AGAMES 討論區

標題: 我都退出曙光 [打印本頁]

作者: 小龍王子    時間: 2008-9-9 20:57:16     標題: 我都退出曙光

大家,你地都應該唔知我係乜水= =
我叫小龍王子
你地可能叫我做小龍:)
曙光......我第一個玩ge online game
我係自由針"色"得e 個game
我好想玩樂來嫁
但真係好悶
我d fd30個得番5個玩:Q
好啦,唔說啦
我會一直想下玩唔玩番
see過e張帖ge人回下啦:loveliness: :loveliness: 我想知道有who係see過e張帖:loveliness:

小龍字
唔好人身攻擊//挑釁/侮辱我:@ :@

作者: 小龍王子    時間: 2008-9-9 21:18:01

冇人回嫁:'( :'( :'( :'( :'(
個d人唔玩刀有人回,y我冇人回:'( :Q
作者: S!U楓    時間: 2008-9-9 21:21:24

原帖由 小龍王子 於 2008-9-9 21:18 發表
冇人回嫁:'( :'( :'( :'( :'(
個d人唔玩刀有人回,y我冇人回:'( :Q
成日唔玩唔玩...唔玩關我地咩事...
你覺得有人可憐係好型牙?!...係走就走..冇人留你
作者: 小p~O~    時間: 2008-9-9 21:48:51

= =呢排真係多左呢d貼......如果個個唔玩都上黎開貼真係唔得掂= =
影響曙光士氣:(
作者: 隱形人    時間: 2008-9-9 21:52:39

原帖由 S!U楓 於 2008-9-9 21:21 發表

:@ :@ :@ :@

人地都無話好型....:@ :@ :kiss:

希望你生活愉快
                        暗紫的朋友 牛大哥上

作者: 吹水仔    時間: 2008-9-9 21:57:30

唉~
曙光冇喇- -
走一個就愈走愈多- -
作者: lamxdxd    時間: 2008-9-9 22:02:16

原帖由 小p~O~ 於 2008-9-9 21:48 發表
= =呢排真係多左呢d貼......如果個個唔玩都上黎開貼真係唔得掂= =
影響曙光士氣:(

可能「唔玩曙光」都已經成為左[吹]勢...
e幾日...成幾個人開帖話5玩..我就覺得有d奇怪..
作者: 小p~O~    時間: 2008-9-9 22:21:07

大把人走左or唔玩la= =曙光咪又係咁多人=.=
仲周不時髮生搶怪問題-______-
作者: 小龍王子    時間: 2008-9-9 23:46:49

洗唔洗串我呀?:@
我想知道有冇人see過e張帖姐
作者: S!U楓    時間: 2008-9-10 07:46:01

原帖由 小龍王子 於 2008-9-9 23:46 發表

洗唔洗串我呀?:@
我想知道有冇人see過e張帖姐
咁請問係何必又要問呢....你都走囉..姐係冇野留戀喇
作者: 幻乂影    時間: 2008-9-10 21:46:38

呢條友開po又講d咁既野係佢衰= =
我同db佢地開po係因為俾d fd知姐-v-

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2