AGAMES 討論區

標題: 有關「發放漏洞幫助童話結業」投票 [打印本頁]

作者: 傳說中的風雲    時間: 2013-2-21 12:53:23     標題: 有關「發放漏洞幫助童話結業」投票

有鑑於玩家意見不一

更形容我此舉動作乃自私行為

可見童話玩家意見不一

不是齊心的一群!

因此我把這個決定交予曾陪同我一起開心快樂成長的玩家們

通過投票將決定我接下來的動作

以防止我被背上各種奇怪罪名(偏激、自私、博上位、0N9...etc)

我會絕對依據投票結果來執行動作

請小心選擇你的投票

投票為期4天

如投票貼被和諧則立即生效時間表。

===回覆樓下===

作者: 傻武    時間: 2013-2-21 13:07:37

無必要咁樣逼人做野
而且只係打機 , 無必要攬炒
玩得開心就繼續玩住等 , 反正月費比左
玩得唔開心就可以即閃 , 無必要影響其他人

如果因為你一個唔鍾意呢隻Game , 而 公開bug / hack機 影響整個遊戲運作同公平性 , 令呢隻Game失去左樂趣同原有意義
呢種行為的確係叫做自私
作者: Divinaluck    時間: 2013-2-21 13:10:00

我覺得這樣會比較好,收集大家意見。
作者: aesopn12131    時間: 2013-2-21 13:56:08

頂,放就放,唔放就唔放
成日開post都係果三幅屁
作者: 傻武    時間: 2013-2-21 14:22:39

傳說中的風雲  別0N9,童話有心搞就幾年前搞左唔係等依加,我係睇唔過眼用咁樣既品質黎換取玩家金錢,你話我自私都好,反正就係周街外掛刷錢,早就無哂感覺。  發表於 半小時前

re : 唔接受反對你既人 , 就唔好開post投票懶民主 , 直接去做
你睇唔過眼d乜野都唔關我事 , 我就係覺得你唔應該咁做

作者: Divinaluck    時間: 2013-2-21 14:51:43

傻武 發表於 2013-2-21 14:22
傳說中的風雲  別0N9,童話有心搞就幾年前搞左唔係等依加,我係睇唔過眼用咁樣既品質黎換取玩家金錢,你話 ...

你可以見到投第一項的人
作者: 小動物    時間: 2013-2-21 14:52:09

>>別0N9,童話有心搞就幾年前搞左唔係等依加,我係睇唔過眼用咁樣既品質黎換取玩家金錢,你話我自私都好,反正就係周街外掛刷錢,早就無哂感覺。
>>以防止我被背上各種奇怪罪名(偏激、自私、博上位、0N9...etc)
又話唔想背上咩罪名 但而家又話比人話自私冇所謂
既然你又話冇晒感覺 點解唔一早退出?同埋好多game都唔比童話好,點解你唔去果邊幫佢結業?_?
呢隻game仲有人覺得好玩先留係度 你咁做漠視左一班有心玩既玩家既利益
=自私
同埋其實仲有人係唔用外掛玩架 手動升到5x技之後執ser叫佢地情何以堪0 0?
作者: 傻武    時間: 2013-2-21 15:22:47

Divinaluck 發表於 2013-2-21 14:51
你可以見到投第一項的人

我只係覺得 唔鍾意可以走
何必攬炒搞執個SER
你地唔想玩姐 我仲想玩呀唔該
作者: climbw456789    時間: 2013-2-21 15:24:09

小動物 發表於 2013-2-21 14:52
>>別0N9,童話有心搞就幾年前搞左唔係等依加,我係睇唔過眼用咁樣既品質黎換取玩家金錢,你話我自私都好, ...

不能同意更多
希望樓主可以考慮埋每日努力咁坐係電腦前升技嘅玩家 佢地嘅心情同想法 吾好再破壞下去
所以我係簡左希望樓主咩都吾好做

作者: newlands    時間: 2013-2-21 16:13:14

你真係好【詞語過濾】on 9 -,- 打機都玩到咁 你唔好打機啦 去讀politics la
作者: senkei    時間: 2013-2-21 16:24:12

一講報警咪又係扮死狗
人地都唔報警放過你2次
作者: 童收費服小千    時間: 2013-2-21 17:40:30

我選第一項先:p
反正你有你做我有我玩
我講乜你都阻唔到我 你講乜我都阻唔到你
作者: laughing2012    時間: 2013-2-21 18:45:12

3.  不按照原貼:停止一切行為
作者: 御珈o澄    時間: 2013-2-21 20:35:28

即係咁 你發漏洞 同用外掛既人冇分別  一樣係破壞隻game
何必做d冇建設性既野?

又話自己憎外掛 結果自己做既野同用外掛冇分別

發黎做乜 好光彩? 覺得自己好威威?
作者: fungi2036    時間: 2013-2-21 22:59:12

同意樓主 最好快D放
利申 上榜但退左童
作者: aesopx21546    時間: 2013-2-21 23:24:21

樓主,你留番啲0n9漏洞比0n9既自己算啦,五好令認真努力過既玩家白費心機,傻屄
作者: cheungpunlap3    時間: 2013-2-22 01:13:38

出發點係好
不過太偏激
我知樓主係想利用咁樣既做法令童話正視問題
但只要你一做出如此舉動

外掛是會大受打擊
因為他們辛苦"掛"反泥既野冇晒~

but請細心一想
咁默默咁係童話到用手用腳一步步升上去既玩家們呢?
他們或許是在努力的升技中
或許是在和族人們開心的享受童話

你有想過這一批人嗎?

"假如"你的舉動令童話受到重大的打擊
玩家們的損失會是什麼?
一個又一個的hkd50
與1個多月來數之不盡的心血吧~

童話或許會急忙補救
或許會坐看吃花生
也或許會惱羞成怒採取報警行為
損人不利已
作者: Divinaluck    時間: 2013-2-22 02:08:06

cheungpunlap3 發表於 2013-2-22 01:13
出發點係好
不過太偏激
我知樓主係想利用咁樣既做法令童話正視問題

同意,樓主跟本無想過真心玩童話的玩家。
作者: 傻武    時間: 2013-2-22 10:23:55

傳說中的風雲  嘩,閣下既爛 gag 技能真係有所進步,咁我都答你一句:我開po關你7事,點解你要入黎同我理論呀,依d係唔係小學雞口中既(識話人唔識話自己)?  發表於 9 小時前

re : 既然你自己都定好左個做法 咁你咪去做囉 我見有得投票我咪入黎投囉 投完講原因你又唔鍾意~_~
作者: Divinaluck    時間: 2013-2-22 12:11:13

我無幫任何一邊, 我投第4項

不喜歡可以離開, 為何要惡意破壞呢?

今時今日香港人真系無得救, 正如黃子華的魚蛋論:
[hd]uZHWA4v-Re0[/hd]

作者: 傻武    時間: 2013-2-22 12:15:50

Divinaluck 發表於 2013-2-22 12:11
我無幫任何一邊, 我投第4項

不喜歡可以離開, 為何要惡意破壞呢?

無 , 見我留言你叫我睇第一項
有人話樓主無諗其他玩家
你又話同意 =0="
作者: -Anson-    時間: 2013-2-22 13:44:06

樓主 唔好害我呢啲玩家好波用心咁去慢慢玩同享受
你咁做姐係害緊一班黎回憶以前個種歡樂

作者: stevenbby    時間: 2013-2-22 19:03:34

同意樓上...隻GAME我9年前既回憶作品黎,唔好斷我回憶呀

作者: OceanOne    時間: 2013-2-22 20:24:39

花生已買
作者: kawangi    時間: 2013-2-22 22:13:41

放左bug出黎咪幾好
反正你果d bug都係小野黎姐
而家既童話真係問題多多
多呢d bug唔多,少呢d唔少
放出黎咪當變相逼官方做野
唔做野就一做汁左佢啦
反正而家外掛,洗錢橫行佢地都唔理
比希望我地d玩家又親手幻滅我地既希望

ps.有bug除錯係佢地既責任所在
作者: 御珈o澄    時間: 2013-2-22 23:35:11

kawangi 發表於 2013-2-22 22:13
放左bug出黎咪幾好
反正你果d bug都係小野黎姐
而家既童話真係問題多多

你覺得bug可以一日汁得晒? 個ser 一日就可以改得好?
人地gm都話而家呢批係新人 需要時間去修改個遊戲
點解唔肯比少少耐心
唔鐘意既 失望既 走囉 冇人留你
唔需要係度做埋呢d小動作影響埋我地呢d繼續玩落去既人
作者: jacky2400    時間: 2013-2-23 05:16:09

其實你咪即管放,唔好係度好似諮詢意見咁
你所謂既漏洞...一時三刻都唔會令童話執
二轉,拳師出黑洞...依D咁顯眼既野,俾人F3,觀戰就知道
跟手舉報,你俾左$買點既AC就唔洗要
你認為有幾多人以身犯險用埋依D 【詞語過濾】漏洞?
快D放~快D放
我等睇樓主好戲
作者: poisonboy    時間: 2013-2-23 16:04:29

算啦童話已經無感覺
作者: F仔﹏    時間: 2013-2-23 18:04:10

花生中~~~~~
作者: 影小小    時間: 2013-2-23 21:00:54

係咁比人屈,快D放啦【詞語過濾】
作者: 魔球小仙女    時間: 2013-2-24 00:37:42

我可唔可以選6 @@?我支持樓主早日退童,見到佢就煩,扮到自己成個英雄咁做D野咪又系同D外掛狗一樣
作者: agameonjj    時間: 2013-2-24 04:44:38

快 9 手喇 【詞語過濾】 你 老 母 咩

仲投咩野呀
作者: 一鍵黎明    時間: 2013-2-24 17:58:06

如果樓主一見啲人串佢 一唔鋸放晒出黎既話
你地班串串貢得把口既就大檸樂
係我就放喇 樓主

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2