AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 大覺屋師真
打印 上一主題 下一主題

[官方] 關於今日更新內容   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
34 點
我既要求好簡單
唔駛搞咁多野
起馬我唔好再彈先
次次打副本都彈連日任都解唔到
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
10129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
大屋 修正雙槍雙刀技能都關bug 同lag事件嗎請問

主打遊戲
幻想神域
EXP
75 點

==搬post==

生存模式同競技場仲未有?
ok, 你話系統有異常, 我可以接受再遲多一個禮拜

染色呢?新時裝呢?
本來我諗住入點架喇, 睇黎今次可以慳番
至於座騎我真係無興趣

雙槍雙刀仲未調整?
依個我就有D不滿,
玩開雙刀雙槍的人本來就期待今個版本可以改善弱勢, 而家期待落空, 又要捱多一個禮拜

P.S. 雙槍技能改左可以邊行邊打, 但瞄准射擊無左貫穿效果
雙刀我無玩唔知有無改到, 求人查證

OK
上面的更新我都可以忍,
但有兩樣野竟然無更新到, 真係令我火到黎
調整所有聲望副本進入與傳出的規則,現在所有聲望副本在該佈告欄承接後進入的副本,其進入與傳出都會在原本承接的佈告欄旁。
修正部分聲望副本NPC走路過慢的問題。

(台版0829)

而家未有新地圖, 又未有新系統
要繼續撐落去, 玩家暫時的目標就只有升lv
我而家都59lv了, 正常升lv只剩低兩種方法, 一刷副本, 二解日任
副本太晒精力時間, 經驗又比唔上日任, 所以唔係首選
而日任npc又長氣又麻煩, 一輪解晒都要唔少時間, 所以真係愈解愈火,  
但唔解又無經驗無目標, 為左升lv只好咬牙頂硬上
我都學過程設, 依兩項修改只不過改幾個座標同參數, 唔會牽涉到系統漏洞吓話? 唔通你連少少方便玩家的改善都做唔到咩?

主打遊戲
幻想神域
EXP
479 點
非常之認同公告版傳送問題
每次入完去 出返黎 又要我跑返去聖城接另一個60lv公告版任?
你地官方真係無野攪搵野黎煩?
挑戰緊玩家既耐性
其他野 我暫時都仲可以忍受 呢點我頂唔緊了

主打遊戲
幻想神域
EXP
142 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章

睇黎又要再遲==?15:30了