AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2384|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

提防此人 撕破情緣最強天樂會長真面目(借錢篇)    關閉 [複製鏈接]

EXP
594 點
樓主
版主:私人恩怨不要放上論壇,關post處理,完
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

9w都係一個數目泥!
生唔識七真係唔好借,世界咩人都會有~

補充內容 (2014-3-26 23:23):
我fd收ac入數人地戶口都昆左150蚊HKD,D人連少少都昆!d人係唔係囉泥凡賤啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
47 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

呢d人地既私隱黎架bo!!!!  你咁樣做會犯法架wo   版主快D關post啦

EXP
594 點
好驚呀 犯法佢誣衊我叫雞都係犯法

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

candy__X 發表於 2014-3-26 23:20
呢d人地既私隱黎架bo!!!!  你咁樣做會犯法架wo   版主快D關post啦

泥D唔係私人,自己影自己電話,post出泥叫大家小心d!如果你話咋,泥D都係私人,咁facebook泥D叫咩好- -?

EXP
96 點
開POST呢個人係晴空就叫"Hong",以前係情緣閣既,近排佢係情緣閣無論wechat群,公會頻,RC頻都多次向其他人作出挑釁,已經引起成個公會對佢既不滿,如果呢個人唔係自己有問題,唔會有咁多人對佢不滿,近日自己仲離開公會同WECHAT群,如果自己唔係有問題需要咁做?需要封鎖哂所有人?佢話人誣衊佢叫雞,咁佢話人地呀媽做雞又點計?

情緣會長早3個月前的確係經濟出現左問題,但據我所知佢呢家已經解決哂所有問題,亦無再問任何人借錢,經濟亦回復正常,只不過無諗過出事時想搵人幫忙,反而會引黎比人講壞話,甚至比人POST一D無佢份既對話出黎,我覺得比人POST個個慘D囉,咁樣同比人出賣有咩分別
一個人唔鐘意你可能係個人問題,但十幾個人都唔鐘意你,你自己檢討下啦,如果情緣會長有問題就唔會咁多人幫佢
同埋上面個D圖全部都唔係佢自己本人既圖,只係將人地既對話擺左上黎

EXP
381 點

趣圖分享勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 麻雀勳章

自己唔出面,借刀殺人.....!!!!!!

補充內容 (2014-3-27 00:02):
呢句野係話樓主架~你除左POST人地電話對話仲有咩貼?

EXP
594 點
比凸 發表於 2014-3-26 23:55
開POST呢個人係晴空就叫"Hong",以前係情緣閣既,近排佢係情緣閣無論wechat群,公會頻,RC頻都多次向其他人作出 ...

你覺得佢無問題 5使係咁打比我la 由佢放係到lor 無影響既~ 反正係好事黎

EXP
594 點
比凸 發表於 2014-3-26 23:55
開POST呢個人係晴空就叫"Hong",以前係情緣閣既,近排佢係情緣閣無論wechat群,公會頻,RC頻都多次向其他人作出 ...

不滿我?串2句就踢我出rc?玩左咁耐串2句就踢  平時你地串我叫雞咁點計 我都當無野la
小氣到^^

EXP
96 點
好吾好 呢個觀點好個人 我個人覺得吾好:)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
47 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

IamAzYui 發表於 2014-3-26 23:29
泥D唔係私人,自己影自己電話,post出泥叫大家小心d!如果你話咋,泥D都係私人,咁facebook泥D叫咩好- - ...

你有冇眼6樓講既野? D圖唔係佢本人係將人地d圖放出黎...咁仲唔係將人幫私隱擺出黎係咩?咁係叫咩?-.-

EXP
96 點
牛奶貓 發表於 2014-3-27 00:07
你覺得佢無問題 5使係咁打比我la 由佢放係到lor 無影響既~ 反正係好事黎

..我打比你叫睇下 系咪真系有好多圖未post 叫你快D post咋
怕?.?我都吾明我要怕乜?.?

EXP
594 點
比凸 發表於 2014-3-27 00:20
..我打比你叫睇下 系咪真系有好多圖未post 叫你快D post咋
怕?.?我都吾明我要怕乜?.? ...

係咪盲左 上面咪講左上傳空間每日有限囉  5識字? 爆左上限點post呀 聽日先繼續ok?

EXP
594 點
聽日唔好好似今日咁又叫呢個又叫個個黎煩9住我就ok  

EXP
96 點
哦..你又話我怕你?.? 我又想知你點解話我怕你
怕你我就吾敢同吹水啦 hong哥 等你好消息!
記得<每日五張> 你話既!

EXP
594 點
比凸 發表於 2014-3-27 00:26
哦..你又話我怕你?.? 我又想知你點解話我怕你
怕你我就吾敢同吹水啦 hong哥 等你好消息!
記得 你話既! ...

邊隻眼見到我話你怕姐= =你係無腦定盲~ ok la 一言為定

EXP
96 點
E...又要我post圖?

EXP
594 點
post囉反正我5玩晴空既 5似你地咁 無左晴空會死得番晴空d fd 所以你盲目幫佢
算啦 5怪你 其實你都係受害者

EXP
96 點
其實你都既為我諗 你玩吾玩晴空關我咩事?
我識D咩人又要話你知?
有幾多朋友都要同你講咩? hong哥
我系咪受害者有冇需要你憐憫?

EXP
594 點
你入得黎我個post就關我事架la  個post我既 我點講都得 有言論自由架香港 你估呢到大陸呀
你唔鐘意咪自己出去開個post 話9我囉 我一定5會入去~ 比你慢慢話^^