AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3671|回復: 46
打印 上一主題 下一主題

oh my god......做咩要改雲狩禾 :( [複製鏈接]

EXP
958 點
樓主

技能
1.        調整王怪暈眩技能發動頻率下降。
2.        修正雲狩技能【流星射擊】距離過長問題。

眼見雲狩戰場甘威水~

點知其他玩家 就覺得~ 既然你覺得 雲狩甘勁咪自己升返隻囉 ~

於是......我真係升左隻 +10 雲狩出來 ~~

嘩~ 的確戰場秒人秒到爽 yy ~ 係d 主要通道掛流星 ~ 爽到不得了 ~

.........

點知今個星期台灣真係改.........gm ..... hk 可以唔跟嗎 >.<

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
988 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

你係咪傻架?
你玩得咁爽既期間
有無唸過其他人?
做人就唔好太自私
我自己都有玩雲狩
咁又點
調整技能就梗架啦
唔係咁多人發表意見黎做咩?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

台灣既修正是bug修正,修正番流星實際距離同文字說明不符既問題

EXP
958 點
kins8553 發表於 2012-5-4 09:11
你係咪傻架?
你玩得咁爽既期間
有無唸過其他人?

我只係覺得...... 講左 流星 好強~ 講左好耐都唔改 ~

到我自己升返隻 +10 ~ 佢就改 ~

我要玩 雲狩 online ar >.<

d人話有本事自己升隻 ~ 依家正投入雲狩 online ~ 鬥射鬥秒架麻 >.<

我要玩 雲狩 online ar >.<

EXP
958 點
pgchicken 發表於 2012-5-4 09:55
台灣既修正是bug修正,修正番流星實際距離同文字說明不符既問題

甘即係有無改短到 @@?

因為本身寫 40公尺 ~

係改 文字變 50 公尺 ~ 定改流星做堅 40公尺 ??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

badbear 發表於 2012-5-4 10:02
甘即係有無改短到 @@?

因為本身寫 40公尺 ~

好似係變番40尺,總之個實際距離唔會超出文字說明

EXP
958 點
甘都好d ~ 可以繼續雲狩 online

EXP
958 點

gm 咪話開新職既 ^^

爆多小小料比大家知~ 期待下都好啦 ~

EXP
61 點
依家只係將BUG修正~變返正常距離~其實本人覺得仲未夠!
佢既攻擊力根本沒有降低!好似樓主話齋!係d路口位放幾個雲狩!
咩都死啦!距離短左都仲未可以完成解決個問題!
幾個雲狩向唔同方向射流星!都係避無可避!
所以攻擊力都係一個重要既問題!

EXP
958 點
bb10230405 發表於 2012-5-4 10:39
依家只係將BUG修正~變返正常距離~其實本人覺得仲未夠!
佢既攻擊力根本沒有降低!好似樓主話齋!係d路口位放幾 ...

你改左~ 甘d雲狩玩咩 >< 唔通一下一下炮轟打到天光咩 >.<

有玩家都講啦 ~ 你可以入抗石~ 3 抗飾品 ~ 玄祭又有無敵 ~

或者 你兜路行囉 ~ 呢d係遊戲攻略來的 ~

可以甘講~ 只要你埋到身 ~ 你 99% 會贏雲狩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

badbear 發表於 2012-5-4 10:28
gm 咪話開新職既 ^^

爆多小小料比大家知~ 期待下都好啦 ~

我地都仲未收到消息

主打遊戲
晴空物語
EXP
1860 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

badbear 發表於 2012-5-4 09:59
我只係覺得...... 講左 流星 好強~ 講左好耐都唔改 ~

到我自己升返隻 +10 ~ 佢就改 ~

自私既諗法 .

EXP
61 點
badbear 發表於 2012-5-4 11:12
你改左~ 甘d雲狩玩咩 >< 唔通一下一下炮轟打到天光咩 >.<

有玩家都講啦 ~ 你可以入抗石~ 3 抗飾品 ~ 玄祭 ...

樓主咁講我又唔同意wo~首先炮轟攻擊力一d都唔低,一定唔洗打到天光~人地神巫既火刃都係咁打
~點解你地唔得?第二~你地可以更變武器屬性~你確定我上曬抗一定上中你果隻?你一定秒唔到?
其實e隻game既職業已經攪到"立立亂"應該玩物攻既職都玩埋術攻!職業分野完全失衡!應該玩術既職變到毫無特色!慢慢地沒落,絕種
~官方其實應該可以做d野~平衡難做唔代表做唔到!!我唔知樓主係唔係堅練左隻雲狩!
但其實我聽得出一d諷刺意味。官方應比玩家睇得出更有誠意去處理&改動!有d沒落職業係無罪架!佢地都想有佢地既生存空間!

EXP
958 點
bb10230405 發表於 2012-5-4 12:00
樓主咁講我又唔同意wo~首先炮轟攻擊力一d都唔低,一定唔洗打到天光~人地神巫既火刃都係咁打
~點解你地唔 ...

物攻~轉術攻係因為 坦職既 75%減傷太強 ~
當然 ~ 你都可以全抗 75% ~ 不過好困難囉 ~ 要放棄攻擊力&爆擊

我只可以建議~ 叫官方改 ??? 不如自己升隻啦

你升多隻 ~ 就知道係咪真係甘強 ^^

EXP
1160 點
改返正常技能說明既40公尺就夠啦,攻擊力本來就個個職都有招主力...

真係改低攻擊力,咁就全部職都要改~

EXP
61 點
卍xx鼠xx卍 發表於 2012-5-4 13:50
改返正常技能說明既40公尺就夠啦,攻擊力本來就個個職都有招主力...

真係改低攻擊力,咁就全部職都要改~{:fu ...

有邊隻職可以一下就秒!?刺果D都要打2下先得啦!你唔使行埋去!遠遠就一下ko~你咁講神巫果d火刃食蕉都得啦~咩主力技!
直情係暴力技!

EXP
603 點
bb10230405 發表於 2012-5-4 14:22
有邊隻職可以一下就秒!?刺果D都要打2下先得啦!你唔使行埋去!遠遠就一下ko~你咁講神巫果d火刃食蕉都得啦~ ...

講真-.-
云守係戰場咪勁到不得了囉-.-
你出返黎.. 同佢係傷之心隻抽啦.  勁鬼咩..
個個職都有強有弱架啦.. 有邊一隻GAME可以真係做到"職業平衡"?
武尊夠一下音速秒人啦-.- 又吾見你講,,
刺客有必暈. 又吾見你講..
云守比人埋到身咪又係死 !
陰師比人埋到身. 都可以反死人
力士又120~130%反傷

不如你自己玩下云守先啦..
自己吾係玩云守. 就想改弱人地..  夠吾夠自私?

dizidizi511  玩技術吧 ~-~  發表於 2012-5-6 06:38:44
lovemaster  你有無玩過刺客?必暈?定你想講驚魂.有驚魂又點.單挑就有用  發表於 2012-5-4 17:51:23
鍾你兩槌o口o  讚  發表於 2012-5-4 14:44:40

EXP
61 點
七夕乂 發表於 2012-5-4 14:38
講真-.-
云守係戰場咪勁到不得了囉-.-
你出返黎.. 同佢係傷之心隻抽啦.  勁鬼咩..

首先!雲狩本人都有一隻!我並唔反對你既講法!但戰場係一個公平競技既地方!,霜森PVP係私人活動!

咁雲狩你地都好識揀強既地方wo!你講果d職業係一下秒!但人地都開飛過尼先可以秒!佢飛過尼都有危險性!雲呢?射完仲可以走人無仇報!如果佢係戰場減弱!係單P加強,你願唔願呀!?心照啦!師兄!難唔代表做唔到!
玩家咁多意見!多少都有d頭緒掛!?唔好講到我一面倒!職業係有強弱!但唔代表可以比你亂尼!全部沖裝既玩家都有權利強!點解你就可以揀係戰場威!?因為你可以唔接受PVP!所以你就話單P廢做藉口!?咁其他職都揀單D弱啦!反正可以唔接受嘛!單p無咩獎勵!戰場唔喜歡打既人都要去年因為有稱號!有幣!唔好同我講其他職業!但咁多人都就雲狩既流星尼講!GM都要開POST討論!咪話同我講係咁O岩用雲狩做例子呀!?

EXP
603 點
bb10230405 發表於 2012-5-4 15:06
首先!雲狩本人都有一隻!我並唔反對你既講法!但戰場係一個公平競技既地方!,霜森PVP係私人活動!

咁雲狩你 ...

而家係你拎其他職出黎比-.-
我咪拎其他職業既優勢講出黎._. 你又話呢到集中講云守..
咁好難比較姐a_a
你講到云守戰場咁勁.. 點解戰場排行榜 頭8名仲有其他職係到?

你要講云守招技太勁.. 個個都可以一齊升返隻云守出黎專打戰場都得-.-
你話近攻閃埋黎有風險.. 喂-.- 云守夠要企係到射流星啦.. 就完全冇風險?

EXP
958 點
七夕乂 發表於 2012-5-4 16:03
而家係你拎其他職出黎比-.-
我咪拎其他職業既優勢講出黎._. 你又話呢到集中講云守..
咁好難比較姐a_a

無錯~ 你講得好岩~

殺人榜入面~ 頭10位得8個位雲狩之麻 ~ 又唔係10個 ~真係 頭 100個都係雲狩 再嘈都未遲 ^^

無人叫你唔入抗架禾 ~~ 全身 +10 ~ 75% 抗 ~ 谷到 13000 hp up ~ 應該頂到的 ~

水色咪頂多 殺 8個~ 起馬我未見過 殺 10個 ~

戰場流星勁 ??? 我秒唔到 75%抗 塔王囉 ~~ 我秒唔到 20000血 50%抗 狂衛霸星囉 ~~

頂多咪秒殺 天道 ~靈仙 ~ 龍牙~雲狩~ 御靈~神巫 ~玄祭~ 舞月 ~之麻 ~ 又唔係秒殺晒全game所有職

真係覺得雲狩勁 ? 自己又升隻鬥射囉 XD