AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: *緋雪夜*
打印 上一主題 下一主題

代sS夜血盟Ss高層澄清有關xdxdlam事件  關閉 [複製鏈接]

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:15 發表

第一:夜血從冇趕過佢走

第二:咁仲唔叫好心同佢講下?係唔係要光明正大係咁多族人面前同佢講先至叫好?我唔覺得我地對佢差
咁樣佢之前罵夜血同夜月d人又點計?
第三:你識左佢好耐?我地識得佢仲耐wo,加上同族大半年差唔 ...

第一: 狼個句GE意思不是要趕人走?(明顯係)

第二: 佢罵得GE實有佢GE道理

第三: MA MA地算耐掛.....個D野冇同你地講更5G.....(佢本來返黎諗住做潛水團員 點G一返黎比你地噤問候法 還可以留低MA?
PS:XD個名5係臭的 不要亂噤講人=.=
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 23:29 發表
今次我既立場系偏向lam果到
一,lam入左咁耐    照理唔會依家先同夜血反面
二.我日日玩lam佢既  佢都好好玩  但要點到既止
三,如果lam依2星期唔同左  我地系團友系唔系幫下佢問下咩事等等
系唔系依2星期變左 就可以  ...

我只係想要返之前果個xdxdlam>口<
我地宜家只係想要佢一個解釋....
佢變左D咩明眼人一睇就明....
我夠識左xdxdlam好耐...
響夜血我除左夜小,琳就係我第二個好朋友

EXP
4 點
原帖由 妖狼 於 2008-7-15 23:30 發表
夜云=.=你做咩學尋日個小巴佬講野=.=

因為我覺得個c機好有型=v=想型下

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:20 發表

現已察明斷情係月之使...請繼續討論

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我有話去第2個團陪佢嗎?幾時有講呢?
就算係有..我都只係講去陪人,冇講話陪邊個
你話係月之使,相信你都應該係亂講吧
我入去探牛油,5得咩?
原來版主係會拎埋d未經我本人講清楚ge野出黎的
仲有問月使識左我幾耐果位,我可以講大家都識左大半年
話我咩鍾意小題大做果位,你係夜血人嗎?關你事嗎?
我比人嘈就鍾意打一大篇野出黎,e個係我ge性格...
亦係一種發洩ge方法,用文字黎發洩,有咩5岩呢?
吹水仔講得岩呀,點對我我咪點對返果個人
總之就好多謝各位夜血盟ge人一直以黎ge照顧...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
468 點
原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 23:29 發表
今次我既立場系偏向lam果到
一,lam入左咁耐    照理唔會依家先同夜血反面
二.我日日玩lam佢既  佢都好好玩  但要點到既止
三,如果lam依2星期唔同左  我地系團友系唔系幫下佢問下咩事等等
系唔系依2星期變左 就可以  ...

葉葉~我地冇踢到佢,係佢自己走~
同埋,夜血我相信好多人都會關心佢
但係佢一返到黎係度右話咩右話乜,想我地點?
即係試下返大陸搵d上一代人話:我祟日架~吹呀~日本不知幾好幾好咁,你估會點?

EXP
288 點
原帖由 妖狼 於 2008-7-15 23:19 發表
吹水仔~頭先唔係同你講~同埋我連你係邊個都未知=.=
仲有~花名呢件事跟本係藉口=.=係另有原因令佢想去第2個團陪人~
我事先聲明~我係對人唔係對團~如果唔係我唔洗晚晚幫注定掛ac~就係咁多~ ...

陪人?洗等到+下先陪?
原來你應承幫注定有噤GE用意(薑都係老GE辣)

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 斷情 於 2008-7-15 23:31 發表

第三: MA MA地算耐掛.....個D野冇同你地講更5G.....(佢本來返黎諗住做潛水團員 點G一返黎比你地噤問候法 還可以留低MA?
PS:XD個名5係臭的  ...

講你表明少少野....狼佢呢句係金句...只係想講...冇人玩放棄佢..只係得佢放棄我地
仲有..佢罵得有道理....難道我地就唔可以有任何既道理...而且我地既道理已經講得好清楚

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:15 發表
你要既証明牙先生....

版大你個背景圖好得意呀>w<

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:30 發表
講真,我相信呢度冇一個係想咁話佢
夜血好多族人都識左佢好耐,不過呢加同個時差別真係好大原全係兩個人lo~

XD 點解會變?不是因為你地MA? 夜血+下同個時無分別?

EXP
711 點
原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:31 發表

我只係想要返之前果個xdxdlam>口<
我地宜家只係想要佢一個解釋....
佢變左D咩明眼人一睇就明....
我夠識左xdxdlam好耐...
響夜血我除左夜小,琳就係我第二個好朋友 ...

咁你又話人地個名臭晒?!
請解釋,『臭』的定義
呢件事,我夠膽講一句:其實我都唔係唔清楚
LAM的離開,大部份係為左你一個臭字(當然還有其他原因)

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-7-15 23:31 發表

PS:XD個名5係臭的  ...

第一~我唔覺得係lo
第二:咁佢平時成日爆粗x人呢d叫乜?
第三:我識佢耐右耐過你,熟右熟過你,係近期先至紅起你ja= =
即係同以前ooy~旺旺~呢d一樣,基本上幾個月就轉一個,可能幾個月後你呢個身份已經係第個人了

EXP
288 點
原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:34 發表

講你表明少少野....狼佢呢句係金句...只係想講...冇人玩放棄佢..只係得佢放棄我地
仲有..佢罵得有道理....難道我地就唔可以有任何既道理...而且我地既道理已經講得好清楚 ...

冇錯 個句係狼GE金句 !! 但佢個句 你5想留就快D走 等我一次過搞好個團<~E句更絕

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:37 發表

第一~我唔覺得係lo
第三:我識佢耐右耐過你,熟右熟過你,係近期先至紅起你ja= =
即係同以前ooy~旺旺~呢d一樣,基本上幾個月就轉一個,可能幾個月後你呢個身份已經係第個人了 ...

屈!?
ooy,旺旺...咩幾個月轉一個...5多明你既意思係想表達d乜野
心......好甜

相7....很甜很溫暖

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 斷情 於 2008-7-15 23:36 發表

XD 點解會變?不是因為你地MA? 夜血+下同個時無分別?
最後講一次...唔係夜血既人...唔好俾太多既意見
我地只係要琳一個人既解釋

EXP
329 點
其實我個人認為 身為一個女仔俾人咁改花名真係唔係幾開心
但係lamlam初初果時無抗拒過 仲同團友仔玩得幾開心 所以就一直俾人叫呢個花名

另外 可能lamlam自己本身唔知
將自己個團既野 or 其他人msn私下同你講既
公開咁講出黎 係一件唔係幾好既事
有d字眼十分敏感  所以導致事件既發生

狼狼講既野好易明姐,, 夜血唔會迫你走,, 除左你自己想走
如果你有走既念頭你先會覺得呢句係趕人走

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-7-15 23:33 發表

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我入去探牛油,5得咩?
原來版主係會拎埋d未經我本人講清楚ge野出 ...

....==有點無奈
俠客+hg///
其實我都想知點解淨係得你會俾人煩到po出黎....=.=
我成日都無啦啦俾幾條友add我msn....由佢add...費事理佢....
自從hg有左我msn都狂add...最多米封佢....
一個人煩你搞到你冇mood到要po出黎可能佢真係太煩....
兩個人都係咁...其實係米你唔耐煩呢!?

EXP
2 點
嗯  sor    我唔應該界入
你地要嘈  就 慢慢啦    (我會刪左我講既野)
我都唔知幾時先可以正常玩返曙光  依家部機既 ram卡得256m   好慘

EXP
4 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-7-15 23:33 發表

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我入去探牛油,5得咩?

好野...姣野終於出聲喇@v@
陪邊個?係啵..你講邊個都得架啵@@咁都有位比你入到添xd
版主我諗佢應該都係一個人黎既..澄清一d野我諗都係正常._.

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:37 發表

第一~我唔覺得係lo
即係同以前ooy~旺旺~呢d一樣,基本上幾個月就轉一個,可能幾個月後你呢個身份已經係第個人了 ...

第一只係你個人覺得
第二 你識佢分人係噤....改緊LA
第三 係我係近期 所以近期佢D野我G 但你地+下5紅 所以5G  幾個月?我都上5到網LU 我個身份係第個人重要GE 5係現在咩?

EXP
468 點

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我入去探牛油,5得咩?

嘩@@幾個月前右唔見你咁講?
乜你咁架~一期興起一個~呢加興起佢比幫住佢lo=v=之前ooy~同旺旺比右係咁
唔見你一早好似呢加咁@@?