AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6162|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] [海國花園] 銳儿 到此一遊 之 澄清文   [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
樓主

相信..經常上agame既玩家朋友們..
都有睇過以下呢個 POST . (已影哂相..del post都無用)
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=105440&extra=page%3D2
其中...佢自己講到明係10月24日已經收左個AC..

呢到附上幾張圖

以上圖片係10月25日個fd影比我...
好清楚 零冰緣 話有上過個ac.. 仲親口話無收過件..
(雖然圖片無顯示拍攝時間..各位想要我可以影埋。)

再附上一張由官方e-mail既信件..

po 時間我純粹想比大家知..我係AGAME潛水咁耐..純粹吾想再同某會既人嘈..
右邊時間好清楚...係今早先覆我..((雖然我而家先po
但吾代表我係屈吾到人要潛水
(((似係某人屈完我潛水喳...

上圖應該好清楚見到官方已經證明左..
我係有SD過750金比佢..而且佢仲收左tim..  (((話我屈佢錢???

以上...我係其他po已經講過好多次..所以都吾多講..
以下...我想同 (月光吉百利) 玩家講 :

有時d人同你好熟吾代表佢吾會呃你...
而家睇返個E-mail我吾知你會點諗...
我亦都吾會再追究... ((反正加 零冰緣 好友睇都知佢潛左水就黎2星期
一個咁既 (好會員) 吾值得你咁幫佢..所以真係要帶眼識人
零冰緣  呢一個人為左要屈我..沖全套裝+10...我比個good你
雖然你d錢都吾知係吾係全部都係呃返黎
吉百利..我亦係呢到同你講句對吾住...亦澄清我無屈你既 (好會員)
你講過ac既野...我乜都吾需要
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

hehehahaya  重點係你報JUPAS果度~XD  發表於 2013-11-20 18:18:18
benny65421331  留名+1  發表於 2013-11-15 18:25:16
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

DIU    原來有花生食
找左數未嫁:$????

四級霸王會員

陳信宏♥MAYDAY

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
996 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

留名(花生拍拍拍)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

你都係想人地del ac姐

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4858 點

遊戲狂熱勳章 用戶勳章 在線勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 吹水勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

主打遊戲
新晴空物語
EXP
379 點
其實講真…有邊個會為左少少野去入2萬點
如果我入左2萬點gm都吾幫既話
我米哂左幾千蚊?…我仲係個學生
呢幾千可能係我幾年既利是錢…邊捨得

公會人撐公會人好正常…因為押哂所有野係你講既
當初件事都係吾關你事,都係你要保你會員姐
對我黎講名譽當然重要…比人呃仲要比人屈
係人都會激動架啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
482 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

LM

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
197 點
蒙到睇唔到~"~

EXP
623 點

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

真相已經出現了,唔好再吵啦

EXP
1160 點
神又係你,鬼又係你...

其實如果係屈佢(零冰緣)果750金~又點會用咁多世頻丫~世頻唔洗錢咩~

係有不可易~但我果D係易得既世頻黎~

750金我亦的確有寄過比銳儿,叫佢算啦~

點知原來零冰緣【反屈】銳儿係昆狗~750金事小,名譽由關~仲要中途你加入黎玩大佢~

又點知到頭來,剩係得個世頻道歉~你賺晒啦,一個世頻換黎之前成堆人世頻同你癲...(剩係我都起碼燒左50個以上)

主打遊戲
晴空物語
EXP
7009 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

EXP
1467 點

我原文意思,係佢入左錢,付出左代價,又證明到,
我先 "照比番你,并且道歉+ 拍片刪人 退GAME" 係一連串動作
係我低估左GM,估唔到佢會受理,以為要做VIP 先查到..
如果人地拎20,000 點黎證明自己清白,我都唔好意思扮無事...
但既然佢剩係寄信去查..沒入到錢做VIP,上文既賠償原則就已經唔存在..

係我錯,歉我一定係 世界頻放, 放到佢肯原諒我為止,
但都要我見到佢ON,自己又有ON 先得..
但銳兒 大哥 沒就事件 要求D 咩...
我都唔知要點回應你地呢班人..
不如你地 逐個開名, 我放 世界頻時...+埋你地個名上去,同你地逐個道歉,好唔好???
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
242 點
等睇走數 講就1流做就9流?
講到尾 又要自己玩大佢
依加 一句道歉大晒?
幾時對現承諾?~

EXP
376 點
sesesese 發表於 2013-11-15 14:39
咁阿 引番哂全文囉

岩 當時係你自己講出所有要比野人 世頻道歉之類咁既說話 而唔係上黎agames到 對一聲唔住
sor 1次ry就可以解決到問題
你係咪應該做返你之前曾經許下既承諾?

EXP
531 點
咁阿 引番哂全文囉
如果你拎到證據http://gd.alta.hk/gamenews/2997?time=1382787520
GM 證明 "銳兒 "係25/10 上午 真係將金寄左俾  無尾熊oVo 呢個AC

你今年 至26/10 為止, 仲差幾多先儲夠20000點 .. 我以$50/200 點比例 過番錢落你銀行戶口,
你AC 今年1點都無儲值既, $5000 我照比番你,并且道歉+ 拍片刪人 退GAME,當我有眼無珠
信錯人的代價!!
以下係我主要AC :
月光吉百利 75 玄陽 ,火焰百力滋 65 神巫 ,雷電粟一燒 71 神略 , 滄海阿華田 68 獄魂,
鋼鐵葡萄適 64 滅呀,光明手指餅 74 御靈 ,星光爆炸糖 71 震靈,花靈鈣思寶 74 玄制,
晨光萬樂珠 75 夜龍,幾套  攻時 ,血時, 超過30隻金寵, 比哂你!!

意義上有咩唔同呢?都係del ac 攻時血時 3x隻金寵俾哂銳儿

同埋你係唔係話我地會成班夾埋去屈你地會既人呢?

現要求 事件主角 "銳兒" 就11日前25/10 於世界頻 夥拍大量同公會人 無理取鬧,胡亂屈人而道歉

是咪對我地會都有番d 表示呢?

卍xx鼠xx卍  都話左好多【大口仔】架啦~ 幾套攻時血時,超過30隻金寵比晒你...一睇都知佢份人幾吹得下... 吹水多過做咪就係呢D囉~  發表於 2013-11-15 17:40:14
jeff3131  se哥哥真係好鬼man!!!!:$  發表於 2013-11-15 16:30:10

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

bravecollection 發表於 2013-11-15 10:41
估唔到鼠哥仲係咁識抽水, 引文引一半,上面果2句就唔COPY..

成件事

最緊要和諧

EXP
1467 點
估唔到鼠哥仲係咁識抽水, 引文引一半,上面果2句就唔COPY..

成件事
係我 信錯人...
係網絡上做到既,係同 銳兒 大哥 講一聲
對唔往,
對唔往,
對唔往
以上.....
另外.多謝 銳兒 大哥發呢篇文出黎,以正視聽
等我呢D 咁衝動的人...一個深刻教訓

GAME我仍會繼續玩, 但做錯野就要認....
我會親自GAME 信 銳兒 大哥...再道歉一次

係呢度,不解釋...
歡迎某會打手(鍵盤打手) 將此POST 置頂數天,等多D人見到小弟 如何愚蠢..

卍xx鼠xx卍  勇於認錯~的確要讚~ 不過自己講過既,唔知會唔會都係勇於去兌現~?  發表於 2013-11-15 17:57:38
00852340  勇於認錯~讚好!  發表於 2013-11-15 12:13:22

EXP
153 點
留名+3

EXP
310 點
留名+2