AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2356|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

昨日既回憶,明日既約定 to aR林 [複製鏈接]

EXP
59 點
樓主
角色名稱:aR桔
伺服器:醜小鴨
尋人啟示:
              上年既暑假係我重玩童話既日子,神推鬼撞之下入左你既家族,但係我就一開始就暪了大家既一件事,令我最後自己向你坦白,幸好你十分明白我,則冇怪我   慢慢我地會傾下自己生活既小事,對大家既了解都愈來愈深,回憶則愈黎愈多   
               做任務前既準備---係桃花樹下拍低回憶
                         一齊食3文治變成卡拉龍之後用跳舞卷做出一致既動作

一齊係ser1既彩虹城商場擺檔,務求有緣人既出現把我地既貨物買走
回憶之多,你我心中有數,可惜離別則係我開始form5生涯既時候來臨  你說你也會暫離童話直到我回來  我相信我地之間既成諾會實現 係1個月前我重玩童話 當時既你話你賣完另一隻online既ac之後就會同我一齊玩 我宜家每一日都會睇住好友表 等緊你on....
           如果你見到我呢篇野 希望你無論賣唔賣到都玩童話啦 因為童話真係有好多開心既回憶!!

卡拉龍之舞!

彩商之等待

桃花樹下之合相

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
8 點
哇,好假牙>0<,點做到架:)

EXP
59 點
原帖由 帥小希a3a 於 2009-9-4 21:09 發表
哇,好假牙>0

全堅嫁wo

EXP
4 點
真的是真!??

EXP
1 點
我黎左啦~

哈哈!之前同你玩真係好開心呀
一齊做任,一齊傾計~
我仲記得暑假晚晚同你玩到好夜~
始終以學業為重,我明白架`
當日我地就咁分開左!
不過你同我既童真依然~對童話唸唸不忘.

哈哈.....我好反就會同你玩架啦!:lol

EXP
59 點
你唔好只係叫你表弟幫你on啦--