AGAMES 討論區

標題: 討論小朋友*0* 吾好對號入座=] [打印本頁]

作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 18:49:45     標題: 討論小朋友*0* 吾好對號入座=]

啦啦啦*0*  E+  D 小朋友  真係勁-___-...
中意既就YES  -0-  吾中意既就NO=]
攪到曙光  E+  變左  小朋友齊打交  曙光版XD
只係識偷偷摸摸咁殺人._.  D 小朋友真係好可愛>V<

第2樣- - 版主小朋友=]
請問我幾時有
10. 嚴禁使用粗俗字句或髒話來辱罵他人(粗口同音字也不可以),尊重自己尊重他人。@@?
姐係  你吾做版主   就可以話DEL咩就DEL咩@@?
我話個個超低能小朋友- -...邊有粗俗字句???邊有髒話來辱罵他人???

姐係...你話我姣西就OK@@?

原來係咁既*0* 我知你一定話  我中意話你姣西呀=]
因為你講左好多次~_________~

作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 18:50:21

頭香~~~~~~~~~~~~~~我今日都撞到個小朋友..入到天女殺左人就講sor~~~~之後仲殺勁多人又係講sor~~~~~人地打番佢又叫人泥~~~~~唉咩天理~@@
ps:小朋友齊打交曙光版~~~~秘密人物係小朋友~@@

作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:00:07

支持be
要求版主公開道歉!
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:02:10

白痴....我當然唔會做出咩道歉...都唔再做囉....
現在我鐘意點就點囉@@.....你不滿請繼續^^
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:04:14

繼續中-V- 我冇要求你道歉@@!

我只係好不滿=]你話姣西  冇事-0-我話低智商小朋友  你DEL左成個PO@__@
哇-V-..D相  冇講粗口BO=]
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:05:38

做咩討論me>333333333333333<
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:06:15

楓--
你個頭銜仲係寫住版主的--
咁唔係應該做番版主要做既野咩?
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:06:27

哈-V- 99 你 咪偷偷摸摸麻=]係就光明正大咁殺我>V<
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:06:46

每段戀愛都會應錯人失戀的冠軍~~~~~怎會再有別個這樣幸運~~~~(((誰都跟你沒可能合襯)))早知今日何必當初天女個個比你殺過哂做咩要咁呢~@@想要戰功米出句聲咯洗唔洗殺完人又講sor~~~~又唔想得罪人又要殺人~~~施主放下屠刀立地成佛
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:07:13

我估佢唔中意你話d低智商既小朋友 xDD:lol
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:07:35

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:04 發表
繼續中-V- 我冇要求你道歉@@!

我只係好不滿=]你話姣西  冇事-0-我話低智商小朋友  你DEL左成個PO@__@
哇-V-..D相  冇講粗口BO=]
有同你講野咩...又唔係回應你....
這是因為我鐘意...而且我認為你係有事
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:08:09

原帖由 ~影~ 於 2008-9-23 19:06 發表
楓--
你個頭銜仲係寫住版主的--
咁唔係應該做番版主要做既野咩?
你估我想咩--.....佢要我掛住名....
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:08:29

原帖由 蘋果綠茶 於 2008-9-23 19:06 發表
每段戀愛都會應錯人失戀的冠軍~~~~~怎會再有別個這樣幸運~~~~(((誰都跟你沒可能合襯)))早知今日何必當初天女個個比你殺過哂做咩要咁呢~@@想要戰功米出句聲咯洗唔洗殺完人又講sor~~~~又唔想得罪人又要殺人~~~施主放下 ...

u年中都殺我唔少.\/.
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:09:08

原帖由 蘋果綠茶 於 2008-9-23 19:06 發表
每段戀愛都會應錯人失戀的冠軍~~~~~怎會再有別個這樣幸運~~~~(((誰都跟你沒可能合襯)))早知今日何必當初天女個個比你殺過哂做咩要咁呢~@@想要戰功米出句聲咯洗唔洗殺完人又講sor~~~~又唔想得罪人又要殺人~~~施主放下 ...
--唉....身為朋友都咁講野...不過我鐘意@@....天女唔殺人..咁做咩==
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:09:09

板主仲意就del~~~post人地心血泥ga有冇尊重人ga~~~~仲意就del好有型牙~~~似你咁咩有事-.-
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:09:25

係牙@@?  認為-0-?  拎出泥睇下=]?

不過E+算>V<  我會原諒 99 既同類>V<
仲有我話你知~~ 係阿  我係姣=]咁又點-3-?
天 之前都講過啦~~~我不嬲都認

我姣得起~~~吾比咩=]?
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:10:24

= ="     u好似話埋me
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:10:32

我想請問如果我用輔助技邪惡結界~
d人屎曬我算唔算殺人a"a?
但我冇用過攻擊技打過人/__\xDD
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:10:38

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:09 發表
係牙@@?  認為-0-?  拎出泥睇下=]?

不過E+算>V<  我會原諒 99 既同類>V<
仲有我話你知~~ 係阿  我係姣=]咁又點-3-?
天 之前都講過啦~~~我不嬲都認

我姣得起~~~吾比咩=]? ...
你姣得起就得喇...唔洗你加以解釋的
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:10:53

楓呀
如果你掛住版主名--
但你已經冇做到
咁就唔好用版主功能啦=3=
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:11:26

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-9-23 19:10 發表
夜小黎哂命牙....
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:11:26

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-9-23 19:10 發表

圓完串咀中......
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:12:05

爆爆阿-.-  由佢DEL
你地要相我SD比你地咪得*0*

記住一樣野阿...吾好整喊人>V<
人地會攬住媽媽喊/ . \
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:12:14

講得岩牙~~~~~你有當我了友咩問心啦~~~你講金唔講心為左戰功咩都做得出~~~朋友咁樣用ge叻叻了你
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:12:37

原帖由 ~影~ 於 2008-9-23 19:10 發表
楓呀
如果你掛住版主名--
但你已經冇做到
咁就唔好用版主功能啦=3=
咁事實我係有呢個功能...你牙媽俾錢你...叫你幫佢keep住...但你有冇用果筆錢既權力先....你可以簡用或唔用架...
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:13:14

原帖由 蘋果綠茶 於 2008-9-23 19:12 發表
講得岩牙~~~~~你有當我了友咩問心啦~~~你講金唔講心為左戰功咩都做得出~~~朋友咁樣用ge叻叻了你
呵...我不當戰功一回事....天女殺人係樂趣...唔係為左d乜
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:13:31

原帖由 靚仔99 於 2008-9-23 19:11 發表

圓完串咀中......

99你一招生命之泉lv3都低消曬喇= =+
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:13:42

原帖由 S!U楓 於 2008-9-23 19:12 發表
咁事實我係有呢個功能...你牙媽俾錢你...叫你幫佢keep住...但你有冇用果筆錢既權力先....你可以簡用或唔用架...

唔好用啦
隻眼開隻眼閉啦
反正你都唔係板主\3/
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:13:45

爆爆~__~呢件事睇到D人既人品

記住吾好比野佢KEEP~__~用哂你D野阿XDD
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:13:48

你牙媽係叫你keep住唔係洗左佢~~~sor
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:14:12

原帖由 S!U楓 於 2008-9-23 19:11 發表
夜小黎哂命牙....

我比你個圈曬親= =+
今次到我曬xDD
唔好唔玩喇=0=屎仔
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:15:13

說過了xD~"
那個小朋友是個高智能的喔~~
佢個腦有問題都無計@___@"
99 茶少 老婆
佢呢D 高智能 青山都唔收>__<  青山都覺得佢無藥可救>___<"
我地呢D 入左去都有得救XD~
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:15:18

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-9-23 19:13 發表

99你一招生命之泉lv3都低消曬喇= =+

圓完得閒同me打返場   
我想試下輸>33333333333<

無敵是最寂寞~~~~~~~~~~~~~~~~~~

xD
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-23 19:15:53

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-9-23 19:14 發表

我比你個圈曬親= =+
今次到我曬xDD
唔好唔玩喇=0=屎仔

係- -..
佢個圈太型
不過......5好曬黑左就ok=0=
p.s路過...
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:16:01

佢呢D都叫版主= ="?
叫佢慳點吧~
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:16:12

99 你未去到無敵竟界-V- 你仲有我地XDD

但係個D小朋友~___~...........冇得救
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:16:18

原帖由 靚仔99 於 2008-9-23 19:15 發表

圓完得閒同me打返場   
我想試下輸>33333333333<

無敵是最寂寞~~~~~~~~~~~~~~~~~~

xD

好呀= =+我吸~我吸~我吸吸吸xDDDDDD
我要吸曬99d mp>V<
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:16:21

原帖由 豬XDD 於 2008-9-23 19:15 發表
說過了xD~"
那個小朋友是個高智能的喔~~
佢個腦有問題都無計@___@"
99 茶少 老婆
佢呢D 高智能 青山都唔收>__<  青山都覺得佢無藥可救>___

me is 中立 偏少少的
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:17:00

o~~~~~man小朋友都有人應我唔知點算~~~~青山可能open~day~~~定8號風球比佢停一停課唔洗住青山住牙~@@
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:17:10

99  老公  B仔  今晚幾時再開會@@?
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:17:48

圓完 me教你點樣打贏雨龍b

u吸到佢冇哂mp u就贏.__.
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:18:02

唔知@@
記得要講  小朋友 @@"!

茶少 -0-
你好創意 -0-"
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:18:03

你地仲意啦~~~~開這個叫做小朋友齊打交扮朋友大會
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:18:15

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:17 發表
99  老公  B仔  今晚幾時再開會@@?

call me.__.
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:19:05

十幾廿萬人係度洗post= =
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:19:11

原帖由 靚仔99 於 2008-9-23 19:17 發表
圓完 me教你點樣打贏雨龍b

u吸到佢冇哂mp u就贏.__.

吸對佢冇用的>__<"佢招魔力盾甲好惡
但缺點係比人hi中一下都冇百幾mp=0=
幻c仲有魔盾=v=
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:19:41

都要有小朋友比人做話題先有人係度洗ga啦~@@
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:19:57

比你電話我
我要問你功課.\/.
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:20:37

我放@@ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:20:54

問99功課  你聽日一定比老師鬧XD
99!!開會阿!!!
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:21:36

條友洩底唷@___@?
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:21:59

u一定唔知一樣好重要既野   
魔力盾甲冇mp會自動解除 所以打到佢冇mp/吸哂佢d mp佢就88
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:22:03

"""小""" 朋友先岩
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:22:29

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:20 發表
問99功課  你聽日一定比老師鬧XD
99!!開會阿!!!

now= =??????????
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:22:56

99唔理我= =
唔開心
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:22:57

吾知幾時-0- 等老公同埋B仔 OK就開得>V<
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:23:38

原帖由 靚仔99 於 2008-9-23 19:21 發表
u一定唔知一樣好重要既野   
魔力盾甲冇mp會自動解除 所以打到佢冇mp/吸哂佢d mp佢就88

呢樣我一早知了=0=
但係有樣野你唔知,就係魔力燃燒吸佢吸得好少好少~
唔知做乜事
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:23:45

原帖由 ~影~ 於 2008-9-23 19:22 發表
99唔理我= =
唔開心

= =笑吧~~~~~~~~~~~~
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:23:47

.________.
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:24:37

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-9-23 19:23 發表

呢樣我一早知了=0=
但係有樣野你唔知,就係魔力燃燒吸佢吸得好少好少~
唔知做乜事

= =咁我幫u唔到= =
注定比他殺 xDD
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:25:02

雨龍=黑龍!!!!!!!
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:25:34

原帖由 靚仔99 於 2008-9-23 19:24 發表

= =咁我幫u唔到= =
注定比他殺 xDD

nono=v=但我有幾種方法可以極速扣曬佢d mp= =+
遲d叫雨龍試下先xDDDD
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:26:12

同me打左先.\/.
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:27:16

原帖由 靚仔99 於 2008-9-23 19:26 發表
同me打左先.\/.

ok>0<v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:28:33

俾我食食飯唔會死掛....而且都冇咩野好回....
講黎講去果樣野....有冇多少少新意--
作者: 豬XDD    時間: 2008-9-23 19:28:43

食飯飯=0="...
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:29:25

又上返黎既= =
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-9-23 19:29:53

又見到人密謀組隊上黎了@@
呢招見過好多次=V=
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:30:57

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-9-23 19:29 發表
又見到人密謀組隊上黎了@@
呢招見過好多次=V=
唉...黎黎去去咪佢「老公」牙....
同團既人囉.....預左架喇--
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:31:02

唔明= ="
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:31:51

俾我飲飲奶唔會死掛....而且都冇咩野好回....
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:32:43

我地都知我地吾夠你有新意=]
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:32:49

講d野神神化化  完全唔明= =
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:33:26

B仔  你都想學佢腎石  生左上腦???變腦石
塞住哂個腦攪到佢E+ 咁- -
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:33:41

板主點會同我地呢d平凡人-.-唔做板主都仲有板主功能€~~非同凡響
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:33:54

原帖由 蘋果綠茶 於 2008-9-23 19:31 發表
俾我飲飲奶唔會死掛....而且都冇咩野好回....
呃呃呃....你洗唔洗請個兩萬蚊既奶媽...講講電視三色台講緊
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:34:19

笑左= =":lol :lol
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:34:24

我學大頭奶粉姐 冇其他意思大家米諗第2d野
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:34:24

原帖由 蘋果綠茶 於 2008-9-23 19:33 發表
板主點會同我地呢d平凡人-.-唔做板主都仲有板主功能€~~非同凡響
冇計...佢唔降我--
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:34:43

想落D-___-...8號波落D  -V-爽
不過要諗下有冇車出去-___-
赤柱  太偏僻

B仔陪我出-0-
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:34:54

咩叫3色台~~個台得3隻色ge~~~黑白灰牙
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:35:28

成頭問號= =
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:35:33

原帖由 蘋果綠茶 於 2008-9-23 19:34 發表
咩叫3色台~~個台得3隻色ge~~~黑白灰牙
那tvb吧.....你理解能力低--
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:35:37

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:34 發表
赤柱  太偏僻

B仔陪我出-0-

因住比人迷姦=v=
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:36:17

爆爆都想落@@? 我吾介意出遠D  XDD
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:36:20

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:34 發表
赤柱  太偏僻

B仔陪我出-0-

我陪u去>33333333333333333333333<
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:36:31

你溝通能力高先會覺得我理解能力低姐~~~你咁講仲唔係人生攻擊
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:36:53

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:36 發表
爆爆都想落@@? 我吾介意出遠D  XDD

你同我咩咩咪去囉^3^"
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:36:59

NO  99小朋友 你聽日要返青山XD
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:37:15

爆爆同曲 既思想係一樣- -
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:37:40

聽日落d玩咩先~~~~我唔掂毒ga~~be想比朕姦都唔介意ge=v=
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:37:42

=3=
我既思想同99一樣架
佢教壞我/____\
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:37:44

唔好以為u老我就唔敢膽打u.\/.
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:38:25

人生攻擊果位去左邊
作者: S!U楓    時間: 2008-9-23 19:38:26

原帖由 蘋果綠茶 於 2008-9-23 19:36 發表
你溝通能力高先會覺得我理解能力低姐~~~你咁講仲唔係人生攻擊
呃呃...理解能力低唔係人生攻擊牙....講事實吧....
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:38:50

-0-''  小朋友  記住要光明正大咁打人阿.__.吾好好似D人~__________~

B仔-__-你吾好係到扮哂野-口-

爆爆@___@  你吾乖啦XD
作者: 靚仔99    時間: 2008-9-23 19:39:20

原帖由 ~影~ 於 2008-9-23 19:37 發表
=3=
我既思想同99一樣架
佢教壞我/____\

u返"香下"   女  田
                女女
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-9-23 19:39:23

咁你低低能能夠係事實啦唔算人生攻擊-.-
作者: 笨BE    時間: 2008-9-23 19:39:35

原帖由 S!U楓 於 2008-9-23 19:38 發表
呃呃...理解能力低唔係人生攻擊牙....講事實吧....

低智商兒童  吾係人身攻擊牙~___~?
作者: ~影~    時間: 2008-9-23 19:39:39

原帖由 笨BE 於 2008-9-23 19:38 發表
-0-''  小朋友  記住要光明正大咁打人阿.__.吾好好似D人~__________~

B仔-__-你吾好係到扮哂野-口-

爆爆@___@  你吾乖啦XD

係呀
我好曳
快d同我咩咩 ._.

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2