AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: edmund2009
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 鳳狙已下修   [複製鏈接]

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 00:15
廢左收黎托? 你都幾有腦

我幾時有話過想你甘講? 系你諗唔到野要講,系到幻想人地想你講?

就係因為鳳狙太勁先多人玩  而家改弱d 明幫你減少收裝時間

甘戰場多3秒  其他照舊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 00:16
嗯 d人未玩過 就係到嘈 我最hate ......

其實隻隻職要整好都唔易.........唔單只係鳳J
齊一套金裝其他職都唔易
鳳金貴唔係出得小,,,,,係多人要 所以變小左 點解多人要....-.-你都知啦^.^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

呀FunG 發表於 2012-12-29 00:17
我從來都冇話鳳狙係要黎打裂
單體同埋指定範圍係兩樣野,呢樣係事實
同埋我真係唔明點解你會問我係唔係覺 ...

甘系因為你冇能力跟到姐

小學程度既思維 我唔會怪你嫁WO

仲有我完全冇引用過你講既野.唔該你唔好搭爹拉 唔該

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 00:14
甘係多人玩先難收 想易齊金裝 最好廢左招鳳炮佢 即刻無人玩  大把裝比你收  
你都係想我甘講姐  
而家又 ...

問題唔係佢有冇改廢隻職的問題 係有玩鳳狙既人 好似覺得比人昆既一樣 咁佢改 開頭就唔好出d影片引人玩隻職啦 咁樣好衰姐......咁點解要改依隻職d技先? 又唔改其他? 我想講塔一樣可以好屈^^

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

kelvin5a24 發表於 2012-12-29 00:14
點解反對改弱鳳狙@@?

因為咁真係唔公平
其實水水bb講既野我好同意,人地用咁多人力物力仲有時間升好一隻人先改廢,咁真係會有一種俾人昆既感覺

另外你話我小氣都係咁話ga啦,我只係講個客觀既事實出黎都要咁樣俾人一句頂埋黎,sorry,但我真係會嬲

EXP
417 點
其實鳳狙打裂又未必唔得既,普攻一下其中一隻怪引一大班怪,放睡魔陷阱,重炮,唔死?開寵暈佢5秒,或者有強雷震暈都OK,射多炮,OK

EXP
603 點
kenny=) 發表於 2012-12-28 20:10
你咪又係自己玩緊鳳j係度嘈

認同

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 00:18
其實我想講呢 我隻鳳狙連普通怪都頂唔到 清怪速度同升lv 勁慢 我入組打公會任都比人歧視左一陣 問我打得快 ...

而家勁人 仲組咩隊升 到去2轉  個個都開塔王帶ge la 個個開鳳狙都係想秒殺其他玩家姐  但係其他玩家都係人 一野比鳳狙秒殺  技都未開就死左 你有無諗過其他玩家ge感受

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

yynojj 發表於 2012-12-29 00:18
就係因為鳳狙太勁先多人玩  而家改弱d 明幫你減少收裝時間

甘戰場多3秒  其他照舊 ...

冇話幫唔幫既 , 戰場又對我冇影響既. 幾多人收都一樣要收嫁拉=]

甘你咪問下其他專用鳳j打戰場既人願唔願意囉

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

提淽 發表於 2012-12-29 00:20
甘系因為你冇能力跟到姐

64樓叫冇引用過我既野,好野,我無話可說

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 00:20
甘系因為你冇能力跟到姐

唔好人身攻擊ok ?
理性討論

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

呀FunG 發表於 2012-12-29 00:21
因為咁真係唔公平
其實水水bb講既野我好同意,人地用咁多人力物力仲有時間升好一隻人先改廢,咁真係會有一 ...

多謝 終於有人明白我想講咩 我又唔係最勁既鳳狙(我未有哂金裝) 改左對我冇咩影響 但唔該你們唔好咁自私啦 有d人比人昆左玩鳳狙 真係會好慘......

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 00:20
問題唔係佢有冇改廢隻職的問題 係有玩鳳狙既人 好似覺得比人昆既一樣 咁佢改 開頭就唔好出d影片引人玩隻 ...

其他職已禁大技

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 00:20
問題唔係佢有冇改廢隻職的問題 係有玩鳳狙既人 好似覺得比人昆既一樣 咁佢改 開頭就唔好出d影片引人玩隻 ...

算拉   有d人道不同就不相為謀吧zz

最憎d人3唔識7系到搭爹..明明就唔系同緊佢講野lol

可5可以唔好甘自戀?

EXP
603 點
提淽 發表於 2012-12-28 20:46
GM大大..好老實甘講

原因有2個:

你講得岩,正因為有加十五所以防同buff都有正比,同加十相差吾大

EXP
1611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

算啦~.~咁樣嘈落去hk應該唔會跟TW改技
希望GM可以認真諗下 整個2全其美嘅解決方法出黎
鳳J們亦都明白我地唔係針對你  只不過係e家嘅情況太屈 希望你地可以顧下其他玩家嘅感受 站離鳳J嘅角度出法 用第2個職入戰埸睇下 1lv嘅你入戰埸都會明點解e家變左做鳳J物語

EXP
1027 點

水水bb 發表於 2012-12-29 00:24
多謝 終於有人明白我想講咩 我又唔係最勁既鳳狙(我未有哂金裝) 改左對我冇咩影響 但唔該你們唔好咁自私啦 ...

我明,事關我玩過第二隻game都係因為所謂既平衡搞到我隻人變左做垃圾...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

呀FunG 發表於 2012-12-29 00:23
64樓叫冇引用過我既野,好野,我無話可說

甘我想問? 我有直接引用你的麼?

如果冇直接引用.甘仲唔系你對號入座?

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-29 00:24
算拉   有d人道不同就不相為謀吧zz

最憎d人3唔識7系到搭爹..明明就唔系同緊佢講野lol

討論區for討論  想同某個人 傾計請pm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-29 00:23
唔好人身攻擊ok ?
理性討論

其實冇乜興趣同你地2個傾.我只系由頭到尾同水BB傾緊U SEE?

唔好話人唔人生攻擊拉呢點跟本不到你理!

理唔理性也不需要你提醒=]