AGAMES 討論區

標題: 關於合SER補償問題(官方人員請入) [打印本頁]

作者: 35242660    時間: 2013-2-19 02:19:03     標題: 關於合SER補償問題(官方人員請入)

UM..我想說,等級的差距之前已經補償左300%經,單人/多人副本50%掉寶,
之但係! 最重要既60&70金副金裝掉寶你無加到...而且! 自從出左70橙之後,
70金裝既掉落機率係大大降低! 一個星期日日開晒1,2星幸符打,
出既金裝我5隻手指都數得曬!
唔係1個星期既資料,而係出左70橙之後直到現在....(暗里降低70金掉寶?!)
咁我地新SER既點樣可以跟得上舊SER既步伐?!(時間上已經追唔到)
官方可以好似上次咁,整個金副金裝掉寶増加,好讓我地慢慢接近舊SER人
我想講既野就係咁多~"~ 多謝大家
作者: ericwong1997    時間: 2013-2-19 06:03:34

算啦無可的。。。。。。
作者: pgchicken    時間: 2013-2-19 10:40:52

我地會考慮再推出金裝掉落率增加活動
作者: 呀FunG    時間: 2013-2-19 11:44:34

pgchicken 發表於 2013-2-19 10:40
我地會考慮再推出金裝掉落率增加活動

不如好似副本掉寶up咁,每星期指定某幾個金副有掉寶加仲好啦
同埋唔知副本掉寶up會唔會有朝一日停,最好唔好停啦= =
作者: pgchicken    時間: 2013-2-19 12:38:34

呀FunG 發表於 2013-2-19 11:44
不如好似副本掉寶up咁,每星期指定某幾個金副有掉寶加仲好啦
同埋唔知副本掉寶up會唔會有朝一日停,最好唔 ...

副本掉寶up今星期完架喇,遲下先再搞
作者: 呀FunG    時間: 2013-2-19 15:51:49

pgchicken 發表於 2013-2-19 12:38
副本掉寶up今星期完架喇,遲下先再搞

衰野就即刻開口中
作者: 00852340    時間: 2013-2-19 16:10:17

掉寶up又點.....比你開哂1,2星幸,溫泉,喵杖

假設你團人有:御靈,靈仙,塔皇,鳳狙,龍牙,狂衛,鬼策

佢出既金裝就係:神巫,天道,武尊,天樂,云狩,霸星,玄陽

都唔係第1日係咁嫁啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2