AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: pgchicken
打印 上一主題 下一主題

[官方] 伺服器合併預告(請集中此帖討論,其他一概刪除)   [複製鏈接]

EXP
22 點
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
22 點

EXP
22 點

EXP
449 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章

dllmcfh 發表於 2013-1-21 15:12
第2
佢人流少左點解阿
因為使用介面越改越難用

其實我相信..
海ser個邊o既人會買金 而需求5會下跌..

EXP
22 點

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

合完SER後我覺得所有有關金既價格都會跟番舊ser
例如而家舊ser係50金一粒exp波波,合完之後都係50金,唔會低左或者高左

EXP
79 點
dllmcfh 發表於 2013-1-21 15:12
第2
佢人流少左點解阿
因為使用介面越改越難用

其實我唔明你所指既因為使用介面越改越難用
係指繄乜野
而職實力方面我上面答左你

人流少 合ser 係冶標唔冶本
其實gm合ser係想由兩個少人流既地方
集中係一個地方令到佢集中d
而你話係冶標唔冶本  請高手指教有咩方法可以解決

無可否認要海ser追上森ser最有錢最強既部份玩家 係好困難既事
但森ser一樣有同海ser一樣進度既玩家
而你下下吵話追唔到最好既玩家進度既 咁無得嗌海ser的確係泥方面慘

最後我好想知 你d經濟學係點樣人多左 反而需求會變低

EXP
22 點

EXP
449 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章

dllmcfh 發表於 2013-1-21 15:37
本身唔洗買金
then gm 一個【詞語過濾】 決定所以就要大家齊齊俾多d hkd
去妄想追舊ser既實力?_? ...

咁無計嫁
您打得機要勁要靚既就要洗錢嫁拉
無一隻game5係咁嫁喎= =
您又想追到人又唔想洗錢 咁不如您5好玩啦

六級天王會員

..``×*パペット猫-`♥ˇ×

主打遊戲
參天律
EXP
2529 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

淚小雲v3v 發表於 2013-1-21 14:38
wow 表達下自己意見又無睇一陣係咁比你兩位話 0n9
講真表示下意見姐 洗唔洗係咁人身攻擊呢
完全唔 ...

計清楚d野先講拉 合ser點睇我地小左2陪金 姐係1蚊只值5亳
加上2個SER出個時間都唔同...
我覺得要佢補償係好合理囉
同埋上次合ser都有補償- -
今次只送依d 真係要唔要都擺 我情願我比5個波+3個防爆 比反合SER虧左個幾千金我!:@

EXP
534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

呀FunG 發表於 2013-1-21 15:38
合完SER後我覺得所有有關金既價格都會跟番舊ser
例如而家舊ser係50金一粒exp波波,合完之後都係50金,唔會低 ...

我又吾係甘睇v___________v
賣exp個個梗係想價錢高d,自己搵到多d錢拉
但係合完之後森s買exp d人清楚海s價係低d
例如合左之後一個森s ge人互p叫 放exp波 50=1 意密.
海d人e+收exp波最多35g,森d人又清楚海s價低d ge時候
仲有冇人會密放exp波50=1個人呢:X?

EXP
79 點
芭比貓 發表於 2013-1-21 15:52
計清楚d野先講拉 合ser點睇我地小左2陪金 姐係1蚊只值5亳
加上2個SER出個時間都唔同...
我覺得要佢補償 ...

其實今次合ser 海ser係最大受害者 係無可否認
補償我都覺得一定要既
但我之前都講過 我自己覺得今次補償比之前既好 所以覺得算唔錯
其實都只係我自己覺得表達下出泥姐 又唔係逼人一定要認同
但結果就比佢係咁人身攻擊

EXP
22 點

EXP
169 點
笑佐 玩新ser吾系貪佢新點解要玩?
玩到一半又話合番舊ser 當新ser d人水魚?
咩用時間堆 堆你 老 版咩 你比番甘耐時間我地海ser 甘到時咪合囉
借用樓上甘好既例子 我系中超可以打前峰隊長大正選 點解我要去英超做後備?你系咪腦殘?
我就系貪可以做前峰隊長大正選先去中超 你e家又話一定要我踢英超 甘玩咩?轉行囉

補償?我殺 佐 你全家補番2000w比你好無?人都死佐啦 帶腦出街啦
合ser我地海ser硬食 你仲要聊我地 系咪太犯 賤?

我地海ser想要補償?我地吾想合ser咋? 合佐得益咪森ser囉 就等於你拎1w 港幣去印度隱居 話吾定夠你食幾年
香港?食jj了
咪 on 9當有趣

EXP
22 點

EXP
22 點

EXP
79 點
dllmcfh 發表於 2013-1-21 16:12
D 人買唔起 咁都包埋係需求到:)?
職業實力完全唔平衡 個ser太lag不嬲都係令到少左人玩既原因
職業實力岩 ...

有補償又吊 無補償又吊
依家你地好似為吊而吊咁

泥兩句說話係我見到你地之前未有exp同防增補償
又係咁吵話無補償
依家補償比你 又話泥d係垃圾而繼續鬧
所以產生出泥既感覺  

而補償既物品方面 我都講左n次
我係用之前補償既野同今次比較所以個人覺得算唔錯
如果你話唔係既
ok fine 我錯
但我龜縮? 表達個人意見就要龜縮
唔好意思我諗我唔會囉

你話要2個ser公平  到泥個時間要咁做根本就更困難
要追番lv方面  比一個星期exp 送埋exp x5 可能你會話根本追唔到
但我覺得gm都盡左方法
沖裝方面 送埋防增比你  可能真係數量太少 一失敗=無送過
泥樣無得嗌
但總括幾方面我覺得今次補償算係唔錯
但我無講過 3粒防增 益你地啦

EXP
139 點
GM GM
合ser 只有海之國ser補償經驗加倍到300%+EXP成長球(不可交易)x5及防爆增幅水晶(不可交易)
我覺得對1些森ser未70lv的玩家不公平
希望得到相同補償

EXP
79 點
dllmcfh 發表於 2013-1-21 16:18
醒少少就唔洗俾人叼:)
又唔爬文 唔知頭唔知路就係到出聲
大大聲咁話為叼而叼:)依家又冇左影

或者我真係一開始觀點錯左
咁少野根本唔足夠當補償

但我有一開始就撩交嘈
我由頭到尾都好平靜咁想表達下意見
而句依家你地好似為吊而吊咁
我係覺得當時討論既情況係咁所以表達出泥
1.無指名道性 2.禁回復任何人
我就真係好想知我一開始邊個說話導致令你覺得我係想撩交嗌
同對你有人身攻擊呢
我既意見你覺得錯既. 無問題 你講出泥我會諗下
但好似係你一開口 就問我訓【詞語過濾】醒未 同開口埋口都0n9仔先囉
依家反轉頭話我想撩交嗌

EXP
32 點