AGAMES 討論區

標題: 維護完都仲係中BUG....GM入黎搞搞佢... [打印本頁]

作者: f906    時間: 2013-2-20 21:59:48     標題: 維護完都仲係中BUG....GM入黎搞搞佢...

身上+倉入面10隻寵左右,隻隻都出晒事唔見晒技.....
重登仲變晒1LV技...麻煩整整佢,順便送多萬令2萬點比我當今日用唔到寵既補償啦,TX~~~~~~~~~~~

以下係其中一張圖,比埋個時間你睇

[attach]5607[/attach]

海神花園......ID: 健太

作者: 龍雍    時間: 2013-2-20 22:03:17

你真係黑仔到爆
我6隻人物 10隻寵 隻隻冇事~>~"

作者: f906    時間: 2013-2-20 22:04:04

我分身仲有20幾隻寵,,,,,轉唔轉埋佢好....定係DEL人物好???
作者: pgchicken    時間: 2013-2-21 11:45:14

你係本身身上既寵,轉生都有問題?定係倉入面拎出黎既先有問題

身上既寵有問題,係咪新得到,即係中午維護開機後得到的?

作者: AA8923    時間: 2013-2-21 18:27:41

WA==KI豬 你禁黑仔呀'''''
不得了GM 真是要好好補償下WO== 呢D禁資深GE玩定真是BUY少見少了~KAKAK~
作者: f906    時間: 2013-2-21 22:04:06

pgchicken 發表於 2013-2-21 11:45

身上既寵有問題,係咪新得到,即係中午維護 ...

身上有一隻寵出事,另外8隻係本身放左O係果個寵倉入面既..........

試過出事轉番做蛋,都仲係見到無左招技~~~~~~
作者: f906    時間: 2013-2-21 22:06:25

pgchicken 發表於 2013-2-21 11:45

身上既寵有問題,係咪新得到,即係中午維護 ...

岩岩登入睇左,寵物就幫重置左啦,不過.......轉身CD時間無重置到..............

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2