
樓主

相信..經常上agame既玩家朋友們..
都有睇過以下呢個 POST . (已影哂相..del post都無用)
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=105440&extra=page%3D2
其中...佢自己講到明係10月24日已經收左個AC..

呢到附上幾張圖

以上圖片係10月25日個fd影比我...
好清楚 零冰緣 話有上過個ac.. 仲親口話無收過件..
(雖然圖片無顯示拍攝時間..各位想要我可以影埋。)

再附上一張由官方e-mail既信件..

po 時間我純粹想比大家知..我係AGAME潛水咁耐..純粹吾想再同某會既人嘈..
右邊時間好清楚...係今早先覆我..((雖然我而家先po
但吾代表我係屈吾到人要潛水
(((似係某人屈完我潛水喳...

上圖應該好清楚見到官方已經證明左..
我係有SD過750金比佢..而且佢仲收左tim..  (((話我屈佢錢???

以上...我係其他po已經講過好多次..所以都吾多講..
以下...我想同 (月光吉百利) 玩家講 :

有時d人同你好熟吾代表佢吾會呃你...
而家睇返個E-mail我吾知你會點諗...
我亦都吾會再追究... ((反正加 零冰緣 好友睇都知佢潛左水就黎2星期
一個咁既 (好會員) 吾值得你咁幫佢..所以真係要帶眼識人
零冰緣  呢一個人為左要屈我..沖全套裝+10...我比個good你
雖然你d錢都吾知係吾係全部都係呃返黎
吉百利..我亦係呢到同你講句對吾住...亦澄清我無屈你既 (好會員)
你講過ac既野...我乜都吾需要
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

hehehahaya  重點係你報JUPAS果度~XD  發表於 2013-11-20 18:18:18
benny65421331  留名+1  發表於 2013-11-15 18:25:16
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
376 點
wow 真相大白

主打遊戲
晴空物語
EXP
7009 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

留名

EXP
1160 點
守得雲開見月明...

200%信任既人...估唔到真係隻昆狗~

睇怕呢次【月光吉百利】都跌晒眼鏡,仲用自己所有AC所有野去保隻狗無做過~

話時話,唔知佢又會唔會真係如佢自己所講...

【我照比番你,并且道歉+ 拍片刪人 退GAME,當我有眼無珠
信錯人的代價!!
以下係我主要AC :
月光吉百利 75 玄陽 ,火焰百力滋 65 神巫 ,雷電粟一燒 71 神略 , 滄海阿華田 68 獄魂,
鋼鐵葡萄適 64 滅呀,光明手指餅 74 御靈 ,星光爆炸糖 71 震靈,花靈鈣思寶 74 玄制,
晨光萬樂珠 75 夜龍,幾套  攻時 ,血時, 超過30隻金寵, 比哂你!!

個AC 係你自己, 我拎再多錢都叫唔到GM 查你AC,你要證明自己清白,就自己搵證據!!唔係叫自己FD講幾句就
當自己沒錯, 我押哂全部晴空既野信 "零冰緣 "無收過你果幾百金, 你夠唔夠膽 玩落去
沒既,唔該件事 告一段落, 唔好再含血噴人!!!! 】

睇黎都真係刪得人嚕~

EXP
242 點
留個名先 ~

EXP
1160 點
留名等睇刪人物~

銳儿就好啦~~比人呃750金~~

就有人送晒D野比佢~幾套攻時,血時,超過30隻金寵~HAHA

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

圍觀

EXP
334 點
零冰緣老母係雞,係公廁
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
pgchicken -5 -5

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

EXP
376 點
留名+1

EXP
334 點
係AGEME FORUM唔比我編輯炸,SOR9RY

主打遊戲
聖境傳說
EXP
445 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 用戶勳章

真相大白@@~

EXP
1160 點
唔知聽日有回覆未呢~?

聽佢講話自己都成日會上AGAME個論壇~咁應該聽日放工就有回覆睇~

放工買定花生先~

EXP
537 點

EXP
310 點
留名+2

EXP
153 點
留名+3

EXP
1467 點
估唔到鼠哥仲係咁識抽水, 引文引一半,上面果2句就唔COPY..

成件事
係我 信錯人...
係網絡上做到既,係同 銳兒 大哥 講一聲
對唔往,
對唔往,
對唔往
以上.....
另外.多謝 銳兒 大哥發呢篇文出黎,以正視聽
等我呢D 咁衝動的人...一個深刻教訓

GAME我仍會繼續玩, 但做錯野就要認....
我會親自GAME 信 銳兒 大哥...再道歉一次

係呢度,不解釋...
歡迎某會打手(鍵盤打手) 將此POST 置頂數天,等多D人見到小弟 如何愚蠢..

卍xx鼠xx卍  勇於認錯~的確要讚~ 不過自己講過既,唔知會唔會都係勇於去兌現~?  發表於 2013-11-15 17:57:38
00852340  勇於認錯~讚好!  發表於 2013-11-15 12:13:22

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

bravecollection 發表於 2013-11-15 10:41
估唔到鼠哥仲係咁識抽水, 引文引一半,上面果2句就唔COPY..

成件事

最緊要和諧

EXP
531 點
咁阿 引番哂全文囉
如果你拎到證據http://gd.alta.hk/gamenews/2997?time=1382787520
GM 證明 "銳兒 "係25/10 上午 真係將金寄左俾  無尾熊oVo 呢個AC

你今年 至26/10 為止, 仲差幾多先儲夠20000點 .. 我以$50/200 點比例 過番錢落你銀行戶口,
你AC 今年1點都無儲值既, $5000 我照比番你,并且道歉+ 拍片刪人 退GAME,當我有眼無珠
信錯人的代價!!
以下係我主要AC :
月光吉百利 75 玄陽 ,火焰百力滋 65 神巫 ,雷電粟一燒 71 神略 , 滄海阿華田 68 獄魂,
鋼鐵葡萄適 64 滅呀,光明手指餅 74 御靈 ,星光爆炸糖 71 震靈,花靈鈣思寶 74 玄制,
晨光萬樂珠 75 夜龍,幾套  攻時 ,血時, 超過30隻金寵, 比哂你!!

意義上有咩唔同呢?都係del ac 攻時血時 3x隻金寵俾哂銳儿

同埋你係唔係話我地會成班夾埋去屈你地會既人呢?

現要求 事件主角 "銳兒" 就11日前25/10 於世界頻 夥拍大量同公會人 無理取鬧,胡亂屈人而道歉

是咪對我地會都有番d 表示呢?

卍xx鼠xx卍  都話左好多【大口仔】架啦~ 幾套攻時血時,超過30隻金寵比晒你...一睇都知佢份人幾吹得下... 吹水多過做咪就係呢D囉~  發表於 2013-11-15 17:40:14
jeff3131  se哥哥真係好鬼man!!!!:$  發表於 2013-11-15 16:30:10

EXP
376 點
sesesese 發表於 2013-11-15 14:39
咁阿 引番哂全文囉

岩 當時係你自己講出所有要比野人 世頻道歉之類咁既說話 而唔係上黎agames到 對一聲唔住
sor 1次ry就可以解決到問題
你係咪應該做返你之前曾經許下既承諾?

EXP
242 點
等睇走數 講就1流做就9流?
講到尾 又要自己玩大佢
依加 一句道歉大晒?
幾時對現承諾?~