AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: edmund2009
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 鳳狙已下修   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

3C. 發表於 2012-12-30 20:45
真係唔明你2位
理據乜到冇 就講埋D9唔答8既野...唔好活係自己個世界啦

我冇興趣睇你呢件膠兜自以為好有道理既意見囉

自己講唔過人就話人轟炸論壇?想引我笑?

你回多句都已經系阻住個地球轉拉.低_仔

難道你覺得自己講野有POINT過人?

回多你一句都有失我身份啊.根本你就唔系人,你系1個犯眾憎既DOG

唔好系甘追住我黎吠喇,我驚驚嫁

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

其實你有冇爬文?

話不投機就咪再追住我系甘吠喇DOGDOG

我唔想變成你同我既罵戰POST影響其他人囉

冇意義既野就咪再講拉,你煩唔煩

果然系出左名犯眾憎

仲有啊.你有你支持我有我反對.

就算你覆我講幾多廢話.系我眼中你講既野都系鬼話連篇

我可以講既系,唔岩傾就咪再追住我系甘吠

我唔會因為你講些小廢話就改變自己立場囉(請不要當自己系聖人)

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

都係1隻搵唔到point反駁既垃圾
講埋d野訓練緊我EQ

有道理既洗怕講姐

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

3C. 發表於 2012-12-30 23:43
都係1隻搵唔到point反駁既垃圾
講埋d野訓練緊我EQ

你有咩資格話人垃圾? 人生出來就要比你話垃圾? 你食錯藥?唔夠人講就話人垃圾 討論 咁認真做咩 話人垃圾 咁你係咩? 你好能勁? 唔夠人討論就唔好上agame

helix5b28  【詞語過濾】呀,我都唔能想爆粗架啦,你可唔可以睇下你自己up過d乜再打呢d野出泥2係好能好笑 你有咩資格話人垃圾?你不如睇下你自己罵人罵左d咩啦,好笑   發表於 2013-1-1 17:26:57

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-30 21:32
其實你有冇爬文?

話不投機就咪再追住我系甘吠喇DOGDOG

洗同佢講多咩? 依d咁既人 唔夠人講就話人xx 冇品到......

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-30 23:47
你有咩資格話人垃圾? 人生出來就要比你話垃圾? 你食錯藥?唔夠人講就話人垃圾 討論 咁認真做咩 話人垃圾  ...

佢屋企人真系養畜牲都好過養佢.

養佢晒米飯錢,睇佢人格甘低賤,唔怪之得犯眾憎.

仲要以為自己講既野岩晒甘,覺得自己就系王道?已笑

helix5b28  其實你ac係米比人爆左- -你之前講d野唔係咁,- -''e+好冇品囉  發表於 2013-1-1 17:28:00

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-30 23:49
洗同佢講多咩? 依d咁既人 唔夠人講就話人xx 冇品到......

佢之前比人開貼唱番轉頭, 就知佢人品有幾差喇

1開頭話人玩狙戈D先系自私?難道佢立壞心腸就唔自私?

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-30 23:52
佢屋企人真系養畜牲都好過養佢.

養佢晒米飯錢,睇佢人格甘低賤,唔怪之得犯眾憎.

洗唔洗咁呀 唔夠講就話人垃圾 佢不嬲出哂名乞人憎架啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-30 23:54
洗唔洗咁呀 唔夠講就話人垃圾 佢不嬲出哂名乞人憎架啦

呢個人既世界只存在得佢自己一個人嫁咋.

所以佢咪當左自己系皇帝,所有人要聽晒佢講野..

簡單D黎講.完全系自我封閉既人

真系登佢老豆老母可憐~生著個甘既仔你話佢將來前途有幾悲哀

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-30 23:54
佢之前比人開貼唱番轉頭, 就知佢人品有幾差喇

1開頭話人玩狙戈D先系自私?難道佢立壞心腸就唔自 ...

有口話人冇口話自己 打左咁多字出來做咩(都係想有人明白姐) 得番來就係比人話(垃圾)囉 希望晴空唔好有依d咁既人 佢一個好啦 唔好有第2個 唔想晴空比佢污染哂 自私? 我都已經回左好多次 (我又唔係狙最強個位 最大損失既唔係我 係玩狙最勁個位 我最多等耐d 攻小d咁姐 食多dmp水) 但我覺得佢係冇睇到我d回復就回我 好心佢咁冇心就唔好回

helix5b28  有口話人冇口話自己 呢句可唔可以你講番比自己聽下  發表於 2013-1-1 17:28:43

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-31 00:00
有口話人冇口話自己 打左咁多字出來做咩(都係想有人明白姐) 得番來就係比人話(垃圾)囉 希望晴空唔好有依d ...

佢仲要話我講野冇POINT WO 佢好有PONIT啊?

唔系支持佢個立場咪變左冇POINT囉.下話?=]

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-31 00:04
佢仲要話我講野冇POINT WO 佢好有PONIT啊?

唔系支持佢個立場咪變左冇POINT囉.下話?=] ...

唔支持佢既 就話人垃圾 岩岩佢先係另一個po 話吊我 我好能驚囉 我想問下佢夠鐘食左藥未

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-30 23:59
呢個人既世界只存在得佢自己一個人嫁咋.

所以佢咪當左自己系皇帝,所有人要聽晒佢講野..

打左咁多字出來 得出來就係比人話垃圾 咁我打咁多野出來仲有咩意思? 幸好有人明白姐 9唔答8 佢自己又唔係?^^仲有呢 佢最好就睇下精神科 我唔係講笑......

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-31 00:15
打左咁多字出來 得出來就係比人話垃圾 咁我打咁多野出來仲有咩意思? 幸好有人明白姐 9唔答8 佢自己又唔係 ...

我1開頭打甘多字海出黎都系想表達我既意見比官方知.

點知有條友話叫D玩鳳狙既人唔好甘自私?

其他有份玩鳳狙既人唔覆佢,系因為當佢無道.

我份人就系甘嫁喇,你話埋我份既時候,我實會奉還番比佢=]

做人做得佢甘犯賤,為乜?

有時真系面系人地比,假系自己丟囉

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

不如大家冷靜d
停止人身功擊啦

唔該唔好一路話人0n9一路叫人唔好人身功擊啦,
大家都有唔同立場好正常姐,
比小小尊重好冇?

水水bb  不如你睇番3c之前點回佢先啦 佢話人垃圾 咁佢算唔算人身攻擊? 唔支持佢就話人垃圾 咁佢咪仲冇品  發表於 2013-1-1 21:04:44
提淽  甘你就要問下條友先喇,邊個話人ON_先啊?邊個人生攻擊先啊?  發表於 2013-1-1 19:00:02

EXP
949 點

回204樓點評 唔好再點評了 直接回吧 咁佢有咩資格話人垃圾先? 我冇話過佢垃圾喎 仲有我回佢 我覺得唔洗諗得太認真 同諗左先回 反正打左咁多字海出來 最後咪又係比人話垃圾 你有眼見啦 有例子睇 咁我仲洗咁認真回? 我打左就唔會睇番自己之前打過d乜架啦 回佢既話 其他人就會既

EXP
949 點

回210樓 點評 我都回過同打過好多次 修改狙招技 對我唔會影響好大 最多等耐d 攻小d 轉下職玩囉 要討論應該係由晴空玩狙最勁既人出來講 唔係我 自私? 佢跟本就係 我冇話錯佢 佢已經認左自己係自私了 我相信你應該有睇番之前佢地回既野架啦?仲有我講多次 我回人唔會咁認真去回  特別係佢地 佢有佢反對 我有我支持 佢唔想討論既 就唔好回人