AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 23841|回復: 270
打印 上一主題 下一主題

[官方] 新增一轉技能、三轉技能戰場禁用、技能調整意見收集區   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
相信就黎有新一轉技能、三轉技能戰場禁用呢d咁OUT既消息,唔駛我講大家都知。

相關資料按我

咁一轉技能台灣就出左啦、三轉技能戰場禁用都就出,唔知大家點睇?

溫馨提示:台灣12月27號有針對部份技能做調整,詳細資料按我(借台灣forum一用)

以下開放討論(ps:有新技能都會好似台灣咁免費重點同埋低價學技能)

-瑚蝶菲丶  封大技o_o...? 五係嘛  發表於 2013-1-6 03:55:03
芭比貓  幾時決定好~~  發表於 2013-1-3 21:44:14
game9394  唉 那個刺客變強了 可以狂加血= = 反而鳳狙同塔皇就死得 大招比人封左= =  發表於 2012-12-31 12:14:46
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
2913 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

最好吾洗錢學技能

愛愛子  低價學技10銅都好正:P  發表於 2013-1-1 00:17:58

四級霸王會員

。✪‿✪。

主打遊戲
晴空物語
EXP
865 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

這是給版主的悄悄話,只有版主可以看哦!

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
2913 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

喂 鳳狙同塔皇變弱了= =(台灣forum的like5940說)

EXP
384 點
同台灣一樣免費重點同低價學技好呀:)
有D弱勢職d技改勁左十分讚同

六級天王會員

路過的小女孩

主打遊戲
新晴空物語
EXP
2913 點

亂堂政 發表於 2012-12-31 12:10

你是刺客???

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2725 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

好多人:s
留名

EXP
599 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

GM台版巴哈已經有鳳狙們聯署抗議,pgchicken版主可以自己去睇下•﹏•

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

marcohong95 發表於 2012-12-31 12:36
GM台版巴哈已經有鳳狙們聯署抗議,pgchicken版主可以自己去睇下•﹏•

有睇到,關於佢地講既聯署第三、四點我地會好好評估

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

鳳狙有硬直(CD)是應該的
如果覺得扣90%太屈(我諗咁樣都係想正長個CD)
咁不如轉做招技CD長D啦
輸出問題 改版後 鳳狙依然都秒到9成既職

我相信封3轉大技 而唔改凝神 鳳炮
冇玩鳳狙既玩家會好快咁走曬
只係剩番班鳳狙互射
到最尾有部份鳳狙網速機速唔夠人地快
亦會退出晴空

至於改技既話適用於戰場/水色/武鬥
唔係D人又話刷唔到副

EXP
599 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

pgchicken 發表於 2012-12-31 13:31
有睇到,關於佢地講既聯署第三、四點我地會好好評估

由此證明GM真係有聆聽玩家嘅意見~~≧﹏≦

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1340 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

我見射手既新技無乜用

除非佢比多幾點我

如果唔係出左=無出:(

helix5b28  加濃炮痛過炮轟  發表於 2013-1-1 00:39:34

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2454 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

三轉技能戰場禁用都5好啦~(靠e個秒人)   
一轉技能我覺得應該加多d技能點。。完全5夠,好多人話太多技能用5曬。。但是好多被動都好有用。。加埋技能用5曬是你個問題,我相信有人有能力使用。
鳳狙個問題我覺得加長冷卻到固定15s~30s就差不多

EXP
2159 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

射手
重砲型態
舊:命中與移動速度降低 15、16、17、18、19%
新:命中與移動速度降低 10%
不嬲都係降10%嫁啦 有改過咩- -

EXP
2159 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

射手
近身散射
舊:提高攻擊值43、79、120、164、204、246、290、335、382、431點
新:提高攻擊值85、160、240、328、408、492、580、670、764、862點
又係冇改過- -有咩分別= =

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

GM大大,公平起見不如跟番台灣出+15

等香港D鳳狙都可以拍得住台灣D鳳狙.

鳳狙隻職本身都已經夠勁,台灣仲要有埋+15裝

威力自然更猛,香港鳳狙職點同台灣比,對麻

台灣鳳狙是因為傷害太不正常(太高)..台灣GM先會改改佢:)

台灣既膠囊已經比HK高出幾十能力,都唔成正比了

若果出番+15.我諗點都會因為有人想更強勁而沖+15裝

EXP
527 點
提淽 發表於 2012-12-31 16:48
GM大大,公平起見不如跟番台灣出+15

等香港D鳳狙都可以拍得住台灣D鳳狙.

唔好搞咁多野出黎好唔好
戈陣出+15有90%人反對我諗你應該知.
tw啲人幾有錢你知唔知?-.-
佢地放十萬hkd落晴空都得
我地呢? 我地好窮嫁咋
如果你咁想要+15你可以玩台版.
我知你唔想改鳳狙.
我明白 無啦啦改自己玩緊隻職係人都反對
但係可唔可以唔好越講越離譜?
你話: 「台灣既膠囊已經比HK高出幾十能力,都唔成正比」
係因為佢地有+15 先出咁高能力嘅膠囊
你有幾可見到周街都係+10?
+5想上+10平民已經負擔唔到
你而家又講翻+15
知唔知差距會幾大?
仲話「公平起見」?
「若果出番+15.我諗點都會因為有人想更 強勁而沖+15裝」
我想講若果出番+15.我諗好多玩家都會心淡退出 人流少 勁又有咩用?

認真你打咩都冇所謂~_~
但你又講翻+15真係著晒~_~

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1340 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

eternalized 發表於 2012-12-31 18:01
唔好搞咁多野出黎好唔好

贊同~~出加15既我地d平民點算?重有得挽?我加8已經夠難啦~重好加15?傻左牙出加15塔皇咪重硬?鳳狙咪打人重痛(講更我呢b全身裝+6既重要挽弓= =)低防低血既職一大堆!0仙戈d到時無人挽點好?龍牙既打戰場又唔係勁bo得番單刷世王同副本仙係叫做有d特色e+d塔皇有好多已經可以硬坦世王啦遲下咪一加到15就可以硬坦?咁我挽龍牙重有咩特色?啫係de game la?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

eternalized 發表於 2012-12-31 18:01
唔好搞咁多野出黎好唔好

出+15對你有影響緊系著晒拉

因為你系強力反對出+15其中1個丫麻,是不?

你明白我系反對鳳狙下修就得拉.港版鳳J已經比台灣廢.

大家都系同1個遊戲.點解台灣戈邊既福利會好過香港先?

邊個同你講台灣人有錢過香港人嫁?我真系唔知啵

仲要下修?唔出+15點追台版D鳳狙啊?

你明唔明遊戲最基本既準則就系要'平等'兩個字!

兩邊既制度已經唔同拉.還平什麼等,下什麼修?

GAME就系甘嫁拉.實有窮人都有富貴既人.

如果你系窮人甘我就真系幫不到你了,都明白到你點解甘反對出+15裝

認真,出+15你估系全世界都反對?

你估真系1個支持既人都冇?就算反對比支持多,旦都有支持既人囉

仲有我香港嫁.玩什麼台版? 買點玩唔麻煩嫁下你估?仲玩台版?

根據人地比我個消息.台灣禁左香港呢邊玩台版囉

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1340 點

亂堂政 發表於 2012-12-31 12:10

你都識講公平la出左對香港玩家重係公平?