AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 842|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

意見 - 星空武鬥/戰場/成就裝備建議 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1747 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主
GM,
星空裝好難收集呀.
不是不想打. 是冇人打.
我是秋ser 50-60區的玩家, 這個應該算多人的區域吧.
結果來來去去都係那10個人打, 其中一個斷線, 要等半個鐘, 差唔多個晚不用打了.(原因缺人).

可不可以有一功能,
成就點數, 星空武鬥幣, 戰場幣可以互相轉換? 未必需要1:1, 有個轉換機制讓人選擇下都好呀.
或者裝備可以用這三種其一來換呀?

如此, 讓喜歡做任務的做任務, 喜歡戰場的戰場, 喜歡星空的星空.
如此, 也不用苦苦的等等等等.

成就裝, 可以和朋友一起副本, 一起刷裝, 又可以幫人同時打埋材料, 甚至用金買材料.
戰場, 公會的人可以一起去衝鋒陷陣.
唯獨星空, 傻傻地等, 未滿60LV還可以邊做任務邊等, 到了60LV後呢, 只能站著等, 副本不能去, 砂海不能打, 釣魚不能釣, 裂縫練寵也不可以. 這或許就是少人打的原因吧.
而且依家更開放了金裝, 大部份人去刷金裝, 星空就更少人打了.

請考慮考慮. 60LV裝的星空裝一套已經要747星空幣. 全勝要有249次有人打.

第一次的意見, 可能寫得不太好和稍長, 見諒和辛苦了.

小粉絲.

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
958 點
真係希望佢出 2 vs 2 ~
3 vs 3 ~ 10 vs 10 ~ 增加可玩性
而且增加 星空既獎勵 ~
1. 我齊 60武場裝~ 我打來做咩 ??
2. 我用金裝~ 我打來做咩 ??
3. 我依家有 799 個星空幣~裝又齊~ 都無用~

希望可以 星空幣換成就點~ 換星光幣等虛寶

主打遊戲
幻想神域
EXP
1747 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

badbear 發表於 2012-2-14 17:21
真係希望佢出 2 vs 2 ~
3 vs 3 ~ 10 vs 10 ~ 增加可玩性
而且增加 星空既獎勵 ~

嗯嗯. 的確有理.
再自推自推, 昨天又沒得打星空了, 情況依樣, 是沒人, 官方可以重視一下這種情況嗎?
謝謝!

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
意見會轉述至原廠研究,希望可以盡快幫到各位。

主打遊戲
幻想神域
EXP
1747 點

GentlemanBeard 發表於 2012-2-15 10:12
意見會轉述至原廠研究,希望可以盡快幫到各位。

謀事在人, 成事在天.
謝謝!

EXP
543 點
唔差在講埋
副本裝,
術甲裝得一種(射手,刺)
要爆bp,機會低到死