AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: pgchicken
打印 上一主題 下一主題

[官方] 新增一轉技能、三轉技能戰場禁用、技能調整意見收集區   [複製鏈接]

EXP
326 點

此文for官方
改得幾好,一炮秒人點都要少少時間回氣儲炮,我自己都有隻狙,但我fd同我講一個職業唔係得一招技能可以玩,我自己考慮過都認為呢個職業可以多完化d,有睡眠,有暈,有驚魂,仲有陷阱,又可以高輸出,改重炮仲有好多技可以用,呢d技能對隊伍都好有幫助,至於新一轉技能覺得可以多番5點技能點,可以整d收集任務取得道具去換取,有付出就有收獲,起碼多d野打下,唔會無野做,最好set收集量到9999個d,話曬都技能點,呢個數量算正常,最好新手都容易取得,可以賣俾老手起家,同埋換一技點點set要俾幾百至一千金,借此回收金,禁應該會耐玩d
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

DENNIS 發表於 2013-1-2 09:46
手機編輯有問題。繼續。

公平?你同我講公平?我撐75%抗全身加十開埋mp盾都係比一隻全第加五鳳狙一野射 ...

點解你唔諗下 官方係未要加強 其他職 既防衛能力,而唔係限制人地既攻擊呢?

你話我知 除左鳳炮 ,鳳狙有邊招技係真係打得死人

EXP
55 點
tszfung0730 發表於 2013-1-2 10:14
點解你唔諗下 官方係未要加強 其他職 既防衛能力,而唔係限制人地既攻擊呢?

你話我知 除左鳳炮 ,鳳狙有邊 ...

咪就係,唔同用毒陷阱毒死佢咩

主打遊戲
晴空物語
EXP
1860 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

鳳狙本身隻職系靠1招重炮打野 唔通你要佢拎雷牙去打怪1下1下打?
大技廢又冇範圍技 得招甘既訓箭 仲要1下就醒 甘拎咩打副 -.-
依家整好哂d黎先黎改鳳狙 同呃錢差唔多... .
減mp又系太離譜-.-吧 減90%又冇得用道具.. ?又話要食咩濃縮水又mp杖..
鳳狙冇重炮 點刷64副= =真系唔好玩啦 .. del鬼左隻職佢算啦 每人賠返一百幾十萬金(個人幻想

結論: 鳳狙打副保持正常
戰場就禁<全部職>大技, 至少唔會1下炸死一堆甘掛

EXP
55 點
我唔係話唔想公平但玩online一定係唔公平嫁啦
係唔係改左鳳就一定公平先?
刺客依然暈9秒 塔依然咁硬
無錯人係自私,so係我鳳狙爭取唔好改既時候
塔恨不得我地隻職冇埋添

亂堂政  塔皇盾已改,請爬文,1樓巴哈條LINE  發表於 2013-1-2 18:22:36

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

For 3c ,你咁樣都唔叫吠?

你地防咁勁 我地都冇嘈你地咁硬啦 我地就真係冇吠喇 係你宜家嘈我地攻勁

再者你地塔下修既幅度 唔多 咁你地緊係唔嘈啦

如果多 你第1個出黎嘈呀 傻仔

3C.  咁多假設性既問題既.. 同埋何謂多呢? 防高係坦特色 輸出高都係鳳狙色 改左鳳狙依然最高輸出 我都唔讚成鳳狙打戰場外就修技 唔講你睇下我話你乜先   發表於 2013-1-2 11:08:46

EXP
1100 點

你搵盆水 照下自己係人定係狗先啦 話我地吠 其實就自己起度吠

EXP
1100 點

For 3c ,你繼續捉丫....

唔夠人講就話 何謂多,又話人地假設性問題

防高係坦特色 輸出高都係鳳狙色 改左鳳狙依然最高輸出

姐係話改鳳就得,改坦就唔得?
同埋其實你知唔知改左d乜 改左輸出率嫁傻仔

EXP
1100 點

我一直都冇講過關定唔關戰場事,好似係你唔睇清楚問題wo

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

究竟玩全+10既塔王多定全+10鳳狙多?
塔王唔全+10真係可以講係唔勁囉
但鳳狙呢?

唔好一味係度講鳳狙下修啦
因為你地就想+得5既就狂秒人
驚改左冇得秒

而事實上其他職上修係因為過份廢囉

EXP
1100 點

算把啦 唔同你起度9up

人地話你地塔王都唔係下傷好多,你又話何謂多

根本冇得嗌,你永遠有你既同理既

最後就塔王無敵,連鳳狙都打唔到

咁就岩晒你心意啦

EXP
55 點
又係+5秒+10呢D廢話
聽到厭

tszfung0730  d人淨係識講個別例子 真係煩到嘔  發表於 2013-1-2 11:22:52
tszfung0730  哈,其實我都唔係+10武 +10裝,我都秒唔到塔王既T^T  發表於 2013-1-2 11:22:17

EXP
802 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

確實鳳狙職太過了
我同意把鳳狙職修改一下
...但並不建議3秒內無法使用任何道具
畢竟這技能不像其他技是固定的消耗mp量,而是要改成-90%mp,假如靈力值高的話90%算是很吃重的.
而且使用任何道具原本就已經有cd了...還要加多3秒對鳳狙來說有點惡

至於3轉大技禁用的哪....感覺很不公平啊
要是一起齊齊在戰場中禁用3轉所有技能,不然大家一起能用吧
好像我這類只能靠大技偷雞的玩家...沒大技不如不要打戰場了
反正進場不過是送殺,只會不斷被遠攻的玩家追殺

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

tszfung0730 發表於 2013-1-2 11:18
算把啦 唔同你起度9up

人地話你地塔王都唔係下傷好多,你又話何謂多

1p1 鳳狙實贏到塔王
係睇你識唔識玩姐
不過睇你都.........

EXP
55 點
又係廢話
你食野實飽肚嫁
係睇你肯唔肯食野

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

可唔可以尊重下個post,唔好變成小學雞大戰呢?呢到唔係2000fun

芭比貓  關2kf咩事=_= 不過d人真係唔好係到嘈最好  發表於 2013-1-2 21:34:12
提淽  各有各意見,我都問左佢地唔系GM憑乜野覆.旦有D人硬系要覆你先開心=.=  發表於 2013-1-2 15:50:33
tszfung0730  我發表左自己既意見 係佢唔滿意人地先話人地  發表於 2013-1-2 12:50:43
tszfung0730  我發表左自己既意 係佢唔滿意人地先話人地  發表於 2013-1-2 12:49:58

EXP
1415 點

pgchicken 發表於 2013-1-2 12:35
可唔可以尊重下個post,唔好變成小學雞大戰呢?呢到唔係2000fun

不如你快小小下決定好過啦
點都會有班人退岀架啦

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

提淽 發表於 2012-12-31 20:02
你反唔反對關我乜事?唔需要同我講嫁WO

我都唔需要你因為睇到我講戈句,而理你有乜感受嫁WO

你話一個人無禮貌係一件事...你話人無家教係罵埋人地屋企人
呢樣野你唔好得去邊...
既然已經有90%既人反對, +15已經唔需要再提
除非你覺得鳳狙下修會令果90%既人有一半出黎讚成的話, 你可以整多份問卷出黎
夠人支持, 有錢賺隻game實buy你, 前提係你整左出黎之後

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

3C. 發表於 2013-1-2 11:50
1p1 鳳狙實贏到塔王
係睇你識唔識玩姐
不過睇你都.........

隻隻職都有好有壞架啦 狙都一樣比人秒 唔好搵塔做例子啦  打御0 佢開哂mp盾 火盾 我都比佢ko左 你話狙好屈 我真係唔覺佢好屈 只係一隻冇用的職業 帶唔到人升 錢又搵得小 塔最小可以搵下錢 打下副咁 就算唔打戰場 咁狙有咩做? 招技廢到咁 副又唔洗打 戰場都唔洗打啦 -90%mp 佢3秒冇得食水都算 仲要90%mp 先係最大問題 新技 又唔係勁得去邊 我覺得隻game應該新增幾招大技比隻職用下囉 最小比佢帶到人升先 帶唔到唔緊要 可以自己打到y位已經夠了

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

• iamahtung 發表於 2013-1-2 13:27
      你話一個人無禮貌係一件事...你話人無家教係罵埋人地屋企人
      呢樣野你唔好得去邊...
      既然已經有90%既人反 ...

呢位阿姐,我唔知你有冇爬文拉.系邊個話人on_先嫁?

你甘大個人,明咩叫人點對我,我點對人嫁可?

仲有我已經講左叫其他人對我句+15唔洗甘認真,

你仲拎黎講?你冇爬文仲好意思同我講?

何謂台版還台版,港版還港版?基本制度不一,甘點解香港要跟台灣下修阿?

甘系咪台版有時出既野,又唔見港版跟晒台版甘出?

唔好既就跟?呢d叫公平?對玩緊而又為鳳狙好既人公平?

大家打既意見出黎都系想比官方知,等官方決擇姐,有乜問題?

仲有你有冇睇官方叫我地唔好將呢到變成小學雞大戰?

你仲專登覆我?你有乜企圖?仲要系為其他人而抱不憤?我就不嬲和平開既,人不犯我,我不犯人甘囉

旦宜家想搞事果個似系你多d啵